• امروز : شنبه, ۲۹ جدی ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
کل 5126 امروز 6

اخبار ویژه

عبدالغنی برادر: روابط تجاری افغانستان با کشور‌های دیگر گسترش یافته است عبدالکبیر وزیر مهاجرین کارش را آغاز کرد درآمد شرکت افغان پست افزایش یافته است سفیر ایران در کابل: تهران به دنبال توسعه تعامل و روابط همسایگی بازنشستگان در کابل از چالش‌های اقتصادی شکایت دارند تسهیل تجارت ترانزیت افغانستان با تضمین بیمه‌ای پاکستان وزارت فواید عامه: شاهراه سالنگ‌ها به دلیل بارش برف و طوفان مسدود شده است در حمله‌ای تروریستی در تهران دو قاضی عالی‌رتبه شهید شدند وزارت صنعت: در ۹ ماه گذشته بیش از ۴۲ هزار کیلوگرام زعفران صادر شده است کار مرمت اقامتگاه احمدشاه بابا ۹۰ درصد پیش‌رفته است بلاروس: شرایط افغانستان برای همکاری پیچیده است احتمال حذف پست معاونت سیاسی نخست‌وزیری در حکومت طالبان در سه سال گذشته ۴۵ هزار شغل برای مهاجرین بازگشته ایجاد شده است بانک جهانی: ناامنی غذایی در افغانستان افزایش یافته است وزارت خارجه روسیه: کشورهای عضو ناتو جنایت‌های جنگی در افغانستان را پنهان می‌کنند

1

کشورهای گروه مثبت۷ از ممنوعیت آموزش دختران در افغانستان ابراز نگرانی کردند

  • کد خبر : 68787
  • 01 جدی 1403 - 1:19
کشورهای گروه مثبت۷ از ممنوعیت آموزش دختران در افغانستان ابراز نگرانی کردند

نمایندگان ویژه کشورهای کانادا، اتحادیه اروپا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، جاپان، ناروی، کوریای جنوبی، سوئیس، ترکیه، بریتانیا و ایالات متحده برای افغانستان، نگرانی شان را مبنی بر ممنوعیت آموزش طبی برای دختران در افغانستان ابراز کرده و اعلام کردند که این تصمیم پیامدهای ویران‌گری برای تمامی مردم افغانستان خواهد داشت. این ممنوعیت تا اکنون به‌صورت رسمی […]

نمایندگان ویژه کشورهای کانادا، اتحادیه اروپا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، جاپان، ناروی، کوریای جنوبی، سوئیس، ترکیه، بریتانیا و ایالات متحده برای افغانستان، نگرانی شان را مبنی بر ممنوعیت آموزش طبی برای دختران در افغانستان ابراز کرده و اعلام کردند که این تصمیم پیامدهای ویران‌گری برای تمامی مردم افغانستان خواهد داشت.

این ممنوعیت تا اکنون به‌صورت رسمی از سوی امارت اسلامی تأیید یا رد نشده است؛ اما به دختران در نهادهای خصوصی آموزش طبی در سراسر کشور گفته شده که تا اطلاع ثانی به صنف‌های شان حضور پیدا نکنند.

در بیانیه مشترک، نمایندگان همچنین نگرانی خود را از رویدادهای اخیر امنیتی در افغانستان ابراز کرده و از امارت اسلامی خواستند که به اقدام‌های خود برای مقابله با حمله‌های هراس‌افگنی ادامه دهد.

آن‌ها همچنین بر ضرورت برگزاری گفت‌وگوی ملی فراگیر برای دستیابی به ثبات پایدار در افغانستان تأکید کردند و خواستار اجرای قطع‌نامه ۲۷۲۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد (۲۰۲۳) شدند.

در بیانیه آمده است: نمایندگان بر ضرورت ادامه کمک به افغان‌هایی که در بحران انسانی جاری رنج می‌برند تأکید کردند و خواستار توجه ویژه به اقشار آسیب‌پذیر شدند.

نمایندگان ویژه این کشورهای برای افغانستان بار دیگر تأکید کردند که سازمان‌های غیردولتی بین‌المللی نقش حیاتی در کارهای بشردوستانه در این کشور دارند.

در بیانیه مشترک آمده است: منتظر گسترش تعامل با کشورهای همسایه و دیگر کشورهای منطقه برای پاسخ مشترک به وضعیت در حال تحول افغانستان هستیم، از جمله مقابله با تهدیدات احتمالی مانند تروریزم و مهاجرت غیرقانونی که امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

آن‌ها همچنین از تلاش‌های کشورهای اسلامی و سازمان همکاری اسلامی برای تعامل با امارت اسلامی در مورد حقوق زنان و دختران افغانستان قدردانی کرده و این تلاش‌ها را ستودند.

این نشست که معاون نماینده سازمان ملل (یوناما)، گزارشگر ویژه حقوق بشر و نمایندگان بانک جهانی و سازمان همکاری اسلامی نیز در آن شرکت داشتند، به تاریخ ۱۶ دسمبر سال روان میلادی در ژنو برگزار شد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=68787

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.