• امروز : سه شنبه, ۳۰ دلو ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 18 February - 2025
کل 5498 امروز 12

اخبار ویژه

وزارت مهاجرین: با هیئت معاونت سازمان ملل در کابل درباره ساخت چهار شهرک گفتگو کرد تیم ملی فوتبال ساحلی چهار دیدار دوستانه در تایلند برگزار می‌کند ارتقای روابط ۲ جانبه محور گفتگوی بیکدلی با وزیرخارجه فصیح‌الدین فطرت: از قوماندانی هوایی بازدید کرد وزارت عدلیه: قوانین بر اساس فقه حنفی نهایی می‌شود طالبان: انتقادهای بین‌المللی از افغانستان دور از واقعیت است ​​​​​​​رژیم اسرائیل: یک مسئول نظامی جنبش حماس را در لبنان به شهادت رساند ۱۴نفر در حمله یک فرد مهاجم در کابل کشته شدند بیماری‌های تنفسی افزایش یافته است گفتگوی اعضای شورای امنیت سازمان ملل درباره تمدید مامویت‌یوناما در افغانستان ضبط «مهمانی»، بزرگترین برنامه قرآنی افغانستان به پایان رسید شورای امنیت معافیت یک مقام دیگر طالبان را صادر کرد وزارت دفاع بریتانیا: در خواست پناهندگی ۲ هزار کماندوی افغانستان رد شده است بانک مرکزی: ۲۰ میلیون دالر امریکایی به فروش می‌رسد حضور زنان هراتی در بخش تجارت افزایش داشته است

1

معاون وزیر داخله: اختلاف میان مقامات بلندپایه امارت اسلامی وجود ندارد

  • کد خبر : 70693
  • 16 دلو 1403 - 0:28
معاون وزیر داخله: اختلاف میان مقامات بلندپایه امارت اسلامی وجود ندارد

محمدنبی عمری معین وزارت داخله در یک مراسم در غزنی گفته است که میان مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی اخلاف وجو ندارد و نه هم آنان به گروه‌ها، تقسیم شده‌اند. معین و وزارت داخله در مراسم معرفی معاون جدید ولایت غزنی گفت: آنان درخواست خود را مطرح کردند و در نهایت گفتند که ما یک پایگاه […]

محمدنبی عمری معین وزارت داخله در یک مراسم در غزنی گفته است که میان مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی اخلاف وجو ندارد و نه هم آنان به گروه‌ها، تقسیم شده‌اند.

معین و وزارت داخله در مراسم معرفی معاون جدید ولایت غزنی گفت: آنان درخواست خود را مطرح کردند و در نهایت گفتند که ما یک پایگاه می‌خواهیم، چه با خواهش، چه با التماس و چه با زور، نیروهای ما در پایگاه بگرام مستقر خواهند شد، ما نه به نظام اسلامی شما کار داریم، نه به امر به معروف شما و نه به خاک شما. دوستان ما در آن‌جا به آنان گفتند که اگر یک سرباز ناتو و امریکا در افغانستان باقی بماند، صد سال با آنان جنگ خواهیم کرد.

محمدنبی عمری افزوده است که امارت اسلامی در جریان مذاکرات دوحه، به مقام‌های امریکایی گفته بود که حتا حضور یک سرباز ناتو در افغانستان، برای امارت اسلامی پذیرفتنی نیست و هیچ پایگاهی برای حضور نظامی امریکا در افغانستان داده نخواهد شد.

معین وزارت داخله در این باره افزود: این فکر را نکنید و این تشویش را نداشته باشید و تحت تأثیر رسانه‌ها قرار نگیرید که گویا اختلافات وجود دارد که این شبکه قندهار است، این شبکه حقانی است و یا این شبکه غزنی است. چنین وضعیت را خداوند نه در زندگی به ما نشان دهد و نه پس از مرگ ما بیاورد.

آقای عمری در این مراسم افزوده است که برخی از محافل سیاسی به هدف دریافت دالر از سوی امریکا، تلاش می‌کنند امارت اسلامی را به مذاکره وادار کنند. به گفته او، در موجودیت صلح، نظام اسلامی، وحدت ملی و حفظ تمامیت ارضی کشور، به این گونه گفت‌وگوها نیازی نیست.

محمد نبی عمری در ادامه گفت: از امریکا چند دالر بگیر و طالبان را مجبور کن که با تو مذاکره کنند. ما قبلاً هم گفته بودیم که این‌جا هم امنیت وجود دارد، هم نظام اسلامی، هم وحدت ملی، هم تمامیت ارضی، کسی هم بر خاک ما تعرض نکرده است، اشغال هم وجود ندارد و ما متحد هستیم. پس وقتی من با تو مذاکره کنم، دستورکار نشست ما چه خواهد بود؟

این در حالی‌ست که دانلد ترامپ رئیس‌جمهور امریکا در سخنان اخیر خود بر اهمیت میدان هوایی بگرام تاکید کرده و گفته است که این میدان هوایی به علت نزدیکی با چین، برای ایالت متحده امریکا مهم است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=70693

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.