• امروز : دوشنبه, ۲۷ حوت ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 17 March - 2025
کل 5822 امروز 5

اخبار ویژه

سرمایه‌گذاران ازبکستانی خواستار سرمایه‌گذاری در بخش‌ معادن افغانستان شدند اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ننگرهار برای بازگشایی گذرگاه تورخم توافق شده است احضار سفیر افغانستان به وزارت خارجه پاکستان وزیر معادن و سفیر چین درباره استخراج چاه‌های نفت قشقری گفتگوکردند ماموریت یوناما در افغانستان برای یک سال تمدیدشد انصارالله: جهنم واقعی را به ترامپ نشان خواهیم داد سروزیر خیبرپختونخوا: پناهجویان افغانستان به اجبار اخراج نشوند اعضای جنبش اعتراضی چمن سیاست داخلی و خارجی پاکستان با ناکامی روبه‌رو است استقبال مردم بدخشان از امضای قرارداد بخش دوم جاده واخان عقب نشینی ارتش اوکراین از منطقه کورسک کمیته بین‌المللی صلیب: ۴۵۰ غیرنظامی در اثر مواد منفجره در سال گذشته کشته و زخمی شدند کرزی: آموزش برای رفاه و بقای افغانستان حیاتی است حمله یمن با موشک‌های بالستیک به ناو هواپیمابر آمریکایی وزارت صنعت: در سال جاری ۲۹۵ میلیون دالر حجم تجارت از طریق دهلیزهای هوایی بوده است اداره حفاظت محیط‌زیست: ۱۰ میلیون دالر برای مبارزه با تغییرات اقلیمی تعیین شده است

6

بانک جهانی: ۳ میلیون نفر در افغانستان با بحران امنیت غذایی مواجه هستند

  • کد خبر : 71166
  • 27 دلو 1403 - 1:05
بانک جهانی: ۳ میلیون نفر در افغانستان با بحران امنیت غذایی مواجه هستند

بانک جهانی بار دیگر اعلام کرده که افغانستان با بحران شدید امنیت غذایی روبه‌رو است. بر اساس گزارش جدید این بانک، ۱۲.۶ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند و نزدیک به سه میلیون نفر در آستانه قحطی قرار دارند. در این گزارش آمده است: افغانستان با یک بحران شدید […]

بانک جهانی بار دیگر اعلام کرده که افغانستان با بحران شدید امنیت غذایی روبه‌رو است.

بر اساس گزارش جدید این بانک، ۱۲.۶ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند و نزدیک به سه میلیون نفر در آستانه قحطی قرار دارند.

در این گزارش آمده است: افغانستان با یک بحران شدید امنیت غذایی روبه‌رو است و نزدیک به یک سوم جمعیت ۱۲.۶ میلیون نفر با ناامنی غذایی مواجه هستند و ۲.۹ میلیون نفر در آستانه قحطی قرار دارند. بی‌ثباتی اقتصادی، تغییرات آب و هوایی و اختلال در بهره‌برداری کشاورزی، افغانستان را در تأمین نیازهای اساسی دچار مشکل کرده است.

بانک جهانی همچنین افزوده است که تغییرات اقلیمی یکی از محرک‌های اصلی ناامنی غذایی در افغانستان است که به طور قابل توجهی بر اقتصاد کشاورزی، که خود تحت تأثیر جنگ قرار دارد، تأثیر می‌گذارد.

عنایت‌الله کشاورز گفت: هر سال حاصلات ما تخریب می‌شود و حتی خانه‌های ما ویران می‌گردد. از نهادها و حکومت می‌خواهیم که با ما کمک و همکاری کنند.

فقر و بیکاری از جمله عوامل اصلی نبود امنیت غذایی در افغانستان به شمار می‌روند که به دلیل چالش‌های اقتصادی، تغییرات اقلیمی و درگیری‌های چندین‌ساله به وجود آمده‌اند.

داود باشنده کابل گفت: شش نفر اعضای فامیل‌ام است. روزانه می‌روم و تا بی‌گاه ۳۰، ۴۰ یا ۵۰ کار می‌کنم. خرج خانه تأمین می‌شود؛ اما به دلیل مشکلات، هیچ روزی نیست که به راحتی بگذرد.

با این حال، وزارت اقتصاد با تأکید بر تداوم کمک‌های بشری در افغانستان می‌گوید که امارت اسلامی برنامه‌های مختلفی برای کاهش ناامنی غذایی در این کشور دارد.

عبداللطیف نظری معین مسلکی وزارت اقتصاد گفت: امارت اسلامی برای کاهش ناامنی غذایی و ایجاد اشتغال، پروژه‌های کلان اقتصادی را در دست دارد. در عین حال، از جامعه بین‌الملل و نهادهای امدادی می‌خواهیم که به مردم افغانستان برای کاهش فقر و ناامنی غذایی کمک کنند.

نگرانی‌ها از وضعیت امنیت غذایی در افغانستان در حالی افزایش یافته است که پس از فرمان رئیس‌جمهور امریکا در خصوص تعلیق کمک‌های خارجی این کشور، حدود ۵۰ نهاد بین‌المللی که بیشتر در بخش‌های بشردوستانه در افغانستان فعالیت می‌کردند، متوقف شده‌اند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=71166

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.