• امروز : یکشنبه, ۱۸ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 December - 2024
کل 4611 امروز 6

اخبار ویژه

معاونیت اقتصادی طالبان:گزارش بانک جهانی درباره وضعیت بحرانی اقتصاد افغانستان واقعیت ندارد وزیر خارجه روسیه: گروه‌های تروریستی نباید در سوریه مسلط شوند بیست‌ودومین نشست مجمع دوحه در پایتخت قطر آغاز شد خلیل‌زاد: از مقامات امارت اسلامی خواست برای گفتگو با دولت جدید امریکا آماده باشند درگیری میان طالبان و داعش در شمال افغانستان رئیس جمهور قرقیزستان: دنیا باید طالبان را به رسمیت بشناسد چهره‌های سیاسی: ائتلافی را تحت نام مجمع ملی برای نجات افغانستان تشکیل دادند وزارت امور خارجه: تصمیم ناروی بر عدم‌ پذیرش سفیر امارت اسلامی نا امیدکننده است کشاورزان ولایت سرپل با چالش‌های جدی اقتصادی مواجه شده‌ایم وزارت کار: ۶۵ هزار جواز کار در هشت ماه گذشته توزیع شده است تمدید قرارداد خرید برق افغانستان از ترکمنستان برای سال ۲۰۲۵ نظامیان آمریکا برای مقابله با تهدیدات افغانستان مستقر هستند وزارت خارجه پاکستان: هراس‌افگنی از مسایل مهم در تعاملات کابل و اسلام‌ قرار دارد محاصره نیروهای اوکراینی در شهر کوراخووو از سوی ارتش روسیه وزارت مهاجرین: ۸۰۰ شهروند افغانستان به اتهام حضور در اعتراضات ضد حکومتی در پاکستان بازداشت شدند

3

شکایت بیماران شکر در افغانستان از دواهای کم‌کیفیت

  • کد خبر : 67288
  • 25 عقرب 1403 - 0:31
شکایت بیماران شکر در افغانستان از دواهای کم‌کیفیت

سازمان جهانی بهداشت امسال با شعار “شکستن موانع، پرکردن شکاف‌ها” از چهارده نوامبر، روز جهانی دیابت یا بیماری شکر گرامی‌داشت کرده است. این سازمان در یک اعلامیه گفته که چهارده نوامبر، فرصتی برای افزایش آگاهی در مورد بیماری شکر است. در اعلامیه سازمان جهانی بهداشت هم‌چنان آمده است که بر بنیاد بررسی سال ۲۰۲۲ میلادی، […]

سازمان جهانی بهداشت امسال با شعار “شکستن موانع، پرکردن شکاف‌ها” از چهارده نوامبر، روز جهانی دیابت یا بیماری شکر گرامی‌داشت کرده است.

این سازمان در یک اعلامیه گفته که چهارده نوامبر، فرصتی برای افزایش آگاهی در مورد بیماری شکر است.

در اعلامیه سازمان جهانی بهداشت هم‌چنان آمده است که بر بنیاد بررسی سال ۲۰۲۲ میلادی، این بیماری حدود ۲۴۶ میلیون نفر با سن ۳۰ سال و بالاتر از آن را در جنوب شرق آسیا تحت تاثیر قرار داده است.

هم‌زمان با روز جهانی بیماری شکر، برخی از بیماران خواهان واردات دوای با کیفیت برای بیماری شکر هستند.

لالا میر که سه سال می‌شود به بیماری شکر مبتلا است، درباره کیفیت دوای این بیماری گفت: از زمانی‌که به این بیماری مبتلا شدم، سه سال می‌گذرد، در هر گوشه افغانستان نزد داکتران مراجعه کردم؛ اما نتیجه مثبت نداد به‌خاطری‌که دوا در این‌جا اصلی نیست.

عبدالجبار نظری یکی دیگر از بیماران مبتلا به شکر گفت: در وطن ما تشخیص و تداوی است، اما بازرگانان ما دوای بی‌کیفیت وارد می‌کنند، نتیجه نمی‌دهد.

پزشکان در یکی از مرکزهای تشخیص و درمان بیماری شکر در پایتخت، از افزایش شمار مبتلایان به بیماری شکر سخن گفته‌اند.

ماه‌جبین مهربان، پزشک گفت: تعداد بیمارانی که روزانه نزد ما مراجعه می‌‌کنند به از ۸۰ تا ۱۲۰ نفر می‌رسد که از این جمله واقعاتی که تازه تشخیص می‌شود، دو یا سه نفر در روز می‌باشد. به این معنا است که واقعات شکر روز به روز زیاد می‌شود.

بیماران مبتلا به شکر در صورت درمان نکردن این بیماری، با پیامدهایی چون حمله قلبی، سکته مغزی، کم‌کاری کلیه‌ها، نابینایی و قطع عضو بدن روبه‌رو خواهند شد.

سازمان جهانی بهداشت هم‌چنان افزوده است که اعضای این سازمان در سال ۲۰۲۲ به دست یافتن به پنج هدف تا سال ۲۰۳۰ تاکید کرده‌اند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=67288

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.