• امروز : جمعه, ۲۶ دلو ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 14 February - 2025
کل 5450 امروز 12

اخبار ویژه

کودکان کار در ولایت پکتیا به دلیل چالش‌های اقتصادی از آموزش باز مانده‌اند توزیع یک‌میلیون افغانی لوازم‌التحریر در مدارس دینی بامیان وزارت مهاجرین: ۶۳نفر از زندان‌های پاکستان آزاد شدند بزرگداشت از دو شخصیت تاریخی در ولایت جوزجان صادرات میوه خشک از افغانستان کاهش یافته است طالبان: نظام اسلامی کنونی متعلق به همه افغانستانی‌هاست مالزی: همکاری استراتژیک میان کوالالامپور و کابل وجود ندارد امارت اسلامی حضور دیپلمات‌های در دهلی‌نو و کابل یک نیاز است عبدالغنی برادر به دوحه سفرکرده است وزارت زراعت لابراتوار‌های تست محصولات حیوانی و نباتی را در بنادر ایجاد می‌کند رهبرطالبان: علم و تحصیل کلید پیشرفت افغانستان است وقوع انفجار در وزارت شهرسازی و مسکن طالبان سه نفر بر اثر انفجار گاز میتان در معدن ذغال سنگ سمنگان جان باختند قوماندانی امنیه ولایت بلخ صدها کیلوگرم مواد مخدر و مشروبات الکلی آتش زده شد حق‌شناس: طراحی و سروی یک‌هزار و ۱۲۰۷ کیلومتر جاده جریان دارد

16

راه‌آهن خواف- هرات کشورهای حوزه دریای خزر را به یکدیگر وصل می‌کند

  • کد خبر : 50310
  • 23 عقرب 1402 - 0:59
راه‌آهن خواف- هرات کشورهای حوزه دریای خزر را به یکدیگر وصل می‌کند

به گزارش آژانس خبری پامیر، حافظ سادات نژاد مجری راه‌آهن خواف- هرات گفت: قرار است طی ۶ ماه این مسیر ریلی تکمیل شود. وی افزود:  قرارداد ۱۱۷ میلیارد دلاری نیز با یک پیمانکار برای تکمیل راه آهن خواف-هرات منعقد شده است. سادات نژاد اظهار داشت: این خط ریلی کشورهای حوزه دریای خزر را به یکدیگر […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، حافظ سادات نژاد مجری راه‌آهن خواف- هرات گفت: قرار است طی ۶ ماه این مسیر ریلی تکمیل شود.

وی افزود:  قرارداد ۱۱۷ میلیارد دلاری نیز با یک پیمانکار برای تکمیل راه آهن خواف-هرات منعقد شده است.

سادات نژاد اظهار داشت: این خط ریلی کشورهای حوزه دریای خزر را به یکدیگر و از طریق روسیه به اروپا متصل می‌کند.

مجری راه‌آهن خواف- هرات با اشاره به سفر هیئت افغانستانی به تهران نیز گفت با توجه به جلسات قبلی که با هیئت افغانستانی در ایران و آن کشور با موضوع راه‌آهن خواف- هرات برگزار شده بود، برخی تعهدات باقی مانده در خصوص این خط آهن پس از تحولات سیاسی در افغانستان را عهده دار شد.

وی خاطرنشان کرد: افغانستان حدود ۸۰ الی ۹۰ درصد کار را به سرانجام رساند و بقیه پروژه به دستگاه‌های مکانیزه نیاز داشت که در این حوزه با محدودیت روبه‌رو بود، بنابراین مقرر شد باقی‌مانده مسیر را ایران انجام دهد.

سادات نژاد همچنین درباره مزایای اقتصادی و تجاری این راه‌آهن، گفت: خط ریلی خواف- هرات در راستای کریدور شمال به جنوب شرق کشور قرار دارد که از بندر چابهار تا زاهدان و از زاهدان به مشهد ادامه دارد.

مجری راه‌آهن خواف- هرات  اضافه‌کرد: این راه‌آهن در سال نخست بهره برداری ظرفیت جابه‌جایی بار به میزان حدود ۷۰۰ هزار تن را دارد و در سال بیستم بهره‌برداری با توجه به قرارگیری در کریدور شمال- جنوب شرق کشور امکان جابه‌جایی ۸٫۸ میلیون تن بار فراهم می‌شود.

وی یادآور شد: راه‌آهن خواف- هرات شامل ایستگاه مرزی «شمتیغ» در ایران می‌شود و ایستگاه‌های افغانستان نیز «غوریان» در کیلومتر ۳۰ این مسیر و ایستگاه «روزنک» در کیلومتر ۶۲ این مسیر ریلی واقع شده است.

سادات نژاد تأکید کرد: راه‌آهن خواف- هرات موجب اتصال کشورهای حوزه دریای خزر به یکدیگر می‌شود و این کشورها را از طریق روسیه به اروپا متصل می‌کند.

راه‌ آهن هرات- خواف چهار بخش دارد که تاکنون سه بخش آن تکمیل شده و قطعه چهارم آن نیز در حال ساخت است.

این مسیر ریلی بخشی از مسیر راه‌ گذر بین‌المللی شرق به غرب است و تعاملات اقتصادی میان پنج کشور از منتهی الیه شرق آسیا تا غرب این قاره را سرعت می‌بخشد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=50310

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.