• امروز : سه شنبه, ۵ حمل ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 25 March - 2025
کل 5913 امروز 12

اخبار ویژه

نبود سردخانه چالش‌ جدی برای باغ‌داران ولایت غزنی است کاردار سفارت قطر در کابل با وزیر صحت عامه دیدار کرد سازمان ملل نسبت به کم بود آب آشامیدنی در افغانستان هشدار داد نشریه هندی: آمریکا ممکن است سفارت خود در کابل را بازگشایی کند نگرانی پاکستان از افزایش نفوذ هند در افغانستان وزارت ترانسپورت: کار اعمار ترمینال مسافربری نساجی ولایت قندهار آغازشد وزارت مهاجرین: برای۹۴۱ خانواده کمک‌های نقدی توزیع شد نماینده صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل سال گذشته ۱۱ میلیون کودک واکسینه شدند سازمان جهانی بهداشت: ۲۰۲۴ بیماری توبرکلوز در افغانستان افزایش داشته است حمایت دولت خیبرپختونخوا از اسلام‌آباد برای اخراج افغانستانی‌ها طالبان: روابط با ایران بیش از پیش تقویت شود اکسپرس تریبون: سفر نماینده پاکستان به کابل موفقیت‌آمیز بود رهبرطالبان:آزادی زندانیان آمریکایی منوط به اقدام متقابل است طالبان: اظهارات عراقچی نشان‌دهنده درک درست از افغانستان است عبداللطیف نظری: با درآمد داخلی پروژه‌ها تمویل می‌شوند

4

شورای آتلانتیک: سیاست آمریکا به رسمیت شناختن طالبان نیست

  • کد خبر : 71311
  • 01 حوت 1403 - 0:02
شورای آتلانتیک: سیاست آمریکا به رسمیت شناختن طالبان نیست

به گزارش آژانس خبری پامیر، جاوید احمد عضو ارشد شورای آتلانتیک در مقاله‌ای در نیویورک تایمز نوشت که سیاست کنونی آمریکا در برابر طالبان، نه شامل براندازی و نه به رسمیت شناختن هیئت حاکمه افغانستان است. وی افزود که این امر باعث شده طالبان بدون هیچ فشار جهانی به تحکیم قدرت خود ادامه دهد و […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، جاوید احمد عضو ارشد شورای آتلانتیک در مقاله‌ای در نیویورک تایمز نوشت که سیاست کنونی آمریکا در برابر طالبان، نه شامل براندازی و نه به رسمیت شناختن هیئت حاکمه افغانستان است.

وی افزود که این امر باعث شده طالبان بدون هیچ فشار جهانی به تحکیم قدرت خود ادامه دهد و بی‌توجهی به این وضعیت ممکن است پیامدهایی برای آمریکا به دنبال داشته باشد.

احمد ادامه داد: دولت ترامپ باید رویکردی واقع‌گرایانه در قبال افغانستان اتخاذ کند و در چارچوب یک سیاست عملی و نتیجه‌محور، گزینه‌هایی را برای تعامل مستقیم با طالبان بررسی کند.

وی در پایان نتیجه گرفت هرچند تعامل با طالبان برای آمریکا دشوار و ناخوشایند خواهد بود، اما سیاست انتظار برای فروپاشی آنها واقع‌بینانه نیست و می‌تواند خطرناک باشد.

عضو ارشد شورای اتلانتیک در ادامه تأکید کرد: آمریکا تنها از طریق تعامل مستقیم با طالبان می‌تواند نظارت بهتری بر تحولات افغانستان داشته باشد. حملات احتمالی تروریستی را خنثی کند و در نهایت شاید حتی در مسیر تغییرات مثبت در این کشور نقش ایفا کند.

این اظهارات درحالی است که پیش از این، «متیو میلر» سخنگوی سابق وزارت خارجه آمریکا مهرماه سال جاری در یک نشست خبری تأکید کرده بود که واشنگتن همچنان طالبان را به‌عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی می‌کند و بر این موضع خود پایبند است.

وی گفته بود که مهم‌ترین هدف آمریکا در افغانستان این است که این کشور هرگز نتواند به سکویی برای حملات تروریستی علیه ایالات متحده تبدیل شود. ما همچنان در برابر هرگونه تهدید تروریستی بسیار هوشیار خواهیم بود.

پیش از این مقام‌های آمریکایی اظهار داشتند بدون تشکیل دولت فراگیر طالبان را به‌رسمیت نخواهد شناخت.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=71311

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.