• امروز : پنج شنبه, ۴ ثور ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 24 April - 2025
کل 6275 امروز 6

اخبار ویژه

هند حدود ۵ تن واکسن به افغانستان کمک کرد رئیس جمهور امریکا: تعرفه‌ بر واردات از چین به ۱۴۵ درصد نمی‌ رسید نمایشگاه مشترک محصولات افغانستان و قزاقستان در کابل پایان یافت بانک جهانی: اقتصاد افغانستان در دو سال گذشته حدود ۲.۵ درصد رشد داشته است وزارت ترانسپورت:در آینده‌ای نزدیک دهلیز هوایی میان افغانستان و قزاقستان فعال می‌شود وزیر داخله با نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان دیدارکرد محمدآغا حکیم: فرمان رهبر امارت اسلامی در پیوند به جلوگیری از رسم و رواج‌های ناپسند اجرا می‌شود متقی: به زودی دیپلمات ارشد برای نمایندگی در روسیه معرفی می‌شود افغانستان در کانون توافق ضدتروریسم مسکو و اسلام‌آباد روسیه در مسیر تقویت روابط اقتصادی با طالبان ۹۰ هزار بست از تشکیلات وزارت معارف حذف شد ۲۶ گردشگر در حمله شبه‌نظامیان در کشمیر کشته شدند ترامپ: کبیر سراج را مسئول امور افغانستان منصوب کرد نمایشگاه مشترک افغانستان و قزاقستان در کابل آغازشد نیروهای مسلح یمن: یک پهپاد آمریکایی را سرنگون کردیم

3

یونیسف: ممنوعیت آموزش دختران عواقب ناگواری برای آینده افغانستان خواهد داشت

  • کد خبر : 72578
  • 02 حمل 1404 - 14:49
یونیسف: ممنوعیت آموزش دختران عواقب ناگواری برای آینده افغانستان خواهد داشت

کاترین راسل رئیس اجرایی صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسف)، گفته که ممنوعیت آموزش دختران بالاتر از صنف ششم در افغانستان، میلیون‌ها دختر را از حق آموزش محروم کرده است. او در بیانیه‌ای به مناسبت آغاز سال آموزشی ۱۴۰۴ در افغانستان هشدار داده که اگر این ممنوعیت تا سال ۲۰۳۰ میلادی ادامه پیدا کند، […]

کاترین راسل رئیس اجرایی صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسف)، گفته که ممنوعیت آموزش دختران بالاتر از صنف ششم در افغانستان، میلیون‌ها دختر را از حق آموزش محروم کرده است.

او در بیانیه‌ای به مناسبت آغاز سال آموزشی ۱۴۰۴ در افغانستان هشدار داده که اگر این ممنوعیت تا سال ۲۰۳۰ میلادی ادامه پیدا کند، بیش از چهار میلیون دختر از رفتن به مکتب باز خواهند ماند، که به گفته او، این وضعیت عواقب ناگواری برای دختران افغانستان و آینده افغانستان خواهد داشت.

راسل تصریح کرد: این ممنوعیت تاثیرات منفی بر سیستم بهداشتی، اقتصاد و آینده ملت دارد. هرچه تعداد دخترانی که به آموزش دست‌رسی دارند کم‌تر باشد، خطر ازدواج‌های زودهنگام نیز بیش‌تر می‌شود، و این موضوع تأثیرات منفی بر سلامت جسمی و روانی آن‌ها دارد.

او افزوده که این ممنوعیت، در کنار سایر پیامدهای منفی، تعداد کارمندان زن در بخش صحت را نیز کاهش خواهد داد و به همین دلیل، پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۶۰۰ مادر جان خود را از دست دهند.

راسل در این باره اظهار داشت: با کاهش پزشکان و قابله‌های زن، دختران و زنان به خدمات صحی مورد نیاز دست‌رسی نخواهند داشت. طبق برآورد ما، در نتیجه این وضعیت، حدود ۱۶۰۰ مادر و ۳۵۰۰ کودک دیگر جان خواهند داد. این‌ها فقط ارقام نیستند، بلکه انسان‌هایی‌اند که از بین می‌روند و خانواده‌هایی که ویران می‌شوند.

با وجود این ممنوعیت، یونیسف اعلام کرده که توانسته برای ۴۴۵ هزار کودک در افغانستان زمینه آموزش فراهم کند که ۶۴ درصد آنان دختران هستند.

این نهاد از امارت اسلامی خواسته است که درهای آموزش را به روی دختران بالاتر از صنف ششم باز کند.

در همین حال، وزارت معارف امارت اسلامی روز پنج‌شنبه گذشته آغاز سال آموزشی جدید را در مناطق سردسیر کشور اعلام کرد، اما سرنوشت آموزش دختران بالاتر از صنف ششم هنوز هم نامعلوم باقی مانده است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=72578

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.