• امروز : شنبه, ۲۹ جدی ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
کل 5126 امروز 6

اخبار ویژه

عبدالغنی برادر: روابط تجاری افغانستان با کشور‌های دیگر گسترش یافته است عبدالکبیر وزیر مهاجرین کارش را آغاز کرد درآمد شرکت افغان پست افزایش یافته است سفیر ایران در کابل: تهران به دنبال توسعه تعامل و روابط همسایگی بازنشستگان در کابل از چالش‌های اقتصادی شکایت دارند تسهیل تجارت ترانزیت افغانستان با تضمین بیمه‌ای پاکستان وزارت فواید عامه: شاهراه سالنگ‌ها به دلیل بارش برف و طوفان مسدود شده است در حمله‌ای تروریستی در تهران دو قاضی عالی‌رتبه شهید شدند وزارت صنعت: در ۹ ماه گذشته بیش از ۴۲ هزار کیلوگرام زعفران صادر شده است کار مرمت اقامتگاه احمدشاه بابا ۹۰ درصد پیش‌رفته است بلاروس: شرایط افغانستان برای همکاری پیچیده است احتمال حذف پست معاونت سیاسی نخست‌وزیری در حکومت طالبان در سه سال گذشته ۴۵ هزار شغل برای مهاجرین بازگشته ایجاد شده است بانک جهانی: ناامنی غذایی در افغانستان افزایش یافته است وزارت خارجه روسیه: کشورهای عضو ناتو جنایت‌های جنگی در افغانستان را پنهان می‌کنند

1

حیات حقانی: به‌طور کامل سیم‌کارت‌ها تحت کنترل هستند

  • کد خبر : 69585
  • 20 جدی 1403 - 0:20
حیات حقانی: به‌طور کامل سیم‌کارت‌ها تحت کنترل هستند

وزارت مخابرات، تکنالوژی و معلومات می‌گوید که سیم‌کارت‌هایی که در افغانستان استفاده می‌شوند، به‌طور کامل تحت کنترل این وزارت قرار دارند. نجیب‌الله حیات حقانی سرپرست این وزارت، در مراسم فراغت جوانان یک کارگاه آموزشی در پروان گفته که در ۱۶ ولایت کشور، برای ارتقای ظرفیت جوانان، کارگاه‌های آموزشی برگزار شده است. حیات حقانی در این […]

وزارت مخابرات، تکنالوژی و معلومات می‌گوید که سیم‌کارت‌هایی که در افغانستان استفاده می‌شوند، به‌طور کامل تحت کنترل این وزارت قرار دارند.

نجیب‌الله حیات حقانی سرپرست این وزارت، در مراسم فراغت جوانان یک کارگاه آموزشی در پروان گفته که در ۱۶ ولایت کشور، برای ارتقای ظرفیت جوانان، کارگاه‌های آموزشی برگزار شده است.

حیات حقانی در این باره گفت: سیم‌کارت چیزی است که باید به‌عنوان وسیله اساسی برای شناسایی یک فرد استفاده شود. زمانی که مسأله تذکره وجود نداشته باشد، سیم‌کارت باید وسیله شناسایی فرد باشد. امروز شما شاهد هستید که سیم‌کارت‌ها به‌طور کامل تحت کنترل قرار گرفته‌اند.

محمد ادریس انوری، والی پروان، افزود: تکنالوژی زمانی در دسترس ما قرار می‌گیرد که از لحاظ جهانی وقتش گذشته باشد و دیگر مورد استفاده قرار نگیرد، سپس به ما می‌رسد. ما باید در این زمینه اقدامات خود را انجام دهیم.

شماری از جوانان تازه فارغ‌شده از این کارگاه آموزشی ریاست مخابرات، تکنالوژی و معلوماتی پروان خواستار ایجاد صنف‌های آموزشی بیشتر در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت هستند.

سید اسرار باشنده پروان گفت: موضوعاتی که در درس‌های ما شامل بود، برنامه‌های ورد، اکسل، ویندوز و همچنین چگونگی استفاده از اینترنت بود.

عبدالواحد باشنده دیگر پروان گفت: ما اکنون یک صنف داریم و از مسئولان امارت اسلامی خواستار افزایش این صنف‌ها هستیم. باید در هر ولسوالی یک صنف وجود داشته باشد.

بر اساس آمارهای مسئولان، در دو سال اخیر، بیش از ۲۰۰ جوان در ولایت پروان از برنامه‌های آموزشی مهارت‌های کامپیوتر و زبان انگلیسی فارغ شده و سند فراغت به‌دست آورده‌اند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=69585

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.