• امروز : یکشنبه, ۲۹ سرطان ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 July - 2025
کل 7086 امروز 3

اخبار ویژه

ادامه بازداشت زنان توسط طالبان؛ این‌بار زنان و دختران برچی و قلعه‌فتح‌الله بازداشت شدند طالبان یک نظامی پیشین را در مقابل چشمان اعضای خانواده‌اش تیرباران کردند استخراج زمرد از ۵ ساحه جدید در پنجشیر آغاز شد نورجلال‌ جلالی با رابرت دیکسن کاردار سفارت بریتانیا در کابل دیدار کرد طالبان حدود ۶۰۰ خانواده در غور را مجبور به ترک خانه‌هایشان کردند حادثه ترافیکی در شاهراه عمومی جوزجان–سرپل، جان یک تن را گرفت تیم ولسوالی ده‌صلاح قهرمان کریکت بغلان شد طالبان یک نظامی پیشین را در فاریاب تیرباران کردند آلمان ۸۱ پناهجو افغان را اخراج کرد، طالبان از نقش کشور قطر در تسهیل این روند قدردانی کرد بر اثر فرو ریختن معدن طلا در بدخشان، دو کارگر جان باختند فیلیپو گراندی، کمیشنر عالی سازمان ملل متحد وارد کابل شد ۴ عضو استخبارات گروه طالبان بر اثر رویداد ترافیکی در غزنی کشته شدند نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات در رأس هیئتی از مقامات گروه طالبان، به ایران سفر کرد محب‌الله میرزاد بندری، عضو پیشین شورای ولایتی فاریاب ترور شد استاد سیاف در واکنش به بازداشت شماری از زنان توسط گروه طالبان: «طالب از خدا بترس!»

9

ذبیح الله مجاهد: اقدام روسیه در راستای منافع دو کشور است

  • کد خبر : 73064
  • 14 حمل 1404 - 0:26
ذبیح الله مجاهد: اقدام روسیه در راستای منافع دو کشور است

به گزارش آژانس خبری پامیر، دادستانی کل روسیه از دیوان عالی این کشور درخواست کرده است تا نام طالبان را در فهرست سازمان‌های ممنوعه روسیه تعلیق کند. خبرگزاری دولتی ریانووستی گزارش داده که این درخواست در ۲۸ حمل بررسی خواهد شد. ذبیح الله مجاهد سخنگوی حکومت طالبان در گفتگو با «تاس» تصریح کرد: ما هر […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، دادستانی کل روسیه از دیوان عالی این کشور درخواست کرده است تا نام طالبان را در فهرست سازمان‌های ممنوعه روسیه تعلیق کند. خبرگزاری دولتی ریانووستی گزارش داده که این درخواست در ۲۸ حمل بررسی خواهد شد.

ذبیح الله مجاهد سخنگوی حکومت طالبان در گفتگو با «تاس» تصریح کرد: ما هر اقدامی را که با هدف تقویت روابط میان افغانستان و روسیه انجام شود، مثبت می‌دانیم. این اقدامات به بهبود روابط دو کشور و دو ملت یاری می‌رساند و گامی ارزشمند محسوب می‌شود.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در ۸ جدی ۱۴۰۳ قانونی را امضا کرد که امکان تعلیق موقت فعالیت سازمان‌های تروریستی را فراهم می‌کند.

بر اساس این قانون، نهادهای قضایی روسیه می‌توانند با درخواست دادستان کل یا معاون او و تصمیم دادگاه، نام طالبان را به‌صورت موقت و مشروط از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کنند.

روسیه در سال ۲۰۰۳ طالبان را به‌عنوان یک سازمان تروریستی طبقه‌بندی کرد و از آن زمان، هرگونه تعامل رسمی با این گروه به‌عنوان جرم تلقی می‌شد. اما در سال‌های اخیر، مسکو رویکرد خود را تغییر داده و به‌سمت تعامل دیپلماتیک با طالبان حرکت کرده است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=73064

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.