• امروز : سه شنبه, ۵ حمل ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 25 March - 2025
کل 5913 امروز 12

اخبار ویژه

نبود سردخانه چالش‌ جدی برای باغ‌داران ولایت غزنی است کاردار سفارت قطر در کابل با وزیر صحت عامه دیدار کرد سازمان ملل نسبت به کم بود آب آشامیدنی در افغانستان هشدار داد نشریه هندی: آمریکا ممکن است سفارت خود در کابل را بازگشایی کند نگرانی پاکستان از افزایش نفوذ هند در افغانستان وزارت ترانسپورت: کار اعمار ترمینال مسافربری نساجی ولایت قندهار آغازشد وزارت مهاجرین: برای۹۴۱ خانواده کمک‌های نقدی توزیع شد نماینده صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل سال گذشته ۱۱ میلیون کودک واکسینه شدند سازمان جهانی بهداشت: ۲۰۲۴ بیماری توبرکلوز در افغانستان افزایش داشته است حمایت دولت خیبرپختونخوا از اسلام‌آباد برای اخراج افغانستانی‌ها طالبان: روابط با ایران بیش از پیش تقویت شود اکسپرس تریبون: سفر نماینده پاکستان به کابل موفقیت‌آمیز بود رهبرطالبان:آزادی زندانیان آمریکایی منوط به اقدام متقابل است طالبان: اظهارات عراقچی نشان‌دهنده درک درست از افغانستان است عبداللطیف نظری: با درآمد داخلی پروژه‌ها تمویل می‌شوند

14

آمریکا به دنبال صلح در افغانستان نبود

  • کد خبر : 63287
  • 25 اسد 1403 - 22:47
آمریکا به دنبال صلح در افغانستان نبود

فارین پالیسی در مقاله‌ای نوشت آمریکا هنگام خروج از افغانستان تنها به عقب‌نشینی امن نیروهایش فکر می‌کرد و دست‌یابی به یک راه‌حل صلح‌آمیز در این کشور برایش مهم نبود. این نشریه دور زدن حکومت اشرف غنی در مذاکرات دوحه را با کنار گذاشتن طالبان در نشست بُن ۲۰۰۱ تشبیه کرده است. در این مقاله گفته […]

فارین پالیسی در مقاله‌ای نوشت آمریکا هنگام خروج از افغانستان تنها به عقب‌نشینی امن نیروهایش فکر می‌کرد و دست‌یابی به یک راه‌حل صلح‌آمیز در این کشور برایش مهم نبود.

این نشریه دور زدن حکومت اشرف غنی در مذاکرات دوحه را با کنار گذاشتن طالبان در نشست بُن ۲۰۰۱ تشبیه کرده است.

در این مقاله گفته شده که فرصت‌های زیادی از ۲۰۰۱ تا خروج آمریکا از افغانستان برای تأمین صلح در این کشور وجود داشت؛ اما فارن پالیسی عامل اصلی دست نیافتن به آن را دیپلماسی «ناکام» آمریکا دانست.

این نشریه تأکید کرد از میان گام‌های اشتباه بسیاری که آمریکا در جنگ دو دهه‌‌اش در افغانستان انجام داد، از دست دادن فرصت صلح پیشنهاد شده از سوی طالبان در سال ۲۰۰۱ بود.

بر اساس این مقاله، طالبان در آغاز تهاجم امریکا به دولت بوش پیشنهاد دادند نیروهایشان حاضر هستند سلاح‌های خود را به زمین بگذارند؛ مشروط بر اینکه تحت تعقیب قرار نگیرند، بازداشت نشوند و زندگی عادی داشته باشند.

این نشریه می‌گوید این پیشنهاد که در قالب پیامی به حامد کرزی رئیس جمهور وقت افغانستان ارسال شد، پذیرفته نشد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=63287

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.