• امروز : دوشنبه, ۲۴ جدی ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 13 January - 2025
کل 5053 امروز 6

اخبار ویژه

دیدار امیرخان متقی با فیصل طلاق البقمی در کابل ارزش پول افغانی در برابر دالر کاهش یافت معاون سیاسی وزیر خارجه با سفیر ایران درکابل دیدار کرد وزارت صنعت: شرایط برای توافق نهایی ترانزیت گاز روسیه فراهم شده است وزارت زراعت: بیش از یک میلیارد دالر در بخش مرغداری سرمایه‌گذاری شده است درانی: طالبان باید بهای حمایت از تی.تی.پی را بپردازند روسیه: اوکراین ۲۴۰ نظامی دیگر را در کورسک از دست داد وزارت مهاجرین: ۴۵ زندانی افغانستان از زندان‌های پاکستان آزاد شدند توافق طالبان و بلاروس برای تقویت روابط اقتصادی ریاست احیاءو انکشاف سرپل: ۸۰درصدباشندگان این ولایت به آب آشامیدنی سالم دست‌رسی ندارند وزارت معادن: سه کیلومتر پروژه تاپی در افغانستان ساخته شده است افغانستان بزرگترین واردکننده آرد روسیه طالبان: منطق فشار محکوم به شکست است، اهل تعامل هستیم محدودیت شدید تمدید ویزای مهاجرین افغانستان در پاکستان وزارت فواید عامه: کار ساخت خط آهن خواف- هرات ۸۰ درصد تکمیل شده است

0

وزارت فرهنگ: سیزده پروژه را برای حفاظت و بازسازی آثار باستانی در دست دارد

  • کد خبر : 69669
  • 22 جدی 1403 - 0:35
وزارت فرهنگ: سیزده پروژه را برای حفاظت و بازسازی آثار باستانی در دست دارد

وزارت اطلاعات و فرهنگ می‌گوید که ۱۳ پروژه را در شش ولایت کشور به منظور حفاظت و بازسازی آثار باستانی روی دست دارد. به گفته این وزارت، کار این پروژه‌ها در سال جاری هجری خورشیدی آغاز شده و ولایت‌های هرات، قندهار، بامیان، غور، غزنی و کابل شامل این برنامه هستند. خبیب غفران سخنگوی وزارت اطلاعات […]

وزارت اطلاعات و فرهنگ می‌گوید که ۱۳ پروژه را در شش ولایت کشور به منظور حفاظت و بازسازی آثار باستانی روی دست دارد.

به گفته این وزارت، کار این پروژه‌ها در سال جاری هجری خورشیدی آغاز شده و ولایت‌های هرات، قندهار، بامیان، غور، غزنی و کابل شامل این برنامه هستند.

خبیب غفران سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ گفت: وزارت اطلاعات و فرهنگ در سال ۱۴۰۳ هجری خورشیدی، ۱۳ پروژه را برای حفظ و بازسازی آبدات تاریخی کشور در شش ولایت روی دست گرفته است.

آثار باستانی و میراث فرهنگی، هویت هر کشور را شکل می‌دهد و نشان‌دهنده قدمت، تاریخچه و تمدن آن سرزمین است. با این حال، در افغانستان به دلیل جنگ‌های چندین دهه، این بخش نیز مانند سایر بخش‌ها از آسیب در امان نمانده است.

برخی از استادان دانشگاه بر این باورند که بازسازی و مرمت آثار باستانی، نه‌تنها از نظر حفظ هویت فرهنگی مهم است، بلکه در تقویت اقتصاد و جلب گردشگران خارجی نیز نقش بسزایی دارد.

خلیل احمد کامجو استاد دانشگاه گفت: کشورهایی که آثار تاریخی و باستانی دارند، گردش‌گران زیادی را به سوی خود جذب می‌کنند. این می‌تواند منبع درآمد قابل توجهی برای آن کشور باشد.

مرمت و بازسازی بناهای تاریخی، یکی از ارزشمندترین شاخه‌های معماری است که سبب می‌شود یک آبدۀ تاریخی برای سالیان متمادی باقی بماند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=69669

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.