• امروز : شنبه, ۲۹ جدی ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
کل 5126 امروز 6

اخبار ویژه

عبدالغنی برادر: روابط تجاری افغانستان با کشور‌های دیگر گسترش یافته است عبدالکبیر وزیر مهاجرین کارش را آغاز کرد درآمد شرکت افغان پست افزایش یافته است سفیر ایران در کابل: تهران به دنبال توسعه تعامل و روابط همسایگی بازنشستگان در کابل از چالش‌های اقتصادی شکایت دارند تسهیل تجارت ترانزیت افغانستان با تضمین بیمه‌ای پاکستان وزارت فواید عامه: شاهراه سالنگ‌ها به دلیل بارش برف و طوفان مسدود شده است در حمله‌ای تروریستی در تهران دو قاضی عالی‌رتبه شهید شدند وزارت صنعت: در ۹ ماه گذشته بیش از ۴۲ هزار کیلوگرام زعفران صادر شده است کار مرمت اقامتگاه احمدشاه بابا ۹۰ درصد پیش‌رفته است بلاروس: شرایط افغانستان برای همکاری پیچیده است احتمال حذف پست معاونت سیاسی نخست‌وزیری در حکومت طالبان در سه سال گذشته ۴۵ هزار شغل برای مهاجرین بازگشته ایجاد شده است بانک جهانی: ناامنی غذایی در افغانستان افزایش یافته است وزارت خارجه روسیه: کشورهای عضو ناتو جنایت‌های جنگی در افغانستان را پنهان می‌کنند

3

افغانستان در فهرست بحران‌های بشری ۲۰۲۵ قرار دارد

  • کد خبر : 68491
  • 23 قوس 1403 - 14:35
افغانستان در فهرست بحران‌های بشری ۲۰۲۵ قرار دارد

کمیته بین‌المللی نجات (IRC) در گزارش اضطراری سالانه خود گفته که ۲۰ کشور جهان، از جمله افغانستان، در سال ۲۰۲۵ به‌طور جدی با بحران‌های بشری احتمالی مواجه خواهند شد. در این گزارش، سودان در صدر فهرست بحران‌های بشردوستانه قرار گرفته است. پیش از این، افغانستان در جایگاه سوم این فهرست قرار داشت. در بخشی از […]

کمیته بین‌المللی نجات (IRC) در گزارش اضطراری سالانه خود گفته که ۲۰ کشور جهان، از جمله افغانستان، در سال ۲۰۲۵ به‌طور جدی با بحران‌های بشری احتمالی مواجه خواهند شد.

در این گزارش، سودان در صدر فهرست بحران‌های بشردوستانه قرار گرفته است.

پیش از این، افغانستان در جایگاه سوم این فهرست قرار داشت.

در بخشی از گزارش آمده است: امروز، کمیته بین‌المللی نجات فهرست سالانه بحران‌های اضطراری خود را منتشر کرد که ۲۰ کشوری را که احتمالاً در سال ۲۰۲۵ با بحران‌های انسانی رو به افزایش مواجه خواهند شد، مشخص می‌کند. پنج کشور با بحران شدیدتر شامل سودان، سرزمین‌های اشغالی فلسطینی، میانمار، سوریه و سودان جنوبی هستند.

عبدالنصیر ریشتیا کارشناس مسایل اقتصادی گفت: در پهلوی کمک‌های بشری به افغانستان کمک‌های اقتصادی نیز صورت گیرد و این کمک‌های اقتصادی حکومت را قادر بسازد که پلان‌های استراتیژیک خود را عملی بسازد تا به مردم زمینه کار فراهم شود بدون شک بی‌کاری ریشه‌کن می‌شود.

برخی از شهروندان کابل نیز از مشکلات اقتصادی گسترده شکایت داشته و از امارت اسلامی و نهادهای کمک‌کننده تقاضای یاری کرده‌اند.

حبیب باشنده کابل گفت: من شخصا خودم بیمار استم و اینجا نزد پزشک امده بودم گفتم که بامن کمک شود چون پول ندارم و فرزندانم نیز گرسنه است ۱۰ فرزند دارم و بی‌کار نیز هستم.

خان محمد باشنده کابل گفت: از امارت اسلامی خواهش داریم که برای ما زمینه کار را فراهم کند از صبح تا شام می‌گردیم و ۱۰۰ الی ۱۵۰ افغانی کار می‌کنیم در این میان ۲هزار و ۲۵۰۰ کرایه خانه است.

در همین حال، وزارت اقتصاد افغانستان اطمینان داده است که برای کاهش فقر در کشور تلاش می‌کند و خواهان لغو محدودیت‌های وضع‌شده بر افغانستان و آزادسازی ذخایر ارزی این کشور از سوی جامعه جهانی است.

عبدالرحمان حبیب سخنگوی وزارت اقتصاد گفت: سعی می‌کنیم با اتکا به ظرفیت‌های موجود اقتصادی به تدریج از وابسته‌گی به کمک‌های خارجی روی مدل رشد پایدار تمرکز کنیم.

ثبات بخشی به رشد ناخالص داخلی از طریق اولویت دادن به سکتور خصوصی، حمایت از تولیدات داخلی، جذب سرمایه‌گذاری‌های با ثبات در بخش‌های زیربنایی و اتصال منطقه‌ای در اولویت کاری ما قرار دارد.

براساس گزارش IRC، در حال حاضر بیش از ۳۰۵ میلیون نفر در جهان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند. کشورهای سودان، فلسطین، میانمار، سوریه و سودان جنوبی در صدر فهرست کشورهایی قرار دارند که بیشترین بحران‌های انسانی را در سال ۲۰۲۵ تجربه خواهند کرد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=68491

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.