امروز : یکشنبه, ۹ میزان , ۱۴۰۲ - 17 ربيع أول 1445
- مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: قرآنسوزی به تقویت تروریسم کمک میکند
- داعش ، تهدید نسبتا کوچک اما دوباره رو به رشد
- سازمان بینالمللی مهاجرت: ۳۶ هزار نفر بر اثر سیل در لیبی آواره شدند
- متقی: افغانستان و پاکستان باید از رویارویی خودداری کنند
- امامعلی رحمان: مشارکت سیاسی همه قومیتها زمینهساز ثبات افغانستان است
- معاون دبیرکل سازمان ملل: در افغانستان بر سر دو راهی قرار گرفتهایم
- کمک ۴۰۰ میلیون دلاری بانک توسعه آسیایی به افغانستان
- طالبان خواستار تشکیل کمیته مشترک برای حل «مشکلات امنیتی» با پاکستان شد
- روز جهانی صلح؛ انتونیو گوترش جهان را به صلح دعوت کرد
- شکایت فعالان مسلمان استرالیا از اسلامهراسی در توییتر
استقبال کویت از تصمیم دانمارک برای منع قرآنسوزی
شیخ سالم آل عبدالله الصباح، وزیر امور خارجه کویت از تصمیم دولت دانمارک برای ارائه لایحه ممنوعیت سوزاندن قرآن کریم استقبال و این اقدام را مثبت توصیف کرد.
به گزارش گروه بین الملل آژانس خبری صدای پامیر به نقل از الخلیج، الصباح در بیانیهای تأیید کرد: لارس راسموسن، وزیر امور خارجه دانمارک به وی اطلاع داده است که با هدف جلوگیری از جرائم توهین قرآن کریم و نمادهای دینی به بهانه آزادی بیان و عقیده دولت کشورش قانون جلوگیری از توهین به ادیان و عقاید را برای تصویب در پارلمان ارائه کرده است.
الصباح تصریح کرد: وزیر خارجه دانمارک به من گفت که دولت کشورش به این موضوع توجه کامل دارد و بر تمایل کشورش برای حفظ روابط دوستانه و همکاری با جامعه جهانی به طور کلی تأکید کرد.
وزیر امور خارجه کویت بر اهمیت اطمینان از تکرار نشدن چنین اقداماتی که با تمام اصول و ارزشهای اخلاقی و انسانی مغایرت دارد و صلح و هماهنگی بینالمللی را تهدید میکند، تأکید کرد.
دانمارک پس از هتک حرمت مکرر قرآن از سوی افراطگرایان راست افراطی، روز گذشته، جمعه از ارائه پیشنویس قانونی جدید با هدف جلوگیری از هتک حرمت «علنی» به قرآن کریم خبر داد.
پیتر همیلگارد، وزیر دادگستری دانمارک نیز با انتشار بیانیهای تأکید کرد: بر اساس پیشنویس این قانون، هرکس کتب مقدس را بسوزاند تا دو سال حبس خواهد داشت، به گفته وی این اقدام بر اساس ملاحظات فرهنگی و مذهبی و با هدف حفظ ارزشهای دینی و فرهنگی جامعه صورت میگیرد.
در ۲۶ ژوئیه، سازمان ملل متحد قطعنامهای را تصویب کرد که تمام اعمال خشونتآمیز علیه کتب مقدس را به عنوان نقض قوانین بینالمللی محکوم کرد. پیشنویس این قطعنامه از سوی مراکش ارائه شده بود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا دروغ باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.