امروز : یکشنبه, ۹ میزان , ۱۴۰۲ - 17 ربيع أول 1445
- مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: قرآنسوزی به تقویت تروریسم کمک میکند
- داعش ، تهدید نسبتا کوچک اما دوباره رو به رشد
- سازمان بینالمللی مهاجرت: ۳۶ هزار نفر بر اثر سیل در لیبی آواره شدند
- متقی: افغانستان و پاکستان باید از رویارویی خودداری کنند
- امامعلی رحمان: مشارکت سیاسی همه قومیتها زمینهساز ثبات افغانستان است
- معاون دبیرکل سازمان ملل: در افغانستان بر سر دو راهی قرار گرفتهایم
- کمک ۴۰۰ میلیون دلاری بانک توسعه آسیایی به افغانستان
- طالبان خواستار تشکیل کمیته مشترک برای حل «مشکلات امنیتی» با پاکستان شد
- روز جهانی صلح؛ انتونیو گوترش جهان را به صلح دعوت کرد
- شکایت فعالان مسلمان استرالیا از اسلامهراسی در توییتر
چین: تحریمهای آمریکا ما را قویتر میکند
سخنگوی وزارت امور خارجه چین در کنفرانس خبری با اشاره به تحریمهای اخیر آمریکا علیه صادرات نیمه هادیها به چین گفت که این تحریمها تنها باعث قویتر شدنمان میشود.
به گزارش گروه بین الملل آژانس خبری صدای پامیر، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز یکشنبه به شدت از تحریمهای اخیر آمریکا علیه صادرات نیمه هادیها به چین انتقاد کرد.
وی در کنفرانس خبری گفت که تحریم آمریکا علیه صادرات نیمههادیها به چین باعث اختلال در ثبات تولیدات جهانی و زنجیره تامین میشود.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین در ادامه سخنانش گفت که این تحریمها تنها باعث تقویت چین میشود.
آمریکا طی سالهای اخیر کشورهای مختلف به خصوص کشورهای اروپایی را برای کاهش وابستگی به چین و جلوگیری از صادرات برخی فناوریها به پکن و همچنین استفاده از فناوریهای چین تحت فشار قرار داده است.
باوجود وابستگی تجاری اروپا به چین، اطلاعاتی وجود دارد که نشان میدهد فشارهای آمریکا بر اروپا نتیجهبخش بوده (مثلا، آلمان گفته ادامه استفاده از تجهیزات چینی Huawei و ZTE را بررسی میکند و هلند نیز اعلام کرده که فروش چاپگرهای چیپ پیشرفته به چین را مسدود خواهد کرد) و تنش در سیاست اتحادیه اروپا و چین رو به افزایش است. مقامات اتحادیه اروپا در هفتههای اخیر اعلام کردهاند که این اتحادیه آماده است تا چین را- در صورتی که پکن از خط قرمز عبور کند و به روسیه تسلیحات بدهد- تحریم کند.
بسیاری از کشورها برای کنارهگیری از بازار سودآور چین مردد هستند – به ویژه آلمان که پیوندهای تجاری قوی دارد. اروپاییها قبلاً به دلیل قطع ارتباط با روسیه آسیبهای اقتصادی عمیقی را تجربه کردهاند و اکنون نمیتوانند همان تجربه را در برابر چین بار دیگر تکرار کنند. به خصوص آنکه، صنایع مدرن مانند تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات، تولید انرژی مثل ویاندیم و مگنتهای نادر خاکی، باتریهای لیتیومی و … که در اروپا تولید میشود به منابع عناصر کمیابی (مانند لیتیوم، اسکاندیوم، سریم و …) وابسته است که چین ۹۸ درصد از منابع خاکی کمیاب مورد نیاز اروپا را برطرف میکند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا دروغ باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.