• امروز : سه شنبه, ۳۰ دلو ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 18 February - 2025
کل 5498 امروز 12

اخبار ویژه

وزارت مهاجرین: با هیئت معاونت سازمان ملل در کابل درباره ساخت چهار شهرک گفتگو کرد تیم ملی فوتبال ساحلی چهار دیدار دوستانه در تایلند برگزار می‌کند ارتقای روابط ۲ جانبه محور گفتگوی بیکدلی با وزیرخارجه فصیح‌الدین فطرت: از قوماندانی هوایی بازدید کرد وزارت عدلیه: قوانین بر اساس فقه حنفی نهایی می‌شود طالبان: انتقادهای بین‌المللی از افغانستان دور از واقعیت است ​​​​​​​رژیم اسرائیل: یک مسئول نظامی جنبش حماس را در لبنان به شهادت رساند ۱۴نفر در حمله یک فرد مهاجم در کابل کشته شدند بیماری‌های تنفسی افزایش یافته است گفتگوی اعضای شورای امنیت سازمان ملل درباره تمدید مامویت‌یوناما در افغانستان ضبط «مهمانی»، بزرگترین برنامه قرآنی افغانستان به پایان رسید شورای امنیت معافیت یک مقام دیگر طالبان را صادر کرد وزارت دفاع بریتانیا: در خواست پناهندگی ۲ هزار کماندوی افغانستان رد شده است بانک مرکزی: ۲۰ میلیون دالر امریکایی به فروش می‌رسد حضور زنان هراتی در بخش تجارت افزایش داشته است

1

وزارت صحت عامه: چند کارخانه‌ تولید مواد خوراکی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی مسدودشد

  • کد خبر : 70362
  • 08 دلو 1403 - 15:00
وزارت صحت عامه: چند کارخانه‌ تولید مواد خوراکی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی مسدودشد

معینیت دوا و غذا وزارت صحت عامه، در پی بررسی‌های اخیر خود، شماری از کارخانه‌های تولید مواد خوراکی را به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و استفاده از مواد ناسالم مسدود کرده است. مسئولان این اداره می‌گویند که در یک سال گذشته، بیش از ۸۵۰ تُن دوا و مواد خوراکی غیرمعیاری از بازارهای کشور جمع‌آوری […]

معینیت دوا و غذا وزارت صحت عامه، در پی بررسی‌های اخیر خود، شماری از کارخانه‌های تولید مواد خوراکی را به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و استفاده از مواد ناسالم مسدود کرده است.

مسئولان این اداره می‌گویند که در یک سال گذشته، بیش از ۸۵۰ تُن دوا و مواد خوراکی غیرمعیاری از بازارهای کشور جمع‌آوری و نابود شده است.

یکی از این کارخانه‌ها که در تولید سوسیس فعالیت داشت، پس از بررسی‌ها به دلیل استفاده از مواد اولیه نامعلوم و غیربهداشتی تعطیل شد.

سید نعمت حسینیان کارشناس ارتقای ظرفیت و آگاهی عامه مواد خوراکی وزارت صحت عامه، در این باره گفت: در این کارخانه از گوشتی استفاده می‌شد که فاقد برچسب و مشخصات بود؛ نه منبع آن مشخص بود و نه حلال و حرام بودن آن معلوم بود. علاوه بر آن، سوسیس‌های فاسد دوباره به چرخه تولید بازمی‌گشتند.

همچنین، در جریان این بررسی‌ها، تعدادی از کارخانه‌های تولید ترشی در یکی از نواحی شهر کابل نیز به دلیل استفاده از سرکه صنعتی به جای سرکه خوراکی مسدود شدند.

شهروندان کشور از این اقدام استقبال کرده و بر نظارت دقیق‌تر از تولیدات مواد خوراکی تاکید دارند.

عابد حسین یکی از باشنده‌های کابل گفت: خواسته ما از وزارت صحت عامه این است که غذاهای وارداتی و تولیدات داخلی به‌طور جدی بررسی شوند تا از بروز بیماری‌ها جلوگیری شود.

شجاع یکی دیگر از باشندگان کابل افزود: مواد خوراکی که در کابل و ولایت‌ها تولید می‌شوند، باید مورد نظارت جدی قرار گیرند تا مشخص شود که از چه موادی ساخته شده‌اند.

بر اساس اطلاعات ارایه‌شده از سوی شفیق‌الله شفق آمر تحلیل و نظارت مواد خوراکی معینیت دوا و غذا در دو ماه گذشته یازده نوع مواد خوراکی که می‌توانستند تهدیدی جدی برای سلامت مردم باشند، شناسایی شده‌اند.

او گفت: برخی از این محصولات به‌طور کامل مهر و لاک شده‌اند و برخی دیگر که قابل اصلاح بودند، دستور اصلاح دریافت کرده‌اند.

طبق آمارهای معینیت دوا و غذا، در یک سال گذشته بیش از ۸۵۰ تُن دوا و مواد خوراکی فاسد از بازارها جمع‌آوری و نابود شده است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=70362

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.