امروز : یکشنبه, ۹ میزان , ۱۴۰۲ - 17 ربيع أول 1445
- مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: قرآنسوزی به تقویت تروریسم کمک میکند
- داعش ، تهدید نسبتا کوچک اما دوباره رو به رشد
- سازمان بینالمللی مهاجرت: ۳۶ هزار نفر بر اثر سیل در لیبی آواره شدند
- متقی: افغانستان و پاکستان باید از رویارویی خودداری کنند
- امامعلی رحمان: مشارکت سیاسی همه قومیتها زمینهساز ثبات افغانستان است
- معاون دبیرکل سازمان ملل: در افغانستان بر سر دو راهی قرار گرفتهایم
- کمک ۴۰۰ میلیون دلاری بانک توسعه آسیایی به افغانستان
- طالبان خواستار تشکیل کمیته مشترک برای حل «مشکلات امنیتی» با پاکستان شد
- روز جهانی صلح؛ انتونیو گوترش جهان را به صلح دعوت کرد
- شکایت فعالان مسلمان استرالیا از اسلامهراسی در توییتر
دیدار سرپرست ریاست الوزرا با سفیر کابل در ایران
مولوی عبدالکبیر سرپرست ریاست الوزرا در دیدار با فضل محمد حقانی سفیر افغانستان در تهران، درباره تقویت روابط افغانستان و ایران و تکمیل برخی از پروژههای ناتمام انکشافی در کشور گفتوگو کرد.
سرپرست ریاست الوزرا در این دیدار گفته است که امارت اسلامی به شمول ایران، خواهان روابط خوب و دوستانه با همسایگان و جامعه جهانی است و در این زمینه تلاش میکند.
در صفحه تویتر ارگ به نقل از مولوی عبدالکبیر آمده است: «امارت اسلامی به شمول ایران، خواهان روابط خوب و دوستانه با همه همسایگان و جامعه بینالمللی است و در این زمینه تلاش میکند.»
عزیز مارج، دیپلمات پیشین در این باره گفت: «بودن سفارت به معنای روابط حسن دو کشور و روابط دوستانه دو کشور است. سفارت ایران در افغانستان میتواند تمام مشکلات خود را با مقامات مطرح کند و حل بسازد.»
در این دیدارعبدالرحمن حلیم معین معین انکشافی وزارت انکشاف دهات نیز گفته است که قرار است این وزارت پروژه های تازه را روی دست بگیرد.
از سویی هم، عبدالرحمن حبیب سخنگوی وزارت اقتصاد میگوید که تکمیل پروژههای نمیهکاره انکشافی در کاهش میزان فقر و بیکاری کمک میکند.
آقای حبیب در این باره گفت: «تکمیل پروزههای نیمه کاره انکشافی در کاهش تدریجی میزان بیکاری و فقر نقش مهم داشته به رشد پایدار اقتصادی در دراز مدت کمک خواهد کرد.»
در همین حال، شماری از آگاهان مسایل اقتصادی میگویند که امارت اسلامی باید پروژههای متوسط و کوچک را آغاز نماید تا زمینه اشغالزایی برای مردم فراهم شود و فقر در کشور تا حدی کاهش یابد.
عبدالنصیر رشتیا، آگاه مسایل اقتصادی، گفت: «نیاز است که پروژههای متوسط و کوچک را حرکت بدهند تا زمینه کار و اشتغال به مردم ایجاد شود و مشکل فقر و بیکاری تا حدی کاهش پیدا بکند.»
قطب الدین یعقوبی، آگاه دیگر مسایل اقتصادی گفت: «در صورت که پروژهها تکمیل شود زمینه کار را برای اکثر شهروندان افغان مهیا میسازد و برعلاوه زمان که زمینه کاری مساعد میشود چرخش اقتصادی را به حرکت بیاورد.»
این درحالیست که وزارت اقتصاد میگوید که با قطع کمکهای بشری انکشافی در کشور، حدود ۴۹۲ پروژه در حال حاضر متوقف میباشند که از آن جمله ۱۲۸ پروژه آن به گونه مستقیم از طریق کشورها و نهادهای مختلف مانند صندوق بازسازی افغانستان، بانک جهانی و بانک انکشافی آسیایی تمویل میگردید.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا دروغ باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.