• امروز : یکشنبه, ۳ حمل ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 23 March - 2025
کل 5889 امروز 12

اخبار ویژه

راه‌اندازی کمپ‌های صحی رایگان در ولایت خوست فضل الرحمان: جنگ به نفع افغانستان و پاکستان نیست بازنشستگان: بار دیگر خواستار پرداخت حقوق خود شدند جنبش حماس: در حمله‌ی هوایی اسراییل به نوار غزه ۳۰ نفرشهید شدند مسیر پنجشیر–بدخشان بعد از یک ماه بسته بودن باز شد انس حقانی: حذف سران طالبان از فهرست سیاه جزو توافق دوحه بود روسیه: جنگنده میگ- ۲۹ نیروی هوایی اوکراین ساقط شد وزارت انرژی گزارش صلیب سرخ را ردکرد کوگلمن: آمریکا به دنبال توسعه روابط با طالبان نیست محمد جلال: امریکا جایزه ۱۰میلیون دالر برای سر وزیر داخله را لغو کرده است طالبان: امام خمینی فریاد مظلومیت فلسطین را به گوش جهان رساند وزارت صنعت و تجارت با نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان دیدارکرد سومین شب اعتراضات مردم در ترکیه پاکستان: از امارت اسلامی خواست علیه گروه‌های تندرو اقدام‌ عملی انجام دهد وزارت معادن: پروژه انتقال گاز شبرغان–مزار به مراحل نهایی رسیده است

2

عبدالرحمن حبیب: نقش زنان در رشد اقتصادی افغانستان مهم است

  • کد خبر : 72042
  • 19 حوت 1403 - 15:04
عبدالرحمن حبیب: نقش زنان در رشد اقتصادی افغانستان مهم است

عبدالرحمن حبیب سخنگوی وزارت اقتصاد، نقش زنان را در رشد اقتصادی افغانستان مهم ‌خوانده است. سخنگوی این وزارت گفته است که در حال حاضر ۲۶هزار زن در سکتور عامه و ۲۵۰هزار زن دیگر به شکل غیررسمی در بخش‌های اقتصادی در افغانستان مصروف فعالیت هستند. آقای حبیب گفت: در حال حاضر حدود ۲۶ هزار زن در […]

عبدالرحمن حبیب سخنگوی وزارت اقتصاد، نقش زنان را در رشد اقتصادی افغانستان مهم ‌خوانده است.

سخنگوی این وزارت گفته است که در حال حاضر ۲۶هزار زن در سکتور عامه و ۲۵۰هزار زن دیگر به شکل غیررسمی در بخش‌های اقتصادی در افغانستان مصروف فعالیت هستند.

آقای حبیب گفت: در حال حاضر حدود ۲۶ هزار زن در سکتور عامه در اداره‌های گوناگون وظیفه دارند و به همین ترتیب برای ده هزار زن جواز فعالیت توزیع شده است و تا ۲۵۰ هزار زن به شکل غیر رسمی در بخش‌های تجارت‌های کوچک، صنایع دستی و تولید فعالیت دارند.

آخندزاده عبدالسلام جواد سخنگوی وزارت صنعت و تجارت نیز می‌گوید: وزارت صنعت و تجارت همیشه حامی زنان متشبث بوده و در همه ابعاد صنعت و تجارت همیشه حمایت خود را داشته است.

شیرین یکی از زنانی است که یک کارگاه خیاطی را برای تامین نیازهای خود و فراهم کردن زمینه‌های کاری برای دختران دیگر ایجاد کرده است. او گفته که با یک مقدار پول ناچیز کار و بارش را آغاز کرده و اکنون سرمایه‌اش به بیش از ۳۰۰هزار افغانی می‌رسد.

شیرین آروین درباره کار و بار خود افزود: با هزینه ۵۰۰ افغانی من این صنف را برای شان تشکیل داده بودم. امروز بالاتر از سه تا چهارصد هزار سرمایه در دکان داریم. ما این صنف را اول ما در خانه و بعد از آن در بیرون و جاهای دیگر برای شان اختصاص دادیم.

صدیقه یکی دیگر از زنان تجارت‌پیشه گفت: زن نیم پیکر از جامعه است زن‌های که تجارت دارند، می‌توانند در کنار این که همرای خانواده خود کمک کند می‌تواند به اقتصاد خود کشور سهیم شود.

برخی دیگر از زنان تجارت‌پیشه که با راه‌اندازی کسب و کارهای کوچک فعالیت می‌کنند، خواستار پشتیبانی بیشتر از سوی امارت اسلامی اند.

نجیبه، زن تجارت‌پیشه گفت: هرچقدر که تاثیر مثبت روی خانواده خودم و روی دوست‌های دیگر داشته باشد، همان اندازه تاثیر روی خود دولت و جامعه دارد و همان قدر فقر از جامعه کم می‌شود.

پس از روی کار آمدن دوباره امارت اسلامی در افغانستان، شمار زیادی از زنان و دختران برای تامین هزینه زندگی خود کسب و کارهای کوچک را در بخش‌های گونه‎گونه راه‌اندازی کرده‌اند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=72042

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.