• امروز : سه شنبه, ۳۰ دلو ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 18 February - 2025
کل 5498 امروز 12

اخبار ویژه

وزارت مهاجرین: با هیئت معاونت سازمان ملل در کابل درباره ساخت چهار شهرک گفتگو کرد تیم ملی فوتبال ساحلی چهار دیدار دوستانه در تایلند برگزار می‌کند ارتقای روابط ۲ جانبه محور گفتگوی بیکدلی با وزیرخارجه فصیح‌الدین فطرت: از قوماندانی هوایی بازدید کرد وزارت عدلیه: قوانین بر اساس فقه حنفی نهایی می‌شود طالبان: انتقادهای بین‌المللی از افغانستان دور از واقعیت است ​​​​​​​رژیم اسرائیل: یک مسئول نظامی جنبش حماس را در لبنان به شهادت رساند ۱۴نفر در حمله یک فرد مهاجم در کابل کشته شدند بیماری‌های تنفسی افزایش یافته است گفتگوی اعضای شورای امنیت سازمان ملل درباره تمدید مامویت‌یوناما در افغانستان ضبط «مهمانی»، بزرگترین برنامه قرآنی افغانستان به پایان رسید شورای امنیت معافیت یک مقام دیگر طالبان را صادر کرد وزارت دفاع بریتانیا: در خواست پناهندگی ۲ هزار کماندوی افغانستان رد شده است بانک مرکزی: ۲۰ میلیون دالر امریکایی به فروش می‌رسد حضور زنان هراتی در بخش تجارت افزایش داشته است

1

بلخی: خروج امریکا از سازمان جهانی بهداشت نگران کننده است

  • کد خبر : 70518
  • 12 دلو 1403 - 0:31
بلخی: خروج امریکا از سازمان جهانی بهداشت نگران کننده است

حنان بلخی رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در مدیترانه‌ شرقی، خروج امریکا از سازمان جهانی بهداشت را نگران کننده خوانده است. حنان بلخی افزوده است که توقف کمک‌‎های امریکا چالش‌های فراوانی را به‌ویژه در راستای پیکار با بیماری پولیو در افغانستان و پاکستان را به میان خواهد  آورد. این در حالی‌ست که بیماری پولیو از […]

حنان بلخی رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در مدیترانه‌ شرقی، خروج امریکا از سازمان جهانی بهداشت را نگران کننده خوانده است.

حنان بلخی افزوده است که توقف کمک‌‎های امریکا چالش‌های فراوانی را به‌ویژه در راستای پیکار با بیماری پولیو در افغانستان و پاکستان را به میان خواهد  آورد.

این در حالی‌ست که بیماری پولیو از افغانستان به گونه کامل ریشه‌کن نشده است.

رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در مديترانه‌ شرقی افزوده است: اعلام خروج ایالات متحده از سازمان جهانی بهداشت جهانی قطعاً مایه تاسف است، به‌ویژه به این دلیلی که ایالات متحده حمایت زیادی در طول هفتاد سال گذشته از زمان تاسیس سازمان بهداشت جهانی ارایه می‌کند و به‌ویژه آن‌چه به منطقه مدیترانه شرقی ارایه می‌دهد، به‌عنوان مثال در مبارزه با فلج کودکان که اکنون ما در آخرین دور محو فلج اطفال در دو آخرین کشور جهان یعنی افغانستان و پاکستان هستیم.

سازمان جهانی بهداشت پروژه‌های گونه‌گون بهداشتی را در افغانستان تمویل کرده است؛ اما قطع کمک‌ها به این نهاد چه زیان‌های را به بار خواهد آورد؟

نجیب‌الله قاسمی، پزشک گفت: سازمان صحی جهان در این عرصه کمک گسترده داشت؛ هم در قسمت آموزش‎دهی هم در قسمت نظارت و گزارش‌دهی. این سازمان هم‌چنان برنامه‌های آموزشی داشت مثلن در بخش واکسین فلج کودکان تا شهروندان بگذارند اطفال نازنین شان واکسین شوند و از فلج نجات پیدا بکنند.

سیدعبدالله احمدی یکی دیگر از پزشکان گفت: اکثر پروژه‌هایی که در افغانستان توسط سازمان صحی جهان اداره می‌شد، پروژه‌های امریکایی بود که مستقیم با حمایت دولت امریکا راه‌اندازی می‌شد که متاسفانه با قطع این حمایت‌ها، احتمال این می‌رود که دوام کار این پروژه‌ها با مشکل مواجه شود.

افغانستان اکنون نیز با بیماری فلج کودکان دست‌وپنجه نرم می‌کند. هرچند وزارت صحت در سال گذشته میلادی واقعات مثبت این بیماری را در افغانستان رد کرد؛ اما سازمان جهانی بهداشت بیش از ۲۰ واقعه مثبت پولیو را سال گذشته در کشور گزارش داده است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=70518

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.