• امروز : شنبه, ۲۹ جدی ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
کل 5126 امروز 6

اخبار ویژه

عبدالغنی برادر: روابط تجاری افغانستان با کشور‌های دیگر گسترش یافته است عبدالکبیر وزیر مهاجرین کارش را آغاز کرد درآمد شرکت افغان پست افزایش یافته است سفیر ایران در کابل: تهران به دنبال توسعه تعامل و روابط همسایگی بازنشستگان در کابل از چالش‌های اقتصادی شکایت دارند تسهیل تجارت ترانزیت افغانستان با تضمین بیمه‌ای پاکستان وزارت فواید عامه: شاهراه سالنگ‌ها به دلیل بارش برف و طوفان مسدود شده است در حمله‌ای تروریستی در تهران دو قاضی عالی‌رتبه شهید شدند وزارت صنعت: در ۹ ماه گذشته بیش از ۴۲ هزار کیلوگرام زعفران صادر شده است کار مرمت اقامتگاه احمدشاه بابا ۹۰ درصد پیش‌رفته است بلاروس: شرایط افغانستان برای همکاری پیچیده است احتمال حذف پست معاونت سیاسی نخست‌وزیری در حکومت طالبان در سه سال گذشته ۴۵ هزار شغل برای مهاجرین بازگشته ایجاد شده است بانک جهانی: ناامنی غذایی در افغانستان افزایش یافته است وزارت خارجه روسیه: کشورهای عضو ناتو جنایت‌های جنگی در افغانستان را پنهان می‌کنند

2

یونیسف: از آغاز سال ۲۰۲۴ میلادی ۱۵۷ پروژه آب آشامیدنی در افغانستان عملی شده است

  • کد خبر : 68563
  • 25 قوس 1403 - 11:46
یونیسف: از آغاز سال ۲۰۲۴ میلادی ۱۵۷ پروژه آب آشامیدنی در افغانستان عملی شده است

صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرده است که از آغاز سال ۲۰۲۴ میلادی تاکنون، ۱۵۷ پروژه آب آشامیدنی را در افغانستان عملی کرده است. به گفته سخنگوی این نهاد، این پروژه‌ها دست‌رسی بیش از ۶۳۳ هزار نفر به آب آشامیدنی پاک را فراهم کرده‌اند. امیدالرحمن فاضل سخنگوی یونیسف در افغانستان گفت: […]

صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرده است که از آغاز سال ۲۰۲۴ میلادی تاکنون، ۱۵۷ پروژه آب آشامیدنی را در افغانستان عملی کرده است.

به گفته سخنگوی این نهاد، این پروژه‌ها دست‌رسی بیش از ۶۳۳ هزار نفر به آب آشامیدنی پاک را فراهم کرده‌اند.

امیدالرحمن فاضل سخنگوی یونیسف در افغانستان گفت: ما ۱۵۷ شبکه آب‌رسانی در افغانستان ساختیم که همه آن‌ها با استفاده از انرژی خورشیدی و جاذبه زمین فعالیت می‌کنند و حدود ۶۳۳ هزار نفر به آب آشامیدنی دست‌رسی پیدا کرده‌اند.

خشک‌سالی‌های پی‌هم و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی در نقاط مختلف کشور، زندگی شهروندان را با چالش‌های جدی روبه‌رو کرده است.

یادگار، یکی از باشندگان ولایت جوزجان که از این خشک‌سالی‌ها آسیب دیده است، می‌گوید که روزانه ۲۰۰ افغانی برای خرید آب هزینه می‌کند.

او گفت: ما در اینجا مشکل آب داریم. روزانه ۱۰۰ الی ۲۰۰ افغانی صرف خرید آب می‌کنیم. از حکومت خواهش داریم که برای ما آب فراهم کنند.

عزیزالله یکی دیگر از باشندگان جوزجان افزود: از سه بوشکه ۲۰ افغانی می‌پردازیم. بعضی روزها این هزینه را پیدا می‌کنیم، بعضی روزها نه. خواهش ما این است که برای دست‌رسی به آب با ما هم‌کاری شود.

رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد (یوناما) در چهارمین نشست شورای امنیت درباره افغانستان، هشدار داد که منابع آب زیرزمینی کابل ممکن است تا سال ۲۰۳۰ به طور کامل تمام شوند.

رزا اوتونبایوا در این نشست گفت: جوامع برای دست‌رسی به آب با مشکل مواجه هستند. در شهر کابل با بیش از ۵ میلیون نفر جمعیت، آب‌های زیرزمینی ممکن است تا سال ۲۰۳۰ به‌طور کامل تمام شوند. این فشارها شدیدترین تاثیر را بر زنان و کودکان خواهد داشت.

با وجود این هشدارها، مسئولان امارت اسلامی برای مدیریت بحران کم‌بود آب، از برنامه‌هایی مانند ساخت کانال‌ها، چیکدم‌ها و سدهای بزرگ در نقاط مختلف کشور خبر داده‌اند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=68563

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.