• امروز : دوشنبه, ۲۷ حوت ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 17 March - 2025
کل 5822 امروز 5

اخبار ویژه

سرمایه‌گذاران ازبکستانی خواستار سرمایه‌گذاری در بخش‌ معادن افغانستان شدند اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ننگرهار برای بازگشایی گذرگاه تورخم توافق شده است احضار سفیر افغانستان به وزارت خارجه پاکستان وزیر معادن و سفیر چین درباره استخراج چاه‌های نفت قشقری گفتگوکردند ماموریت یوناما در افغانستان برای یک سال تمدیدشد انصارالله: جهنم واقعی را به ترامپ نشان خواهیم داد سروزیر خیبرپختونخوا: پناهجویان افغانستان به اجبار اخراج نشوند اعضای جنبش اعتراضی چمن سیاست داخلی و خارجی پاکستان با ناکامی روبه‌رو است استقبال مردم بدخشان از امضای قرارداد بخش دوم جاده واخان عقب نشینی ارتش اوکراین از منطقه کورسک کمیته بین‌المللی صلیب: ۴۵۰ غیرنظامی در اثر مواد منفجره در سال گذشته کشته و زخمی شدند کرزی: آموزش برای رفاه و بقای افغانستان حیاتی است حمله یمن با موشک‌های بالستیک به ناو هواپیمابر آمریکایی وزارت صنعت: در سال جاری ۲۹۵ میلیون دالر حجم تجارت از طریق دهلیزهای هوایی بوده است اداره حفاظت محیط‌زیست: ۱۰ میلیون دالر برای مبارزه با تغییرات اقلیمی تعیین شده است

3

تحریم‌ها و پیچیدگی پرداخت هزینه پروازها به افغانستان

  • کد خبر : 71973
  • 18 حوت 1403 - 0:06
تحریم‌ها و پیچیدگی پرداخت هزینه پروازها به افغانستان

به گزارش آژانس خبری پامیر، در یک سال اخیر، پروازهای عبوری از حریم هوایی افغانستان به‌ویژه به دلیل تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، افزایش یافته است. وزارت ترابری و هوانوردی طالبان گزارش داده که روزانه حدود ۳۵۰ پرواز از این حریم عبور می‌کند و برای هر پرواز حدود ۷۰۰ دلار هزینه دریافت می‌شود. با این حال، […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، در یک سال اخیر، پروازهای عبوری از حریم هوایی افغانستان به‌ویژه به دلیل تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، افزایش یافته است. وزارت ترابری و هوانوردی طالبان گزارش داده که روزانه حدود ۳۵۰ پرواز از این حریم عبور می‌کند و برای هر پرواز حدود ۷۰۰ دلار هزینه دریافت می‌شود. با این حال، پرداخت این هزینه‌ها به طالبان با مشکلات جدی مواجه است.

تحریم‌های آمریکا علیه حکومت طالبان، شرکت‌های هوایی را ناچار کرده است تا برای پرداخت هزینه‌ها به شبکه‌ای از گروه‌های ثالث مراجعه کنند. این گروه‌ها، که به عنوان شرکت‌های حمایت مسافرتی شناخته می‌شوند، به عنوان واسطه عمل می‌کنند و پرداخت‌ها را تسهیل می‌کنند.

قبل از حاکمیت طالبان، انجمن بین‌المللی ترابری هوایی مسئول جمع‌آوری هزینه‌های پرواز عبوری بود، اما از سپتامبر ۲۰۲۱ دیگر این کار را انجام نمی‌دهد و میلیون‌ها دلار درآمد حکومت قبلی در حساب‌های این نهاد راکد مانده است.

برخی شرکت‌های هوایی، به دلیل نبود صورت‌حساب از سوی مقام‌های افغان، از پرداخت هزینه‌ها ناتوان هستند و این موضوع به نگرانی‌های حقوقی و مالی دامن زده است.

این شرایط، شرکت‌های هوایی را به سمت استفاده از میانجی‌های مستقر در امارات متحده عربی سوق داده، اما این کار نیز به پیچیدگی‌های بیشتری منجر شده و ممکن است خطرات قانونی و مالی را برای شرکت‌های دخیل به همراه داشته باشد. در این میان، برخی شرکت‌ها به دلیل هراس از مشکلات حقوقی از ارائه مجوز پروازهای عبوری از حریم هوایی افغانستان خودداری می‌کنند.

با وجود این چالش‌ها، به نظر می‌رسد که درآمد طالبان از پروازهای عبوری همچنان ادامه خواهد داشت، اما نحوه پرداخت و پیچیدگی‌های آن همچنان موضوعی است که نیاز به بررسی و حل دارد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=71973

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.