امروز : جمعه, ۷ میزان , ۱۴۰۲ - 15 ربيع أول 1445
- مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: قرآنسوزی به تقویت تروریسم کمک میکند
- داعش ، تهدید نسبتا کوچک اما دوباره رو به رشد
- سازمان بینالمللی مهاجرت: ۳۶ هزار نفر بر اثر سیل در لیبی آواره شدند
- متقی: افغانستان و پاکستان باید از رویارویی خودداری کنند
- امامعلی رحمان: مشارکت سیاسی همه قومیتها زمینهساز ثبات افغانستان است
- معاون دبیرکل سازمان ملل: در افغانستان بر سر دو راهی قرار گرفتهایم
- کمک ۴۰۰ میلیون دلاری بانک توسعه آسیایی به افغانستان
- طالبان خواستار تشکیل کمیته مشترک برای حل «مشکلات امنیتی» با پاکستان شد
- روز جهانی صلح؛ انتونیو گوترش جهان را به صلح دعوت کرد
- شکایت فعالان مسلمان استرالیا از اسلامهراسی در توییتر
انوارالحق کاکر: ثبات در افغانستان نیازمند ثبات در پاکستان است
انوارالحق کاکر، نخستوزیر حکومت موقت پاکستان ادعا کرده که پس از سرنگونی حکومت پیشین، حملههای هراسافگنان در این کشور بیشتر شده است.
به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، آقای کاکر میافزاید که سازوبرگهای نظامی برجامانده از نیروهای خارجی در افغانستان، سبب نیرومندشدن گروههای هراسافگن شده است.
نخستوزیر حکومت موقت پاکستان گفته که پس از پاکستان، این وضعیت دامنگیر کشورهای منطقه نیز خواهد شد.
او همچنان ثبات افغانستان را نیازمند ثبات پاکستان میخواند.
انوارالحق کاکر در گفتوگو با رسانههای پاکستانی گفت: «بسیاریها در این باره میگفتند که فکر ما این است اگر طالبان در آنسوی مرز جنوبی به قدرت برسند، پس آن زمان وضعیت برای پاکستان نسبتاً خوبتر خواهد شد، اما بهتر نشده است بل بیشتر خراب شده است.»
از سویی هم، امارت اسلامی با رد این ادعای پاکستان، میگوید که سازوبرگهای نظامی برجامانده از نیروهای خارجی در اختیار امارت اسلامی است و هیچ تهدیدی از آن در برابر کشورهای دیگر نیست.
سهیل شاهین، رییس دفتر امارت اسلامی در قطر در این باره به طلوعنیوز گفت: «تجهیزات نظامی بجامانده از امریکا در دست مصوون قوای مسلح امارت اسلامی قرار دارد هیچ کس نگران نباشد و در این باره نگرانی حقیقت نیست بلکه تبلیغات سوء علیه امارت اسلامی است.»
از این میان، شماری از آگاهان مسایل سیاسی میگویند که وضعیت کنونی در پاکستان نتیجهی سیاستهای دوگانهی این کشور در برابر افغانستان است.
محمد سلیم پیگر، آگاه مسایل سیاسی گفت: «هر زمانی که مردم افغانستان یک نفسی میکشد و یا تجهیزات بزرگ نظامی از خارجیها بجا میماند آنان سر و صدا میکنند تا قوتهای بزرگ جهانی این تجهیزات را از بین ببرد.»
محمد زلمی افغانیار، آگاه مسایل نظامی گفت: «اگر این تجهیزات مثل حکومتهای گذشته به پاکستانیها میرسید، هیچگاه پاکستانیها این پیام را به جامعه جهانی، کشورهای منطقه و فرامنطقه نمیداشتند. امیدوارم پاکستانیها به این نتیجه رسیده باشند که افغانستان با ثبات در همسایگی شان به نفع شان است.»
در سوی دیگر، برخی از رسانههای پاکستانی به نقل از سفیر این کشور در امریکا میگویند که از زمان خروج نیروهای امریکایی از افغانستان، بیش از ۱۵۰۰ تن در این کشور کشته شدهاند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا دروغ باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.