• امروز : یکشنبه, ۲۹ سرطان ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 July - 2025
کل 7083 امروز 0

اخبار ویژه

نورجلال‌ جلالی با رابرت دیکسن کاردار سفارت بریتانیا در کابل دیدار کرد طالبان حدود ۶۰۰ خانواده در غور را مجبور به ترک خانه‌هایشان کردند حادثه ترافیکی در شاهراه عمومی جوزجان–سرپل، جان یک تن را گرفت تیم ولسوالی ده‌صلاح قهرمان کریکت بغلان شد طالبان یک نظامی پیشین را در فاریاب تیرباران کردند آلمان ۸۱ پناهجو افغان را اخراج کرد، طالبان از نقش کشور قطر در تسهیل این روند قدردانی کرد بر اثر فرو ریختن معدن طلا در بدخشان، دو کارگر جان باختند فیلیپو گراندی، کمیشنر عالی سازمان ملل متحد وارد کابل شد ۴ عضو استخبارات گروه طالبان بر اثر رویداد ترافیکی در غزنی کشته شدند نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات در رأس هیئتی از مقامات گروه طالبان، به ایران سفر کرد محب‌الله میرزاد بندری، عضو پیشین شورای ولایتی فاریاب ترور شد استاد سیاف در واکنش به بازداشت شماری از زنان توسط گروه طالبان: «طالب از خدا بترس!» نشست سه جانبه وزراء خارجه ازبیکستان، پاکستان و گروه طالبان در کابل برگزار شد با همکاری دفتر هداء شرق برای صدها خانواده فقیر و بی‌بضاعت در تخار مواد غذایی توزیع گردید استخراج طلا از معدن چاه آب تخار توسط یک شرکت چینی آغاز شد

5

رئیس مجلس لبنان: سلاح مقاومت برگ برنده ماست

  • کد خبر : 74099
  • 07 ثور 1404 - 1:17
رئیس مجلس لبنان: سلاح مقاومت برگ برنده ماست

به گزارش آژانس خبری پامیر، در سایه حواشی و بحث‌های زیادی که به‌دنبال توطئه آمریکا و رژیم صهیونیستی و همدستی برخی طرف‌های داخلی در لبنان علیه سلاح مقاومت وجود دارد و دولت و ریاست‌جمهوری این کشور هم تسلیم دیکته‌های واشنگتن شده‌اند، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان عصر روز گذشته، جمعه، در موضع‌گیری رسمی خود در […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، در سایه حواشی و بحث‌های زیادی که به‌دنبال توطئه آمریکا و رژیم صهیونیستی و همدستی برخی طرف‌های داخلی در لبنان علیه سلاح مقاومت وجود دارد و دولت و ریاست‌جمهوری این کشور هم تسلیم دیکته‌های واشنگتن شده‌اند، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان عصر روز گذشته، جمعه، در موضع‌گیری رسمی خود در این زمینه اعلام کرد: سلاح مقاومت برگ برنده ماست.

نبیه بری در یک گفتگوی مطبوعاتی اظهار داشت: من از پیشنهاد جوزف عون، رئیس جمهور لبنان برای گفتگو با حزب‌الله استقبال می‌کنم، اما مهم است که دشمن صهیونیستی را برای اجرای بندهای توافق آتش‌بس تحت فشار قرار دهیم.

رئیس پارلمان لبنان تأکید کرد: ما آنچه را در توافق آتش‌بس خواسته شده بود اجرا کردیم و هیچ‌کس شکی در این زمینه ندارد؛ اما آنها (صهیونیست‌ها) به هیچ‌یک از تعهدات عمل نکردند و این قطعاً مسئولیت آمریکایی‌ها است و همچنین بدان معناست که ما هرگز نباید همه برگ برنده‌های خود را تسلیم کنیم و آنها را روی میز بگذاریم.

این مقام ارشد لبنانی خاطرنشان کرد: آنچه از ما خواسته شده دو چیز است که لبنان آن را اجرا کرد، یعنی؛ استقرار ارتش در جنوب و عقب‌نشینی حزب‌الله از این منطقه. حزب‌الله از آن زمان تاکنون حتی یک گلوله هم شلیک نکرده است و ما به همه تعهداتمان پایبند بوده‌ایم، اما اسرائیل به هیچ‌یک از کارهایی که باید انجام می‌داد، پایبند نبود.

نبیه بری گفت: اسرائیل باید توافق آتش‌بس را اجرا و به‌طور کامل از اراضی لبنان عقب‌نشینی می‌کرد، اما هیچ‌یک از این اتفاقات نیفتاده است، بلکه این رژیم تجاوزات خود را علیه لبنان دو برابر هم کرده است.

رئیس پارلمان لبنان در پایان تأکید کرد: ما هرگز قبل از اجرای شروطی که رژیم صهیونیستی موظف به انجام آن است، سلاح خود را تسلیم نخواهیم کرد، سلاح ما برگ برنده ماست و بدون اجرای واقعی توافق آتش‌بس و گفتگو در مورد سرنوشت آن، هرگز این برگ خود را تسلیم نمی‌کنیم.

پیش از این شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله هم در سخنرانی اخیر خود به همین منظور اعلام کرد: یک طرف خاص و برخی صداها در لبنان همواره این نکته را تکرار می‌کنند که مشکل اساسی، سلاح مقاومت است، قبلاً می‌شنیدیم که می‌گفتند سلاح مقاومت، کشور را تعطیل کرده است و مشکل سلاح مقاومت این است که مانع دولت‌سازی می‌شود، از آنها سؤال می‌کنیم؛ چه‌طرفی به انتخاب رئیس جمهور و نخست‌وزیر و تشکیل دولت کمک کرد؟

دبیرکل حزب‌الله تأکید کرد: سلاح مقاومت منحصراً در زمینه مبارزه با رژیم صهیونیستی به‌کار گرفته می‌شود. ما با تکیه بر قدرت موضع‌گیری، وحدت ملی، دولت‌سازی، قدرت ارتش و آمادگی مقاومت با اشغالگران مقابله می‌کنیم و هرگز تسلیم نمی‌شویم.

شیخ نعیم قاسم گفت: مشکل نخست، سلاح مقاومت نیست؛ بلکه اخراج اشغالگران اسرائیلی است. شما مواضع خود را در موضع اخراج اشغالگران عملی کنید و با مقاومت و مردم در این زمینه همراه و همسو شوید، آیا معنای خلع سلاح مقاومت از طریق زور را می‌دانید؟ معنایش، خدمت مجازی به دشمن است و این فتنه هرگز رخ نخواهد داد.

آژانس خبری پامیر – اموربین الملل

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=74099

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.