• امروز : یکشنبه, ۲۹ سرطان ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 July - 2025
کل 7086 امروز 3

اخبار ویژه

ادامه بازداشت زنان توسط طالبان؛ این‌بار زنان و دختران برچی و قلعه‌فتح‌الله بازداشت شدند طالبان یک نظامی پیشین را در مقابل چشمان اعضای خانواده‌اش تیرباران کردند استخراج زمرد از ۵ ساحه جدید در پنجشیر آغاز شد نورجلال‌ جلالی با رابرت دیکسن کاردار سفارت بریتانیا در کابل دیدار کرد طالبان حدود ۶۰۰ خانواده در غور را مجبور به ترک خانه‌هایشان کردند حادثه ترافیکی در شاهراه عمومی جوزجان–سرپل، جان یک تن را گرفت تیم ولسوالی ده‌صلاح قهرمان کریکت بغلان شد طالبان یک نظامی پیشین را در فاریاب تیرباران کردند آلمان ۸۱ پناهجو افغان را اخراج کرد، طالبان از نقش کشور قطر در تسهیل این روند قدردانی کرد بر اثر فرو ریختن معدن طلا در بدخشان، دو کارگر جان باختند فیلیپو گراندی، کمیشنر عالی سازمان ملل متحد وارد کابل شد ۴ عضو استخبارات گروه طالبان بر اثر رویداد ترافیکی در غزنی کشته شدند نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات در رأس هیئتی از مقامات گروه طالبان، به ایران سفر کرد محب‌الله میرزاد بندری، عضو پیشین شورای ولایتی فاریاب ترور شد استاد سیاف در واکنش به بازداشت شماری از زنان توسط گروه طالبان: «طالب از خدا بترس!»

5

نگرانی اعضای پیمان امنیت جمعی از مرزهای شمالی افغانستان

  • کد خبر : 73649
  • 27 حمل 1404 - 12:10
نگرانی اعضای پیمان امنیت جمعی از مرزهای شمالی افغانستان

به گزارش آژانس خبری پامیر ناتالیا خاریتونوا سخنگوی سازمان پیمان امنیت جمعی اظهار داشت که افغانستان برای اعضای این سازمان به‌عنوان منبعی از چالش‌های مرتبط با تروریسم، افراط‌گرایی و جرایم سازمان‌یافته به‌ویژه قاچاق مواد مخدر تلقی می‌شود. وی روزنامه روسی «ایزوستیا» گفت: متحدان منطقه‌ای ما نگران تهدیداتی هستند که از ولایت‌های هم‌مرز افغانستان با آسیای […]

به گزارش آژانس خبری پامیر ناتالیا خاریتونوا سخنگوی سازمان پیمان امنیت جمعی اظهار داشت که افغانستان برای اعضای این سازمان به‌عنوان منبعی از چالش‌های مرتبط با تروریسم، افراط‌گرایی و جرایم سازمان‌یافته به‌ویژه قاچاق مواد مخدر تلقی می‌شود.

وی روزنامه روسی «ایزوستیا» گفت: متحدان منطقه‌ای ما نگران تهدیداتی هستند که از ولایت‌های هم‌مرز افغانستان با آسیای مرکزی سرچشمه می‌گیرد و خواهان تقویت هماهنگی‌های امنیتی برای مقابله با این چالش‌ها هستند.

خاریتونوا همچنین به اهمیت تقویت مرزهای جنوبی آسیای مرکزی اشاره کرد و افزود اجرای برنامه هدفمند بین‌دولتی برای تأمین امنیت مرز تاجیکستان با افغانستان، یکی از اولویت‌های اصلی پیمان امنیت جمعی به شمار می‌رود.

ایمانقلی تاسماگمبتوف، دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی پیش از این در چهارمین نشست روسای کمیته‌های پارلمانی کشورهای عضو این سازمان گفته بود افغانستان منشاء تهدیدات بالقوه تروریستی و مواد مخدر برای آسیای مرکزی است.

وی تاکید کرده بود تصمیم سازمان پیمان امنیت جمعی برای تقویت مرز تاجیکستان با افغانستان، به دلیل خطر گسترش تروریسم از افغانستان به آسیای مرکزی است.

از سوی دیگر، بارها «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات سازمان پیمان امنیت جمعی تاکید کرده است نگرانی کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی درباره تهدید از افغانستان بی‌مورد است.

وی گفته بود افغانستان اکنون تحت کنترل کامل امارت اسلامی است و هیچ تهدیدی از خاک این کشور متوجه کشورهای دیگر از جمله همسایگانش نیست.

آژانس خبری پامیر – اموربین الملل

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=73649

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.