• امروز : سه شنبه, ۵ حمل ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 25 March - 2025
کل 5913 امروز 12

اخبار ویژه

نبود سردخانه چالش‌ جدی برای باغ‌داران ولایت غزنی است کاردار سفارت قطر در کابل با وزیر صحت عامه دیدار کرد سازمان ملل نسبت به کم بود آب آشامیدنی در افغانستان هشدار داد نشریه هندی: آمریکا ممکن است سفارت خود در کابل را بازگشایی کند نگرانی پاکستان از افزایش نفوذ هند در افغانستان وزارت ترانسپورت: کار اعمار ترمینال مسافربری نساجی ولایت قندهار آغازشد وزارت مهاجرین: برای۹۴۱ خانواده کمک‌های نقدی توزیع شد نماینده صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل سال گذشته ۱۱ میلیون کودک واکسینه شدند سازمان جهانی بهداشت: ۲۰۲۴ بیماری توبرکلوز در افغانستان افزایش داشته است حمایت دولت خیبرپختونخوا از اسلام‌آباد برای اخراج افغانستانی‌ها طالبان: روابط با ایران بیش از پیش تقویت شود اکسپرس تریبون: سفر نماینده پاکستان به کابل موفقیت‌آمیز بود رهبرطالبان:آزادی زندانیان آمریکایی منوط به اقدام متقابل است طالبان: اظهارات عراقچی نشان‌دهنده درک درست از افغانستان است عبداللطیف نظری: با درآمد داخلی پروژه‌ها تمویل می‌شوند

2

سازمان ملل از کاهش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان نگران است

  • کد خبر : 71914
  • 16 حوت 1403 - 14:50
سازمان ملل از کاهش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان نگران است

ایندریکا راتواته معاون نماینده ویژه سازمان ملل متحد در افغانستان، می‌گوید که این سازمان نگران کاهش کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان است. راتواته در سفر خود به هرات گفته که جنگ در برخی کشورها، چالش‌های اقتصادی و بحران‌های متعدد بشری جهانی، تأثیرات منفی بر این کمک‌ها گذاشته است. او در این زمینه گفت:ما به شدت […]

ایندریکا راتواته معاون نماینده ویژه سازمان ملل متحد در افغانستان، می‌گوید که این سازمان نگران کاهش کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان است.

راتواته در سفر خود به هرات گفته که جنگ در برخی کشورها، چالش‌های اقتصادی و بحران‌های متعدد بشری جهانی، تأثیرات منفی بر این کمک‌ها گذاشته است.

او در این زمینه گفت:ما به شدت نگران کاهش کمک‌ها هستیم، از جمله مسدود شدن و بازبینی کنونی کمک‌ها توسط دولت ایالات متحده و سایر کشورهای عضو، که به دلیل شرایط مالی جهانی، بحران‌های متعدد بشردوستانه و درگیری‌ها، کمک‌های خود را به‌طور گسترده کاهش داده‌اند. این امر تأثیر جدی بر مردم افغانستان دارد.

این مقام سازمان ملل اطمینان داد که این نهاد در توسعه اقتصادی افغانستان همکاری خواهد کرد.

او تأکید کرد که سازمان ملل با حمایت از بخش خصوصی در تلاش برای حل چالش‌های اساسی اقتصادی در افغانستان است.

ایندریکا راتواته گفت: فرصت‌های زیادی برای مشارکت در بخش خصوصی وجود دارد، زیرا حمایت از این بخش در سرمایه‌گذاری نه‌تنها برای سرمایه‌گذاران سودآور است، بلکه برای مردم افغانستان نیز مفید خواهد بود. با افزایش تولید، شغل و معیشت فراهم می‌شود و فرصت‌های گسترش بازار ایجاد می‌شود. به عنوان مثال، ما در حال تلاش با کشورهای عضو هستیم که دارای فناوری‌های خورشیدی هستند تا به بخش خصوصی افغانستان کمک کنند.

پشتیبانی از برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی هرات، تولید انرژی برق مورد نیاز این شهرک، توسعه فعالیت‌های بازرگانی زنان و توسعه صنایع کوچک از دیگر برنامه‌های حمایتی ملل متحد در افغانستان گفته می‌شود.

حمیدالله خادم رئیس اتاق صنایع و معادن هرات گفت: هدف این است که از توسعه تولیدات داخلی حمایت شود. تمرکز اصلی بر تأمین برق هرات است. شهرک صنعتی هرات با کمبود جدی برق مواجه است و این یکی از مشکلات اساسی صنعت‌کاران محسوب می‌شود.

عبدالکریم حق‌یار فعال جامعه مدنی گفت: تغییرات اقلیمی چالش‌های بزرگی را برای مردم افغانستان ایجاد کرده است. یکی از پیامدهای آن بی‌جاشدگی و مهاجرت است. این تغییرات همچنین منجر به افزایش فقر، نابودی کشاورزی و دامداری شده است. این دو بخش منابع اصلی درآمد مردم افغانستان هستند که اکنون در معرض خطر نابودی قرار دارند.

این مقام سازمان ملل افزود که این نهاد در زمینه حمایت از بی‌جاشدگان داخلی و مهاجران اخراج‌شده از کشورهای همسایه، کمک به زلزله‌زدگان هرات، درمان معتادان، حمایت از کشاورزان در کشت‌های جایگزین مواد مخدر و توسعه سیستم بانکداری اسلامی در افغانستان نیز فعالیت خواهد کرد.

 

آِژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=71914

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.