• امروز : یکشنبه, ۴ جوزا ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025
کل 6587 امروز 6

اخبار ویژه

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران دیدار کرد بازنشستگان در کابل بار دیگر خواستار دریافت حقوقشان شدند ۲۰۰ نفر در اثر ماین‌های به‌جا مانده در پروان جان باختند تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال در اولین دیدار خود برابر ترکمنستان شکست خورد سازمان دولت‌های ترک: بر لزوم رعایت حقوق بشر و تأمین آزادی‌ همه شهروندان افغانستان تأکید کرد رئیس محیط زیست خواهان همکاری روسیه در زمینه‌ مدیریت منابع آب شد دوغارون فعال‌تر می‌شود؛ توافق برای تردد روزانه ۶۰۰ کامیون نورالدین عزیزی از مذاکره با مسکو و پکن برای حذف دلار در معاملات تجاری خبر داد نخستین شفاخانه تالاسمی در هرات به بهره‌برداری رسید وزارت فواید عامه: شاهراه سالنگ‌ها به روی ترافیک مسدود شد وزارت معادن: ۲۰ معدن به شرکت‌های گوناگون واگذار شده است اوکراین ۸ تبعه افغانستان را بازداشت کرد انهدام ۱۱۲ پهپاد اوکراینی بر فراز ۱۳ منطقه روسیه درخواست توقف اخراج مهاجرین افغانستان از پاکستان توسط گروه بحران انگلیس درخواست پناهندگی افغانستانی‌ها را رد می‌کند

3

سه شهروند افغانستان به اتهام قاچاق مواد مخدر در عربستان و ایران اعدام شدند

  • کد خبر : 73635
  • 27 حمل 1404 - 7:45
سه شهروند افغانستان به اتهام قاچاق مواد مخدر در عربستان و ایران اعدام شدند

در جریان هفته روان، سه شهروند افغانستان در ایران و عربستان سعودی به اتهام قاچاق مواد مخدر اعدام شده‌اند. رسانه‌ “العربی الجدید” گزارش داده است که بادشاه قل سلیمانی، یک شهروند افغانستان، به جرم قاچاق هرویین از طریق بلعیدن یا حمل در بدن (Body Packing) در عربستان سعودی بازداشت و اعدام شده است. یوسف امین […]

در جریان هفته روان، سه شهروند افغانستان در ایران و عربستان سعودی به اتهام قاچاق مواد مخدر اعدام شده‌اند.

رسانه‌ “العربی الجدید” گزارش داده است که بادشاه قل سلیمانی، یک شهروند افغانستان، به جرم قاچاق هرویین از طریق بلعیدن یا حمل در بدن (Body Packing) در عربستان سعودی بازداشت و اعدام شده است.

یوسف امین زازی، آگاه مسایل سیاسی، در این مورد چنین اظهار نظر کرده است: “در مواردی‌که اتباع کشور ما در خارج از کشور با نقض قوانین مواجه می‌شوند — چه در قالب مهاجرت‌های غیرقانونی باشد یا ارتکاب جرم‌ها و یا حتی فقط اتهام به جرم — معمولاً از حقوق قانونی خود برخوردار نمی‌باشند. متأسفانه، برخورد با آن‌ها بیشتر سلیقه‌ای است. بنابر این، این وظیفه‌ی حکومت‌ها است که با کشورهایی که افغان‌ها در آن متهم‌اند، تعامل کرده و از حقوق آن‌ها دفاع کنند.”

از سوی دیگر، سازمان حقوق بشر ایران نیز اعلام کرده که دو شهروند دیگر افغانستان به اتهام‌های مرتبط با مواد مخدر، در جریان هفته جاری در این کشور اعدام شده‌اند.

فضل‌الرحمان اوریا، آگاه مسایل سیاسی، درباره اعدام شهروندان افغانستان در خارج از کشور چنین می‌گوید: ” به اساس توافق‌نامه که بین ایران و افغانستان وجود دارد، ایران مکلف است تمامی زندانیان افغانستان را به‌شکل منظم و سیستماتیک به حکومت افغانستان تسلیم دهد و این عمل ایران خلاف توافق‌نامه است که بین دو کشور وجود دارد.”

در پی این رویدادها، شماری از آگاهان سیاسی می‌گویند که حکومت سرپرست باید با کشورهایی‌که شهروندان افغانستان در زندان‌های آنان حضور دارند، وارد گفت‌وگو شود تا زمینه‌ی انتقال زندانیان افغان به کشور فراهم شود.
سید عبادالله صادق، آگاه مسایل سیاسی، گفته است‌: “این زندانیان، در هر جایی که هستند — چه در ایران، پاکستان یا عربستان سعودی — اگر این کشورها تعاملات خوب سیاسی با افغانستان داشته باشند، به‌عنوان کشورهای همسایه و اسلامی، باید این زندانیان را به افغانستان انتقال دهند.”

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=73635

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.