• امروز : یکشنبه, ۳ حمل ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 23 March - 2025
کل 5889 امروز 12

اخبار ویژه

راه‌اندازی کمپ‌های صحی رایگان در ولایت خوست فضل الرحمان: جنگ به نفع افغانستان و پاکستان نیست بازنشستگان: بار دیگر خواستار پرداخت حقوق خود شدند جنبش حماس: در حمله‌ی هوایی اسراییل به نوار غزه ۳۰ نفرشهید شدند مسیر پنجشیر–بدخشان بعد از یک ماه بسته بودن باز شد انس حقانی: حذف سران طالبان از فهرست سیاه جزو توافق دوحه بود روسیه: جنگنده میگ- ۲۹ نیروی هوایی اوکراین ساقط شد وزارت انرژی گزارش صلیب سرخ را ردکرد کوگلمن: آمریکا به دنبال توسعه روابط با طالبان نیست محمد جلال: امریکا جایزه ۱۰میلیون دالر برای سر وزیر داخله را لغو کرده است طالبان: امام خمینی فریاد مظلومیت فلسطین را به گوش جهان رساند وزارت صنعت و تجارت با نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان دیدارکرد سومین شب اعتراضات مردم در ترکیه پاکستان: از امارت اسلامی خواست علیه گروه‌های تندرو اقدام‌ عملی انجام دهد وزارت معادن: پروژه انتقال گاز شبرغان–مزار به مراحل نهایی رسیده است

2

امضای توافق‌نامه‌ برای تقویت برنامه‌های مبارزه با فلج کودکان در افغانستان

  • کد خبر : 71596
  • 08 حوت 1403 - 0:36
امضای توافق‌نامه‌ برای تقویت برنامه‌های مبارزه با فلج کودکان در افغانستان

سازمان جهانی بهداشت و بنیاد خیریه ملک سلمان توافق‌نامه‌ای را به ارزش ۵۰۰ میلیون دالر به‌منظور تقویت برنامه‌های پیکار با فلج کودکان (پولیو) در دو کشور امضا کرده‌اند. تدروس ادهانوم گیبریسوس رئیس سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که این کمک مالی به‌زودی در افغانستان و پاکستان برای پیشگیری از شیوع پولیو مصرف خواهد شد. […]

سازمان جهانی بهداشت و بنیاد خیریه ملک سلمان توافق‌نامه‌ای را به ارزش ۵۰۰ میلیون دالر به‌منظور تقویت برنامه‌های پیکار با فلج کودکان (پولیو) در دو کشور امضا کرده‌اند.

تدروس ادهانوم گیبریسوس رئیس سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که این کمک مالی به‌زودی در افغانستان و پاکستان برای پیشگیری از شیوع پولیو مصرف خواهد شد.

رئیس سازمان جهانی بهداشت در این باره گفته است: من خوش‌حالم که این توافق‌نامه را با عبدالله الربیعه ناظرکل بنیاد ملک سلمان امضا می‌کنم و برای تبدیل این تعهد به عمل، با هم همکاری خواهیم کرد.

وزارت صحت عامه افغانستان با همکاری شرکای بین‌المللی خود که سازمان جهانی بهداشت یکی از آن‌ها است، سالانه بیش از ده کارزار واکسیناسیون برای پیکار با این بیماری راه‌اندازی می‌کند.

پزشکان بر این باورند که واکسیناسیون به تنهایی نمی‌تواند سبب ریشه‌کن شدن این بیماری شود؛ از همین‌رو کشورهای افغانستان و پاکستان باید به‌گونه مشترک در این راستا همکاری کنند.

مجتبی صوفی، پزشک، درباره اثرگذاری فعالیت‌های انجام شده در راستای نابودی پولیو در کشور گفت: من فکر می‌کنم که در قسمت از بین بردن این مرض به شکل درست و کافی کار نکرده‌ایم. تیم‌های تخنیکی و مشاوران ورزیده کار داریم تا از مشوره‌های آن‌ها استفاده کرده و این پول را به شکل درست در راستای محو کامل پولیو در افغانستان مصرف کنیم.

احمد شکیب ظهیر یکی دیگر از پزشکان گفت: لازم است تا هر دو کشور به همکاری سازمان‌های جهانی خصوصن سازمان صحی جهان، یک برنامه مدون و استراتیژی مشترک ایجاد بکنند تا در پرتو این برنامه بتوانیم این مرض را از بین ببریم.

سازمان جهانی بهداشت سال گذشته میلادی از ثبت بیش از ۲۰ واقعه مثبت بیماری فلج کودکان در افغانستان گزارش داد؛ آماری که به کلی از سوی وزارت صحت رد شد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=71596

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.