• امروز : پنج شنبه, ۲۲ جوزا ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 12 June - 2025
کل 6779 امروز 12

اخبار ویژه

ریاست هواشناسی طالبان از شدت بارندگی ها و احتمال سیلاب هشدار داد وزیر امور خارجه طالبان: گفتگوی امارت اسلامی با کشورهای میزبان مهاجرین افغان مثبت بوده است وزرای خارجه ایران و ناروی درباره مسائل افغانستان در حاشیه نشست اسلو دیدار کردند یک هواپیمای هندی با ۲۴۲ سرنشین در احمدآباد گجرات سقوط کرد اخراج مهاجران افغان از پاکستان شدت گرفته است پناهجویان افغان در مرز بلاروس و لهستان در وضعیت بحرانی به سر می برند سیلاب در بدخشان خسارات سنگین بجا گذاشت سرپرست وزارت صحت عامه طالبان با جمعی از داکتران افغان در تهران دیدار کرد یک میدان فوتبال در ولسوالی غوریان هرات افتتاح شد گروه طالبان و ازبکستان توافقنامه ی تجاری امضا کردند حمدالله فطرت: نگرانی از افزایش فعالیت داعش در افغانستان بیجا است سخنگوی امر به معروف طالبان: مرتکبین منکرات در عید سعید اضحی بازداشت شده اند بیش از ۱۰ هزار نفر افغان در سال ۲۰۲۴ از کشور آلمان شهروندی دریافت کرده اند وقوع انفجار در مرکز ولایت بامیان ۱۴۰ تُن محصول گیلاس پنجشیر در طی یک سال گذشته به فروخته رسیده است

2

ترامپ: خروج از افغانستان شرم‌آورترین لحظه در تاریخ ما است

  • کد خبر : 74639
  • 26 ثور 1404 - 0:25
ترامپ: خروج از افغانستان شرم‌آورترین لحظه در تاریخ ما است

به گزارش آژانس خبری پامیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز پنج‌شنبه در قطر خروج آمریکا از افغانستان در سال ۲۰۲۱ را “شرم‌آورترین لحظه در تاریخ کشور” توصیف کرد. ترامپ که در سال ۲۰۲۰ توافق‌نامه دوحه را با طالبان امضا کرده بود، بارها دولت جو بایدن را به دلیل اجرای “فاجعه‌بار” این خروج سرزنش کرده […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز پنج‌شنبه در قطر خروج آمریکا از افغانستان در سال ۲۰۲۱ را “شرم‌آورترین لحظه در تاریخ کشور” توصیف کرد.

ترامپ که در سال ۲۰۲۰ توافق‌نامه دوحه را با طالبان امضا کرده بود، بارها دولت جو بایدن را به دلیل اجرای “فاجعه‌بار” این خروج سرزنش کرده است. توافق دوحه، که در زمان ریاست‌جمهوری ترامپ مذاکره شد، زمینه‌ساز خروج کامل نیروهای آمریکایی و ناتو از افغانستان تا مه ۲۰۲۱ بود.

با این حال، پس از به قدرت رسیدن بایدن، این خروج در اوت ۲۰۲۱ با هرج‌ومرج گسترده‌ای همراه شد. سقوط سریع کابل به دست طالبان، تخلیه شتاب‌زده سفارت آمریکا و کشته شدن ۱۳ نظامی آمریکایی در حمله انتحاری در فرودگاه کابل، از جمله نقاط اوج این بحران بود.

ترامپ در اظهارات پیشین خود، از جمله در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۲۳، مدعی شده بود که اگر او در قدرت بود، خروج “با نظم و قدرت” انجام می‌شد و تجهیزات نظامی به ارزش میلیاردها دلار در افغانستان باقی نمی‌ماند. او همچنین بارها بایدن را متهم کرده که با مدیریت ضعیف، اعتبار جهانی آمریکا را خدشه‌دار کرده است.

این اظهارات با واکنش‌های متفاوتی روبه‌رو شده است. حامیان ترامپ معتقدند که دولت بایدن مسئولیت کامل این شکست را بر عهده دارد، در حالی که منتقدان، از جمله مقامات سابق دولت بایدن، تأکید دارند که توافق دوحه، که بدون مشارکت دولت افغانستان امضا شد، شرایط را برای سقوط کابل فراهم کرد. جن ساکی، سخنگوی سابق کاخ سفید، در سال ۲۰۲۱ گفته بود که دولت بایدن با “وضعیت غیرممکن” به‌جامانده از دولت قبلی مواجه بود.

آژانس خبری پامیر – اموربین الملل

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=74639

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.