امروز : جمعه, ۷ میزان , ۱۴۰۲ - 15 ربيع أول 1445
- مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: قرآنسوزی به تقویت تروریسم کمک میکند
- داعش ، تهدید نسبتا کوچک اما دوباره رو به رشد
- سازمان بینالمللی مهاجرت: ۳۶ هزار نفر بر اثر سیل در لیبی آواره شدند
- متقی: افغانستان و پاکستان باید از رویارویی خودداری کنند
- امامعلی رحمان: مشارکت سیاسی همه قومیتها زمینهساز ثبات افغانستان است
- معاون دبیرکل سازمان ملل: در افغانستان بر سر دو راهی قرار گرفتهایم
- کمک ۴۰۰ میلیون دلاری بانک توسعه آسیایی به افغانستان
- طالبان خواستار تشکیل کمیته مشترک برای حل «مشکلات امنیتی» با پاکستان شد
- روز جهانی صلح؛ انتونیو گوترش جهان را به صلح دعوت کرد
- شکایت فعالان مسلمان استرالیا از اسلامهراسی در توییتر
واکنش مقام حقوقی سازمان ملل به هتک حرمت مقدسات
فولکر تورک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، «زنجیره نفرتانگیز» حاصل از ۳۰ مورد قرآنسوزی در غرب هتک حرمت مقدسات را محکوم کرد.
به گزارش گروه بین الملل آژانس خبری صدای پامیر، به نقل از خبرگزاری کویت، فولکر تورک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در سخنرانی افتتاحیه پنجاه و چهارمین اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت که این زنجیره حوادث نفرتانگیز(هتک حرمت قرآن) نمود آشکار تمایل برای ایجاد دشمنی و شکاف در داخل جوامع و میان کشورهای مختلف است.
وی افزود: به جای آنکه در راستای همکاری و یکپارچگی جهانی تلاش کنیم شاهد سیاستهای ایجاد تفرقه به واسطه درگیریهای ساختگی، مهاجرت و یا سخن از برخورد تمدنها هستیم.
به گفته تورک اکنون شاهد رواج بیتفاوتی نسبت به فجایعی هستیم که حاکی از انحراف ما از ریشهایترین ویژگیهای خود یعنی شفقت است. این امر در واکنش بسیار به فجایعی از قبیل کشته یا مجروح شدن بیش از ۲۳۰۰ مهاجر در دریای مدیترانه تنها در سال جاری و یا تلفات بیش از ۶۰۰ نفری در جریان غرق کشتی پناهندگان در یونان به روشنی هویدا است.
وی خاطرنشان کرد که واضح است که تعداد بسیار بیشتری از مهاجران و پناهندگان بدون هیچ خبر در دریاهای اطراف اروپا و دیگر نقاط جهان از جمله خلیج بنگال یا دریای کارائیب غرق شده و میمیرند.
این مقام ارشد سازمان ملل همچنین ابراز تأسف کرد که وعده رفع گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ با وجود منابع مالی، نوآوریهای فناوری و زمین کافی برای تأمین غذای کافی برای همه در مسیر درستی قرار نگرفته است.
بر اساس گزارش جهانی سازمان غذا و کشاورزی برای سال ۲۰۲۳ تقریباً ۶۰۰ میلیون نفر تا پایان این دهه دچار سوءتغذیه مزمن خواهند شد.
وی همچنین ضمن محکومیت هتک حرمت مقدسات به مسائل مهم دیگری از قبیل تغییرات آب و هوایی، افزایش شکاف فقیر و غنی در جهان و حقوق بشتر نیز اشاره کرد و خواهان ایجاد اعتماد و بازگرداندن امید از طریق فعالیت نهادهایی از جمله شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا دروغ باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.