امروز : یکشنبه, ۹ میزان , ۱۴۰۲ - 17 ربيع أول 1445
- مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: قرآنسوزی به تقویت تروریسم کمک میکند
- داعش ، تهدید نسبتا کوچک اما دوباره رو به رشد
- سازمان بینالمللی مهاجرت: ۳۶ هزار نفر بر اثر سیل در لیبی آواره شدند
- متقی: افغانستان و پاکستان باید از رویارویی خودداری کنند
- امامعلی رحمان: مشارکت سیاسی همه قومیتها زمینهساز ثبات افغانستان است
- معاون دبیرکل سازمان ملل: در افغانستان بر سر دو راهی قرار گرفتهایم
- کمک ۴۰۰ میلیون دلاری بانک توسعه آسیایی به افغانستان
- طالبان خواستار تشکیل کمیته مشترک برای حل «مشکلات امنیتی» با پاکستان شد
- روز جهانی صلح؛ انتونیو گوترش جهان را به صلح دعوت کرد
- شکایت فعالان مسلمان استرالیا از اسلامهراسی در توییتر
پلیس سویدن زنی را که قصد جلوگیری از اهانت به قرآن داشت بازداشت کرد
یک تبعه عراقی که چندین بار جنایت آتش زدن قرآن کریم را مرتکب شد، بار دیگر هم با حمایت پلیس سویدن این اقدام موهن را تکرار کرد.
به گزارش گروه بین الملل آژانس خبری صدای پامیر، مسئولان سویدن در اقدامی موهن برای چندمین بار متوالی، به سلوان مومیکا تبعه عراقی ساکن در این کشور اجازه دادند قرآن کریم را آتش بزند.
خبرگزاری آناتولی گزارش داد، مومیکا این بار، قرآن مجید را در برابر سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم آتش زد و به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران اهانت کرد.
مومیکا همچنین در ادامه اقدامات جنایتبار خود، قرآن کریم و پرچم عراق را لگدمال کرد و سلوان نجم یکی از تبعههای عراق هم به وی در این جنایت کمک کرد. یک زن که در میان افراد حاضر در این محل بود، تلاش کرد با کپسول آتشنشانی، قرآن آتش گرفته را خاموش کند، ولی پلیس سویدن وارد عمل شد و این زن را بازداشت کرد.
مومیکا و نجم محل جنایت را با یک خودروی زرهی متعلق به پلیس سویدن ترک کردند و چندین خودرو و صد نفر از عناصر پلیس این کشور، این دو فرد را همراهی کردند.
در ماههای گذشته اهانت به قرآن چندین بار در دانمارک و سویدن تکرار شده است. این موضوع موجب خشم کشورهای جهان اسلام شده که از این دو کشور خواستهاند این اقدامات را متوقف کنند.
در دانمارک شنبه گذشته تعدادی از اعضای یک گروه راستگرای افراطی اقدام به آتش زدن نسخهای از قرآن در برابر سفارت ترکیه در کپنهاگ کرده و سپس به سوی سفارت عراق در پایتخت دانمارک حرکت کرده و در آنجا نیز قرآن را آتش زدند.
این اقدام در حالی صورت گرفت که چند روز قبلتر لارس راسموسن، وزیر خارجه دانمارک در گفتوگو با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر مدعی شده بود که این اقدامات غیرمسئولانه بیانگر ارزشهای جامعه دانمارک نیست و «دولت این کشور در حال حاضر در حال اتخاذ اقدامات و صدور قوانینی است که از تکرار چنین رویدادهای تأسفبار جلوگیری کند».
در سویدن این اقدامات باعث ایجاد یک بحران دیپلماتیک برای سویدن شده و تظاهراتهایی را در چندین کشور به همراه داشته که خواستار تحریم کالاهای سویدنی شدهاند.
اهانت به قرآن همچنین مسئولان سویدن را به هشدار درباره افزایش تهدیدهای امنیتی علیه منافع این کشور وادار کرده است. چند روز پیش یک مقام ارشد سویدنی گفت سویدن های خارج از کشور و مشاغل مرتبط با سویدن «باید هوشیاری و احتیاط بیشتری به خرج دهند.»
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا دروغ باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.