• امروز : سه شنبه, ۵ حمل ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 25 March - 2025
کل 5913 امروز 12

اخبار ویژه

نبود سردخانه چالش‌ جدی برای باغ‌داران ولایت غزنی است کاردار سفارت قطر در کابل با وزیر صحت عامه دیدار کرد سازمان ملل نسبت به کم بود آب آشامیدنی در افغانستان هشدار داد نشریه هندی: آمریکا ممکن است سفارت خود در کابل را بازگشایی کند نگرانی پاکستان از افزایش نفوذ هند در افغانستان وزارت ترانسپورت: کار اعمار ترمینال مسافربری نساجی ولایت قندهار آغازشد وزارت مهاجرین: برای۹۴۱ خانواده کمک‌های نقدی توزیع شد نماینده صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل سال گذشته ۱۱ میلیون کودک واکسینه شدند سازمان جهانی بهداشت: ۲۰۲۴ بیماری توبرکلوز در افغانستان افزایش داشته است حمایت دولت خیبرپختونخوا از اسلام‌آباد برای اخراج افغانستانی‌ها طالبان: روابط با ایران بیش از پیش تقویت شود اکسپرس تریبون: سفر نماینده پاکستان به کابل موفقیت‌آمیز بود رهبرطالبان:آزادی زندانیان آمریکایی منوط به اقدام متقابل است طالبان: اظهارات عراقچی نشان‌دهنده درک درست از افغانستان است عبداللطیف نظری: با درآمد داخلی پروژه‌ها تمویل می‌شوند

9

تولید دوا در کشور افزایش یافته است

  • کد خبر : 62993
  • 19 اسد 1403 - 0:54
تولید دوا در کشور افزایش یافته است

معینیت دوا و غذا اعلام کرده است که اکنون ۱۰۴ کارخانه دواسازی در کشور فعال اند که تولیدات این کارخانه‌ها به ۶۵۰ قلم می‌رسد. به گفته مسوولان در این نهاد، تولیدات این کارخانه‌ها از کیفیت خوبی برخوردار اند. جاوید هژیر سخنگوی معینیت دوا و غذا گفت: «در دونیم سال گذشته، تعداد شان بیشتر شده که […]

معینیت دوا و غذا اعلام کرده است که اکنون ۱۰۴ کارخانه دواسازی در کشور فعال اند که تولیدات این کارخانه‌ها به ۶۵۰ قلم می‌رسد.

به گفته مسوولان در این نهاد، تولیدات این کارخانه‌ها از کیفیت خوبی برخوردار اند.

جاوید هژیر سخنگوی معینیت دوا و غذا گفت: «در دونیم سال گذشته، تعداد شان بیشتر شده که فعلن در حدود ۱۰۴ کارخانه در بخش تولید دوا و محصولات صحی عملن در کشور فعالیت می‌کنند و ظرفیت تولیدی شان هم نسبت به گذشته چندین برابر شده؛ در گذشته در حدود ۲۲۰ قلم تولید داشتند، لیکن امروز ظرفیت این کارخانه‌های ما بالاتر از ۶۵۰ قلم است.»

در سوی دیگر برخی پایتخت‌نشینان از بهای بلند و کم‌کیفیت بودن دوا در بازارهای کابل شکایت کرده‌اند.

باشنده‌های پایتخت از مسوولان در وزارت صحت عامه و معینیت دوا و غذا خواسته‌اند تا تولید دوا را در کشور افزایش دهند و به بهای آن نیز توجه کنند.

نورالدین یکی از بیمارداران گفت: «چیزی که ضرورت است و از بیرون باید گرفت خیلی برای ما گران تمام شد. بیش از ده هزار ما در مدت سه روز در این شفاخانه مصرف شده است.»

هم‌زمان شماری از دوافروشان بهای بلند برخی از دوا ها را در کشور می پذیرند و برکاری از گیری از دوا های تولید شده در داخل کشور تاکید می ورزند.

محمدخالد دوافروش چنین گفت: «خواست ما از حکومت این است که فابریکه‌های دوا که در کشور است را پشتیبانی کند.»

این در حالی‌ست که به گفته مسوولان در معینیت دوا و غذا، در سال‌های قبل ۹۵ درصد دوای مورد نیاز شهروندان از خارج افغانستان وارد می‌شد که در دو سال اخیر، این واردات به ۸۰ درصد کاهش یافته است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=62993

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.