• امروز : سه شنبه, ۵ حمل ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 25 March - 2025
کل 5913 امروز 12

اخبار ویژه

نبود سردخانه چالش‌ جدی برای باغ‌داران ولایت غزنی است کاردار سفارت قطر در کابل با وزیر صحت عامه دیدار کرد سازمان ملل نسبت به کم بود آب آشامیدنی در افغانستان هشدار داد نشریه هندی: آمریکا ممکن است سفارت خود در کابل را بازگشایی کند نگرانی پاکستان از افزایش نفوذ هند در افغانستان وزارت ترانسپورت: کار اعمار ترمینال مسافربری نساجی ولایت قندهار آغازشد وزارت مهاجرین: برای۹۴۱ خانواده کمک‌های نقدی توزیع شد نماینده صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل سال گذشته ۱۱ میلیون کودک واکسینه شدند سازمان جهانی بهداشت: ۲۰۲۴ بیماری توبرکلوز در افغانستان افزایش داشته است حمایت دولت خیبرپختونخوا از اسلام‌آباد برای اخراج افغانستانی‌ها طالبان: روابط با ایران بیش از پیش تقویت شود اکسپرس تریبون: سفر نماینده پاکستان به کابل موفقیت‌آمیز بود رهبرطالبان:آزادی زندانیان آمریکایی منوط به اقدام متقابل است طالبان: اظهارات عراقچی نشان‌دهنده درک درست از افغانستان است عبداللطیف نظری: با درآمد داخلی پروژه‌ها تمویل می‌شوند

15

آغاز فعالیت چهارمین توقف‌گاه راه‌آهن مزار – حیرتان

  • کد خبر : 62964
  • 18 اسد 1403 - 1:18
آغاز فعالیت چهارمین توقف‌گاه راه‌آهن مزار – حیرتان

ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا هم‌زمان با آغاز فعالیت چهارمین توقف‌گاه در راه‌آهن مزار – حیرتان گفته است که افغانستان از لحاظ موقعیت جغرافیایی و استراتیژیک برای کشورهای آسیای مرکزی نکته کلیدی وصل است. آقای برادر در این مراسم تاکید کرده که امارت اسلامی در تلاش یافتن راه‌های گوناگون برای وصل کشورهای منطقه است. […]

ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا هم‌زمان با آغاز فعالیت چهارمین توقف‌گاه در راه‌آهن مزار – حیرتان گفته است که افغانستان از لحاظ موقعیت جغرافیایی و استراتیژیک برای کشورهای آسیای مرکزی نکته کلیدی وصل است.

آقای برادر در این مراسم تاکید کرده که امارت اسلامی در تلاش یافتن راه‌های گوناگون برای وصل کشورهای منطقه است.

معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا گفته است: «افغانستان از لحاظ موقعیت جغرافیایی و استراتیژیک برای کشورهای آسیای مرکزی یک نقطه کلیدی وصل است. با توجه به این، امارت اسلامی افغانستان در تلاش است که به منظور تقویت اقتصاد منطقه‌ای، راه‌های مختلف را برای وصل کشورهای منطقه دریابد.»

محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه گفته است که امارت اسلامی می‌خواهد راه‌آهن مزار – حیرتان یا نایب‌آباد را به یک چهارراه منطقوی جهت انتقال کالاهای بازرگانی کشورهای هم‌سایه مبدل سازد.

آقای ثانی در این مراسم افزود: «هیات مشترک ما با ازبیکستان به جوزجان می‌رود بعدا به فاریاب و بادغیس و سپس به هرات، نیمروز، فراه، هلمند و قندهار می‌رود. ان‌شاءالله این راه تا پاکستان ساخته خواهد شد.»

به گفته سرپرست وزارت فواید عامه، توقف‌گاه مزار – حیرتان یا نایب‌آباد پس از چندین ‌سال دوباره فعال شده و ۵۰ کیلومتر طول دارد.

والی بلخ و نمایند‌‌گان کشور ازبیکستان آغاز فعالیت دوباره این توقف‌گاه را در زمینه ایجاد سهولت‌ برای بازرگانان دو کشور سودمند می‌دانند.

محمد یوسف وفا والی بلخ گفته است: «این برای بازرگانان جای خرسندی است و ظرفیت‌های اقتصادی را بالا می‌برد و سهولت‌های زیادی به میان میاید.»

عصمت‌الله ایرگاشف نماینده ویژه رییس‌جمهور ازبیکستان در امور افغانستان در این مراسم گفت: «امیدوار هستیم این راه هم سمبول برادری، دوستی و حسن همجواری ازبیکستان و افغانستان باشد و بر علاوه برای احیای اقتصاد ملی افغانستان خدمت خواهد کرد.»

کار ترمیم مسیر خط آهن مزار  – حیرتان در ماه حوت سال گذشته از سوی یک شرکت اوزبیکستانی به هزینه شش میلیون و ۳۰۰هزار دالر امریکایی آغاز شده بود که اکنون کار ترمیم آن تا پورت چهارم – قسمت نایب آباد تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=62964

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.