• امروز : پنج شنبه, ۴ دلو ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 23 January - 2025
کل 5175 امروز 6

اخبار ویژه

طی ۶ مرحله ۱۷۳۵ اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد می‌شوند مجاهد: برگسترش روابط باعربستان سعودی تأکید کرد سفیر ترکیه در کابل با امیرخان متقی دیدارکرد استانکزی: رسانه‌ها نیاز اساسی جامعه و کشور در عصر حاضرند امارت اسلامی در تلاش آزادی تمام زندانیان افغانستان از امریکا است حضور سفیر طالبان در نشست سازمان همکاری شانگهای سازمان بین‌المللی مهاجرت: ۳.۵ میلیون افغانستانی از ایران و پاکستان در سال ۲۰۲۴ بازگشتند ۱۵ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی روبه‌رو هستند تظاهرات در پاکستان علیه محدودیت تردد با افغانستان امیر خان متقی با کاردار سفارت قطر در کابل دیدار کرد دونالد ترامپ: تمام کمک‌های خارجی امریکا را به مدت ۹۰ روز تعلیق کرد وزیرعدلیه: مأموریت امارت اسلامی حاکم ساختن شریعت اسلامی است همکاری‌های دوجانبه ریلی افغانستان و ایران تقویت می‌شود مسکو: ترامپ بدنبال احیای زیرساخت‌های نظامی در افغانستان است آغاز عملیات گسترده نظامی پاکستان در مناطق مرزی با افغانستان

2

وزارت معادن: افغانستان ۱۲۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی دارد

  • کد خبر : 68811
  • 01 جدی 1403 - 14:43
وزارت معادن: افغانستان ۱۲۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی دارد

وزارت معادن و پترولیم می‌گوید که افغانستان با داشتن ۱۲۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی، یکی از کشورهای غنی در منطقه به‌شمار می‌رود. به گفته همایون افغان سخنگوی این وزارت، بیش‌تر این سنگ‌ها در ولایت‌های کابل، پنجشیر، بدخشان، لغمان، نورستان و کنر یافت می‌شوند. او تاکید می‌کند که افغانستان، به‌جز الماس، دارای همه انواع سنگ‌های […]

وزارت معادن و پترولیم می‌گوید که افغانستان با داشتن ۱۲۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی، یکی از کشورهای غنی در منطقه به‌شمار می‌رود.

به گفته همایون افغان سخنگوی این وزارت، بیش‌تر این سنگ‌ها در ولایت‌های کابل، پنجشیر، بدخشان، لغمان، نورستان و کنر یافت می‌شوند.

او تاکید می‌کند که افغانستان، به‌جز الماس، دارای همه انواع سنگ‌های قیمتی از جمله زمرد، یاقوت و لاجورد است.

همایون افغان گفت: در دنیا ۱۲۰ نوع سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی پیدا می‌شود، به‌جز از الماس، افغانستان تمام این سنگ‌ها را داراست، به‌ویژه زمرد، یاقوت و لاجورد به گونه گسترده وجود دارد.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری نیز بر اهمیت ایجاد بازار فروش و مرکزهای پروسس برای صادرات سنگ‌های قیمتی تاکید می‌کند.

جان آقا نوید سخنگوی این اتاق گفت: ایجاد مرکزهای پروسس در داخل کشور و تأسیس مارکیت‌های تجارتی و مرکزهای فروش برای این سنگ‌ها می‌تواند به رشد اقتصادی کمک کند.

آگاهان اقتصادی سرمایه‌گذاری روی سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی را برای رشد اقتصادی کشور موثر می‌دانند.

عبدالشکور هده‌وال آگاه مسایل اقتصادی گفت: اگر این برنامه‌ها به‌گونه واقعی اجرا و قراردادها شفاف باشند، نه تنها اقتصاد افغانستان بهبود می‌یابد، بلکه تاثیرات منطقه‌ای نیز خواهد داشت.

مسئولان امارت اسلامی نیز همواره تاکید کرده‌اند که سهولت‌های لازم برای استخراج معادن، به‌ویژه سنگ‌های قیمتی، فراهم شده است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=68811

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.