• امروز : سه شنبه, ۵ حمل ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 25 March - 2025
کل 5913 امروز 0

اخبار ویژه

نبود سردخانه چالش‌ جدی برای باغ‌داران ولایت غزنی است کاردار سفارت قطر در کابل با وزیر صحت عامه دیدار کرد سازمان ملل نسبت به کم بود آب آشامیدنی در افغانستان هشدار داد نشریه هندی: آمریکا ممکن است سفارت خود در کابل را بازگشایی کند نگرانی پاکستان از افزایش نفوذ هند در افغانستان وزارت ترانسپورت: کار اعمار ترمینال مسافربری نساجی ولایت قندهار آغازشد وزارت مهاجرین: برای۹۴۱ خانواده کمک‌های نقدی توزیع شد نماینده صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل سال گذشته ۱۱ میلیون کودک واکسینه شدند سازمان جهانی بهداشت: ۲۰۲۴ بیماری توبرکلوز در افغانستان افزایش داشته است حمایت دولت خیبرپختونخوا از اسلام‌آباد برای اخراج افغانستانی‌ها طالبان: روابط با ایران بیش از پیش تقویت شود اکسپرس تریبون: سفر نماینده پاکستان به کابل موفقیت‌آمیز بود رهبرطالبان:آزادی زندانیان آمریکایی منوط به اقدام متقابل است طالبان: اظهارات عراقچی نشان‌دهنده درک درست از افغانستان است عبداللطیف نظری: با درآمد داخلی پروژه‌ها تمویل می‌شوند

3

بازسازی بیش از ۴۰ آبده تاریخی توسط وزارت فرهنگ

  • کد خبر : 71738
  • 12 حوت 1403 - 0:41
بازسازی بیش از ۴۰ آبده تاریخی توسط وزارت فرهنگ

وزارت اطلاعات و فرهنگ آمار داده است که پس از روی کار آمدن دوباره امارت اسلامی، بیش از ۴۰ آبده تاریخی در کشور مرمت‌کاری و بازسازی شده‌اند. محمدحسیب نسیمی رئیس حفظ و ترمیم آبده‌های تاریخی وزارت اطلاعات و فرهنگ گفته است که در حال حاضر کار بازسازی هشت آبده تاریخی دیگر نیز در سه ولایت […]

وزارت اطلاعات و فرهنگ آمار داده است که پس از روی کار آمدن دوباره امارت اسلامی، بیش از ۴۰ آبده تاریخی در کشور مرمت‌کاری و بازسازی شده‌اند.

محمدحسیب نسیمی رئیس حفظ و ترمیم آبده‌های تاریخی وزارت اطلاعات و فرهنگ گفته است که در حال حاضر کار بازسازی هشت آبده تاریخی دیگر نیز در سه ولایت کشور جریان دارد.

رئیس حفظ و ترمیم آبده‌های تاریخی وزارت اطلاعات و فرهنگ گفت: ریاست آبدات تاریخی در راستای حفظ و ترمیم آبدات تاریخی همیشه مصمم بوده و نظر به اهداف پلانی ریاست، در قسمت حفظ و ترمیم آبدات تاریخی عملا بیشتر از چهل آبده تاریخی را در بیشتر از هشت ولایت کشور مورد ترمیم اساسی قرار داده است.

آگاهان می‌گویند که میراث‌های تاریخی یک ملت، سند هویت و پیشینه آن است و هر کشوری که آثار باستانی‌اش را حفظ کند، جایگاه فرهنگی خود را در سطح جهانی تثبیت می‌کند.

اکرامی فندقستانی آگاه مسایل فرهنگی گفت: میراث‌های فرهنگی در حقیقت نمادی از هویت، تمدن و ارزش‌های معنوی کشور است که از دله‌های این سرزمین بدست میاید و تاریخ هویت ما را برای جهانیان نشان می‌دهد و نمادی از وحدت و مشترکات فرهنگی بین ملیت‌های افغانستان شمرده می‌شود.

افغانستان دارای گنجینه‌های تاریخی ارزشمندی است و اگر در کنار بازسازی، برنامه‌های مدیریت و حفاظت درازمدت از این آبده‌ها و آثار روی دست گرفته شود، می‌توان این میراث‌ها را برای نسل‌های آینده حفظ کند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=71738

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.