امروز : جمعه, ۳۱ سنبله , ۱۴۰۲ - 8 ربيع أول 1445
- مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: قرآنسوزی به تقویت تروریسم کمک میکند
- داعش ، تهدید نسبتا کوچک اما دوباره رو به رشد
- سازمان بینالمللی مهاجرت: ۳۶ هزار نفر بر اثر سیل در لیبی آواره شدند
- متقی: افغانستان و پاکستان باید از رویارویی خودداری کنند
- امامعلی رحمان: مشارکت سیاسی همه قومیتها زمینهساز ثبات افغانستان است
- معاون دبیرکل سازمان ملل: در افغانستان بر سر دو راهی قرار گرفتهایم
- کمک ۴۰۰ میلیون دلاری بانک توسعه آسیایی به افغانستان
- طالبان خواستار تشکیل کمیته مشترک برای حل «مشکلات امنیتی» با پاکستان شد
- روز جهانی صلح؛ انتونیو گوترش جهان را به صلح دعوت کرد
- شکایت فعالان مسلمان استرالیا از اسلامهراسی در توییتر
برگشت چهارصدوپنجاه تن از استادان به کشور
وزارت تحصیلات عالی میگوید چهارصدو پنجاه تن از استادان دانشگاههای کشور که پنجاه تن شان زنان هستند و برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفته بودند، دوباره به کشور برگشتهاند.
به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، در نشستی که در قصر سپیدار برای تقدیر استادان تازه برگشته از برنامههای کارشناسی ارشد و دکترا به کشور ترتیب شده بود، ندا محمد ندیم سرپرست دانشگاههای کشور که این وزارت میگوید که ۳۵۰ تن از استاد دیگر را نیز برای ادامه تحصیلات کوتاه مدت و طویل مدت به خارج از کشور فرستادهاند.
آقای ندیم از آغاز برنامههای کارشناسی ارشد و دکترا در کشور نیز خبر میدهد.
سرپرست وزارت تحصیلات عالی در این باره گفت: «چهار صدو پنجاه تن از استادان که به خاطر برنامه ماستری و دکترا به خارج از کشور رفته بودند آنها دوباره به کشور برگشتهاند و به دروس شان مصروف هستند.»
خیرالله خیرخواه، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ گفت: «در کلمه استاد آمده است که خیر او به دیگران برسد و شاگرد داشته باشد و یکی را تربیه کند و اگر نیت شود که به خارج برود و درس بخواند استاد خودش است و به او استاد گفته نمیشود و او به خاطری میرود که فایده فامیل و خودش در آن است.»
از سویی هم، معاون سیاسی ریاستالوزرا تاکید میورزد که دانشجویان میتوانند در بخشهای دلخواه شان تخصص دریافت کنند و امارت اسلامی هیچ مخالفت با آنان نخواهد کرد.
مولوی عبدالکبیر میافزاید که در گذاشته دانشگاههای کشور به فرمایش سفارتخانهها به پیش میرفت و بیشتر مکانهای اکادمیک برای اهداف سیاسی کار گرفته میشد.
معاون سیاسی ریاستالوزرا گفت: «کسی تخصص خود را در داکترا انجام میدهد ،کسی در انجنیری ما با این هیچ گونه تضاد نداریم و فکر ما در متقابل به این موضع نمیباشد.»
همزمان با این، استادان برگشته به کشور از امارت اسلامی انتظار دارند که در بخش پرداخت حقوق شان که در جریان تحصیل بودند توجه کند.
وحیدالله شمال، استاد دانشگاه بغلان گفت: «قسمت از معاشات ما در دو سال گذشته باقی مانده و سالهاست که منتظر هستیم که از آمدن امارت اسلامی دو سال گذشت ولی هنوز پرداخت نشده.»
هدایتالله، استاد دانشگاه تخار گفت: «معاشات را کمتر از یک سال است که اینها پرداخت نمیکنند و بهانههای شان این است که پوهنتونها بودجه ندارند.»
اما وزارت تحصیلات عالی از حل چاشهای استادان به ویژه در بخش پرداخت حقوق و بازپسگیر زمینهای عصب شده شان اطمینان میدهد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا دروغ باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.