• امروز : دوشنبه, ۲۳ سرطان ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 14 July - 2025
کل 7028 امروز 0

اخبار ویژه

۱۸ هزار قیراط سنگ زمرد از معادن ولایت پنجشیر به فروش رسید مردی در ولایت کنر همسر و فرزند خود را با شلیک گلوله به قتل رساند گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین در آسمان قندهار هجوم حشره «خرک خاکی» به ولسوالی حضرت‌سلطان سمنگان، آرامش را از مردم محلی گرفته است پروژه ساخت یک سرک خامه سه کیلومتری در ولایت پروان آغاز شد مسئولان محلی ولایت بلخ: بیش از یک هزار مهاجر به این ولایت بازگشته‌اند سرقت مسلحانه از یک زرگری در شبرغان باعث تعطیلی بازار زرگران شد وزیر اقتصاد طالبان از نهادهای غیرطالب خواست تا با بازگشت‌کنندگان همکاری بیشتر کنند اورا اقتصادي کمیسیون د اورا- آسیا اقتصادي اتحادیې په هېوادونوکې د دینامیزم جدیت بدلون لمانځي از ازدواج دختر ۱۴ ساله با مرد ۷۰ ساله در فاریاب جلوگیری شد وزارت داخله طالبان از موضع خود در قبال محدودیت علیه زبان فارسی عقب‌نشینی کرد سیلاب در کاپیسا و پنجشیر؛ علاوه بر خسارات زیاد، جان یک نفر را هم گرفت طالبان دو نفر را در ولایت بلخ شلاق زدند در ولایت بدخشان، افراد ناشناس سه عضو یک خانواده را به قتل رساندند پیش‌بینی وضعیت آب و هوای کشور؛ بارندگی شدید و سیلاب‌های آنی در ۱۹ ولایت

5

عبدالغنی برادر با رئیس‌جمهور تاتارستان دیدار کرد

  • کد خبر : 74632
  • 26 ثور 1404 - 0:14
عبدالغنی برادر با رئیس‌جمهور تاتارستان دیدار کرد

به گزارش آژانس خبری پامیر، عبدالغنی برادر در این دیدار از رئیس‌جمهور تاتارستان به دلیل دعوت از هیئت گروه طالبان برای شرکت در مجمع اقتصادی کازان تحت عنوان «روسیه و جهان اسلام» تشکر کرد. او این دعوت را فرصتی برای تقویت روابط سیاسی و اقتصادی دوجانبه بین طالبان و سایر کشورها دانست. وی در سخنان […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، عبدالغنی برادر در این دیدار از رئیس‌جمهور تاتارستان به دلیل دعوت از هیئت گروه طالبان برای شرکت در مجمع اقتصادی کازان تحت عنوان «روسیه و جهان اسلام» تشکر کرد. او این دعوت را فرصتی برای تقویت روابط سیاسی و اقتصادی دوجانبه بین طالبان و سایر کشورها دانست.

وی در سخنان خود ادعا کرد که سیاست خارجی گروه طالبان مستقل، مثبت، بی‌طرف، متوازن و اقتصادمحور است و خواستار روابط خوب با تمام کشورهای جهان است.
عبدالغنی برادر از سرمایه‌گذاران تاتارستانی دعوت کرد تا در بخش‌هایی مانند استخراج و تصفیه نفت و گاز، پروژه‌های ساختمانی، خطوط راه‌آهن و سایر حوزه‌ها در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند. او اطمینان داد که گروه طالبان همکاری و حمایت همه‌جانبه‌ای از سرمایه‌گذاران خارجی خواهد داشت.

معاون اقتصادی گروه طالبان، مجمع کازان را فرصتی عالی برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری بین این گروه و تاتارستان دانست و پیشنهاد داد که نمایشگاه‌ها و برنامه‌های اقتصادی مشترک بین دو طرف برگزار شود تا از ظرفیت‌های موجود به‌طور کامل استفاده شود.

او همچنین از رستم مینیخانوف دعوت کرد تا برای توسعه روابط دوجانبه به افغانستان سفر کند.

در مقابل، رستم مینیخانوف، رئیس‌جمهور تاتارستان اعلام کرد که به منظور گسترش روابط در زمینه‌های مختلف، هیئت‌هایی از تاتارستان به افغانستان اعزام خواهد شد.
وی افزود که در حال حاضر تبادلاتی در برخی زمینه‌ها با طالبان وجود دارد، اما تاتارستان آماده است سطح این همکاری‌ها را افزایش دهد.
در این نشست، رئیس کل شرکت موترسازی کاماز اعلام کرد که تاتارستان آماده است صادرات کمیون‌های باری کاماز و موترهای آتش‌نشانی به افغانستان را افزایش دهد. او همچنین از برنامه‌ریزی برای سفر به افغانستان جهت ارزیابی بازار و انجام اقدامات عملی در این زمینه خبر داد.
وزیر زراعت و مواد غذایی تاتارستان نیز در این دیدار حضور داشت و اظهار داشت که تاتارستان آماده است صادرات مواد غذایی حلال به افغانستان را افزایش دهد.
گفتنی است، شانزدهمین مجمع اقتصادی بین‌المللی کازان که از روز ۱۳ می آغاز شده و تا روز ۱۸ می ادامه دارد، به‌عنوان بزرگ‌ترین پلتفرم گفت‌وگو بین روسیه و جهان اسلام شناخته می‌شود.
این رویداد در شهر کازان، پایتخت جمهوری تاتارستان، برگزار می‌شود و بستری برای ایجاد پروژه‌های سرمایه‌گذاری جدید و تقویت همکاری‌های بین‌المللی است. به گزارش وب‌سایت رسمی مجمع، کازان‌فوروم نه‌تنها فضایی برای اتحاد ایده‌ها و ابتکارات فراهم می‌کند، بلکه پلتفرمی پایدار برای همکاری‌های بلندمدت ایجاد کرده است.
آژانس خبری پامیر
لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=74632

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.