• امروز : شنبه, ۳ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
کل 4440 امروز 8

اخبار ویژه

وزیر دفاع آلمان: تهدید ناشی از جنگ اوکراین طولانی‌مدت خواهد بود برای نخستین‌بار روند جواز دهی به ادارات تفتیشی و نهاد‌های آموزش‌های مسلکی آغازشد یوشیایونگ: خواستار بهبود روابط میان امارت اسلامی و پاکستان شد یک محموله بزرگ از کالاهای بازرگانان افغانستان از چین به بندر حیرتان رسید نشست مرزی مقامات طالبان و پاکستان در گذرگاه تورخم واکنش‌ها به حمله بر نمازگزاران در ولسوالی نهرین ولایت بغلان اعضای جنبش اعتراضی چمن: نیروهای پاکستانی در گذرگاه چمن – سپین بولدک در فساد دخیل هستند شاهین: از تصمیم تازه سازمان ملل درباره چوکی افغانستان انتقادکرد وزارت معارف: بیش از ۲۴۵۰ نفر به حیث مبلغین دینی در ریاست‌ معارف ۹ ولایت شمالی تعیین شدند بازدید وزیر صنعت و تجارت از بازار مشترک افغانستان- اوزبکستان اوچا: در سال ۲۰۲۴ میلادی ۲۸۱ کارمند امدادی در نقاط مختلف جهان جان باختند استرالیا روت مک‌کال را قاضی پرداخت غرامت به بازماندگان قربانیان جنایات جنگی در افغانستان‌تعیین‌کرد گفتگوی‌نماینده ویژه چین در افغانستان برای پنجمین نشست وزیران خارجه همسایه افغانستان بانک جهانی: صادرات افغانستان۱۴ درصد در ۲۰۲۴ کاهش یافته است رئیس‌جمهور روسیه: جنگ اوکراین در حال تبدیل شدن به یک جنگ جهانی است

5

کمک مالی اتحادیه اروپا به ترکیه برای اخراج پناهجویان افغانستان

  • کد خبر : 65804
  • 21 میزان 1403 - 15:08
کمک مالی اتحادیه اروپا به ترکیه برای اخراج پناهجویان افغانستان

به گزارش آژانس خبری پامیر، نشریه پولتیکو در گزارشی نوشت اتحادیه اروپا به ترکیه ۱۱ میلیارد یورو کمک مالی کرده است تا مهاجران را به اجبار به افغانستان و سوریه بازگرداند. در این گزارش آمده است برخی از مراکز پذیرش مهاجران که با بودجه اتحادیه اروپا در ترکیه ساخته شده‌اند، به اردوگاه‌های اخراج تبدیل شده‌اند. […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، نشریه پولتیکو در گزارشی نوشت اتحادیه اروپا به ترکیه ۱۱ میلیارد یورو کمک مالی کرده است تا مهاجران را به اجبار به افغانستان و سوریه بازگرداند.

در این گزارش آمده است برخی از مراکز پذیرش مهاجران که با بودجه اتحادیه اروپا در ترکیه ساخته شده‌اند، به اردوگاه‌های اخراج تبدیل شده‌اند. مهاجرانی که در این مراکز نگهداری می‌شوند، از جمله سامی، یک جوان ۲۶ ساله سوری، تجربه‌های دردناکی از سوءاستفاده و بی‌توجهی به نیازهای پزشکی خود گزارش کرده‌اند.

در حالی که اتحادیه اروپا اعلام کرده است سوریه و افغانستان برای بازگشت پناهجویان ناامن هستند، گزارش نشان می‌دهد که مقامات اروپایی از این اخراج‌های اجباری مطلع بوده‌اند، اما اقدامی جدی برای متوقف کردن آن انجام نداده‌اند.

این گزارش، انتقادات شدیدی به نحوه هزینه‌کرد بودجه‌های اتحادیه اروپا برای مدیریت مهاجرت در ترکیه وارد کرده و تأکید دارد که این بودجه‌ها به جای بهبود شرایط پناهجویان، برای سرکوب و اخراج آن‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

پس از بحران پناهجویان در اروپا در سال ۲۰۱۵، اتحادیه اروپا بیش از ۱۱ میلیارد یورو به ترکیه اختصاص داده است تا به این کشور در حمایت، اسکان و مدیریت حدود ۴ میلیون نفر که برای فرار از جنگ داخلی ویرانگر سوریه به سمت شمال مهاجرت کرده بودند، کمک کند.

این کمک‌ها بزرگ‌ترین تلاش بشردوستانه در تاریخ اتحادیه اروپا را تشکیل می‌دهد، اما به گفته پولیتیکو «هدف آن کاملاً خیرخواهانه نیست». هدف این کمک‌ها کاهش تعداد درخواست‌های پناهندگی در اتحادیه اروپا از طریق اطمینان از نگهداری پناهجویان در ترکیه است. این مبلغ شامل نزدیک به یک میلیارد یورو برای امنیت مرزی و پردازش درخواست‌های پناهندگی است تا به آنکارا در مهار پناهجویان کمک کند.

با این حال، آنکارا در سال‌های اخیر، دولت ترکیه شروع به استفاده از زیرساخت‌های تأمین شده با بودجه اتحادیه اروپا برای کاهش تعداد پناهجویانی کرده است که در این کشور اقامت دارند.

بر اساس تحقیقات پولیتیکو و هشت رسانه دیگر، آنکارا اقدام به گردآوری و اخراج اجباری سوری‌ها، افغان‌ها و دیگر افرادی که در کشورهای خود با خطرات مواجه هستند، کرده است.

این تحقیق فاش کرد کمیسیون اروپا، نهادی اجرایی اتحادیه اروپا که مسئول نظارت بر بودجه‌های تخصیص داده شده به ترکیه است، بارها هشدارهایی از گروه‌های جامعه مدنی، وکلا، دیپلمات‌ها و حتی کارکنان خود را نادیده گرفته است که نشان می‌داد بودجه‌های اتحادیه اروپا برای پشتیبانی از سیستمی استفاده می‌شود که پناهجویان را به‌زور اخراج می‌کند.

ترکیه اکنون ۳۲ مرکز بازگشت با ظرفیت نزدیک به ۲۰ هزار نفر دارد که به گفته علی یرلیکا، وزیر کشور ترکیه، این مراکز بزرگ‌ترین قدرت زیرساختی ما در زمینه اخراج هستند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=65804

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.