• امروز : شنبه, ۲۹ جدی ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
کل 5126 امروز 6

اخبار ویژه

عبدالغنی برادر: روابط تجاری افغانستان با کشور‌های دیگر گسترش یافته است عبدالکبیر وزیر مهاجرین کارش را آغاز کرد درآمد شرکت افغان پست افزایش یافته است سفیر ایران در کابل: تهران به دنبال توسعه تعامل و روابط همسایگی بازنشستگان در کابل از چالش‌های اقتصادی شکایت دارند تسهیل تجارت ترانزیت افغانستان با تضمین بیمه‌ای پاکستان وزارت فواید عامه: شاهراه سالنگ‌ها به دلیل بارش برف و طوفان مسدود شده است در حمله‌ای تروریستی در تهران دو قاضی عالی‌رتبه شهید شدند وزارت صنعت: در ۹ ماه گذشته بیش از ۴۲ هزار کیلوگرام زعفران صادر شده است کار مرمت اقامتگاه احمدشاه بابا ۹۰ درصد پیش‌رفته است بلاروس: شرایط افغانستان برای همکاری پیچیده است احتمال حذف پست معاونت سیاسی نخست‌وزیری در حکومت طالبان در سه سال گذشته ۴۵ هزار شغل برای مهاجرین بازگشته ایجاد شده است بانک جهانی: ناامنی غذایی در افغانستان افزایش یافته است وزارت خارجه روسیه: کشورهای عضو ناتو جنایت‌های جنگی در افغانستان را پنهان می‌کنند

2

نگرانی شورای امنیت سازمان ملل از اوضاع امنیتی، سیاسی و حقوق‌بشری در افغانستان

  • کد خبر : 69098
  • 08 جدی 1403 - 15:36
نگرانی شورای امنیت سازمان ملل از اوضاع امنیتی، سیاسی و حقوق‌بشری در افغانستان

شورای امنیت سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی از اوضاع امنیتی، سیاسی و حقوق‌بشری افغانستان ابراز نگرانی کرده می‌گوید که‌ هیچ گروه یا فرد افغانستان نباید از هراس‌افکنان فعال در قلمرو هیچ کشوری حمایت کند. به گزارش آژانس خبری پامیر، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز شنبه (۸ جدی) در بیانیه‌ای می‌گویند که عمیقاً […]

شورای امنیت سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی از اوضاع امنیتی، سیاسی و حقوق‌بشری افغانستان ابراز نگرانی کرده می‌گوید که‌ هیچ گروه یا فرد افغانستان نباید از هراس‌افکنان فعال در قلمرو هیچ کشوری حمایت کند.

به گزارش آژانس خبری پامیر، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز شنبه (۸ جدی) در بیانیه‌ای می‌گویند که عمیقاً نگران ادامه تاثیر منفی سیاست‌ها و اقدام‌های طالبان، به‌ویژه بر حقوق بشر هستند. آن‌ها بر لزوم مشارکت کامل، برابر، معنادار و مصون زنان و دختران در افغانستان برای آینده و توسعه بلندمدت کشور پافشاری کرده‌اند و خواستار عقب‌نشینی فوری طالبان از این سیاست‌ها برای ایجاد اعتماد جامعه جهانی، شده‌اند.

در بیانیه شورای امنیت آمده که اعضای شورای امنیت عمیقاً نگران ادامه تأثیر منفی سیاست‌ها و عملکردهای طالبان هستند که بهره‌مندی زنان و دختران از حقوق بشر و آزادی های اساسی خود را بر صلح، ثبات و توسعه افغانستان و مردم آن محدود می‌کند، هستند.

اعضای شورای امنیت با یادآوری قطعنامه ۱۶۸۱ بر لزوم تضمین مشارکت کامل، برابر، معنادار و ایمن زنان و دختران در افغانستان برای آینده و توسعه بلندمدت این کشور تأکید کردند و از طالبان خواستند که به‌گونه فوری عقب‌نشینی کنند.

شورای امنیت ملل متحد از هراس‌افکنی هم‌چون جدی‌ترین تهدید برای صلح و امنیت افغانستان و جهان نام‌ برده و افزوده که خاک افغانستان نباید از سوی گروه‌ها استفاده شود.

این شورا از طالبان خواسته که اقدام‌های عملی را برای تقویت تلاش‌های خود در مبارزه با هراس‌افکنی روی دست گیرند.

در بیانیه شورای امنیت آمده است: اعضای شورای امنیت بار دیگر تاکید کردند که هراس‌افکنی در تمام اشکال و مظاهر آن یکی از جدی‌ترین تهدیدها برای صلح و امنیت در افغانستان و همچنین در جهان است و هم‌چنان بر این خواست که از خاک افغانستان استفاده نشود، تاکید کردند.

برای تهدید یا حمله به هر کشوری، برنامه‌ریزی یا تأمین مالی اقدامات هراس‌افکنی، یا پناه دادن و آموزش هراس‌افکنان، و این‌که هیچ گروه یا فرد افغانستان نباید از هراس‌افکنان فعال در قلمرو هیچ کشوری حمایت کند.

اعضای شورای امنیت می‌گویند که گفتگو، مشوره و تعامل گسترده‌تر میان همه طرف‌ها در افغانستان، منطقه و جامعه جهانی در چارچوب روند دوحه با مدیریت ملل متحد برای حل و فصل سیاسی افغانستان، حیاتی‌ است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=69098

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.