• امروز : دوشنبه, ۲۳ سرطان ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 14 July - 2025
کل 7028 امروز 0

اخبار ویژه

۱۸ هزار قیراط سنگ زمرد از معادن ولایت پنجشیر به فروش رسید مردی در ولایت کنر همسر و فرزند خود را با شلیک گلوله به قتل رساند گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین در آسمان قندهار هجوم حشره «خرک خاکی» به ولسوالی حضرت‌سلطان سمنگان، آرامش را از مردم محلی گرفته است پروژه ساخت یک سرک خامه سه کیلومتری در ولایت پروان آغاز شد مسئولان محلی ولایت بلخ: بیش از یک هزار مهاجر به این ولایت بازگشته‌اند سرقت مسلحانه از یک زرگری در شبرغان باعث تعطیلی بازار زرگران شد وزیر اقتصاد طالبان از نهادهای غیرطالب خواست تا با بازگشت‌کنندگان همکاری بیشتر کنند اورا اقتصادي کمیسیون د اورا- آسیا اقتصادي اتحادیې په هېوادونوکې د دینامیزم جدیت بدلون لمانځي از ازدواج دختر ۱۴ ساله با مرد ۷۰ ساله در فاریاب جلوگیری شد وزارت داخله طالبان از موضع خود در قبال محدودیت علیه زبان فارسی عقب‌نشینی کرد سیلاب در کاپیسا و پنجشیر؛ علاوه بر خسارات زیاد، جان یک نفر را هم گرفت طالبان دو نفر را در ولایت بلخ شلاق زدند در ولایت بدخشان، افراد ناشناس سه عضو یک خانواده را به قتل رساندند پیش‌بینی وضعیت آب و هوای کشور؛ بارندگی شدید و سیلاب‌های آنی در ۱۹ ولایت

3

چهارمین نمایشگاه هفته صنعت‌ در کابل گشایش یافت

  • کد خبر : 75115
  • 07 جوزا 1404 - 0:56
چهارمین نمایشگاه هفته صنعت‌ در کابل گشایش یافت

چهارمین نمایشگاه هفته صنعت افغانستان در حالی در کابل برگزار شد که برای نخستین‌بار هیچ زنی در آن حضور نداشت. مقام‌های امارت اسلامی در این نمایش‌گاه تاکید ورزیدند که از هر راه ممکن، برای رشد و توسعه صنعت و سرمایه‌گذاری در افغانستان تلاش می‌کنند. ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، در این مورد گفت: صنعت […]

چهارمین نمایشگاه هفته صنعت افغانستان در حالی در کابل برگزار شد که برای نخستین‌بار هیچ زنی در آن حضور نداشت.

مقام‌های امارت اسلامی در این نمایش‌گاه تاکید ورزیدند که از هر راه ممکن، برای رشد و توسعه صنعت و سرمایه‌گذاری در افغانستان تلاش می‌کنند.

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، در این مورد گفت: صنعت اساس پیش‌رفت هر کشور است. ما امروز شاهد کشورهایی هستیم که تنها به‌ برکت انقلاب صنعتی، زیربناهای خود را تقویت کرده‌اند، بیکاری را از بین برده و برای تولیدات‌شان بازارهای خوبی در داخل و بیرون از کشور به‌دست آورده‌اند.

عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست‌الوزرا، نیز گفت: شما که در افغانستان تولید و یا تورید می‌کنید، باید کیفیت را در نظر بگیرید. اشیای بی‌کیفیت را نه در افغانستان تولید و نه هم از بیرون تورید کنید. در غیر صورت باعث ناکامی شما و ناکامی همه صنعت افغانستان خواهد شد.

در این نمایشگاه، سرپرست وزارت صنعت و تجارت نیز در سخنانی تولیدات داخلی افغانستان را باکیفیت خواند و افزود که صنعت‌کاران افغانستان در رقابت با کشورهای همسایه کار می‌کنند و حکومت سرپرست نیز تعرفه مواد خام و ماشین آلات صنعتی را کاهش داده است.

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت، افزود: در بخش‌های مختلفی که در افغانستان تولید داریم، همه با‌کیفیت است. هیچ‌کدام‌اش بی‌کیفیت نیست. و کسانی‌که می‌گویند تولید افغانستان بی‌کیفیت است، دشمن صنعت افغانستان هستند و دشمن افغانستان هستند و دشمن تولیدات افغانستان هستند و نمی‌خواهند تولید افغانستان خودکفا شود.

حمدالله نعمانی، سرپرست وزارت شهرسازی و مسکن، که در این نمایشگاه حضور داشت نیز افزود: امارت اسلامی به‌حیث یک حکومت مسولیت‌اش این‌ست که برای صنعت‌کاران وسایلی را برابر کند که آنان کار را با آن آغاز کرده بتوانند.

دین‌محمد حنیف، سرپرست وزارت اقتصاد، گفت: با وصف این‌که پیشرفت‌های در بخش صنعت داریم، ولی تا هنوز‌هم ما یک کشور مصرفی هستیم. تا هنوز‌هم یک کشور مستهلک هستیم. اگر بگوییم دستار یا لنگی ما از بیرون وارد می‌شود، جای‌نماز و تسبیح ما از بیرون وارد می‌شوند و همه ضرورت‌های اولیه‌ی ما از بیرون وارد می‌شود.

اتاق صنایع و معادن که در برگزاری نمایشگاه هفته صنعت نقش اساسی دارد، می‌گوید امسال صنعت افغانستان ۱۲ درصد رشد کرده و هم اکنون، ۴۲۰هزار نفر در سکتورهای گوناگون تولیدی در کشور کار می‌کنند.

شیرباز کمین‌زاده، رئیس اتاق صنایع و معادن، گفت: امروز سکتور خصوصی و صنعت‌کاران ما به ۱۶۸ سکتور در حالت خودکفایی رسیده‌اند. ما حالا ۶۵۰۰ فابریکه در سراسر کشور داریم و ۴۲۰هزار کارگر در سراسر کشور با ما در صنعت کار می‌کنند.

عبدالباری عمر، رئیس شرکت برشنا، نیز گفت: در کنار صنعت، فکتور مهم برق است. اگر برق نباشد صنعت هم نمی‌باشد. ولی در عصر کنونی برق یکی از نیازهای اساسی است که در کنار صنعت تضمین‌کننده پیشرفت است.

نمایشگاه هفته صنعت افغانستان در ۷۰۰ غرفه تولیدات و محصولات داخلی از سکتورهای گوناگون از جمله مواد خوراکی و غیرخوراکی، قالین، نوشابه‌ها، وسایل برقی و لوازم خانگی به نمایش گذاشته شده است.

این نمایشگاه تا یازدهم ماه جوزا به‌روی بازدیدکنندگان باز خواهد بود.

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=75115

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.