• امروز : یکشنبه, ۲۹ سرطان ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 July - 2025
کل 7086 امروز 3

اخبار ویژه

ادامه بازداشت زنان توسط طالبان؛ این‌بار زنان و دختران برچی و قلعه‌فتح‌الله بازداشت شدند طالبان یک نظامی پیشین را در مقابل چشمان اعضای خانواده‌اش تیرباران کردند استخراج زمرد از ۵ ساحه جدید در پنجشیر آغاز شد نورجلال‌ جلالی با رابرت دیکسن کاردار سفارت بریتانیا در کابل دیدار کرد طالبان حدود ۶۰۰ خانواده در غور را مجبور به ترک خانه‌هایشان کردند حادثه ترافیکی در شاهراه عمومی جوزجان–سرپل، جان یک تن را گرفت تیم ولسوالی ده‌صلاح قهرمان کریکت بغلان شد طالبان یک نظامی پیشین را در فاریاب تیرباران کردند آلمان ۸۱ پناهجو افغان را اخراج کرد، طالبان از نقش کشور قطر در تسهیل این روند قدردانی کرد بر اثر فرو ریختن معدن طلا در بدخشان، دو کارگر جان باختند فیلیپو گراندی، کمیشنر عالی سازمان ملل متحد وارد کابل شد ۴ عضو استخبارات گروه طالبان بر اثر رویداد ترافیکی در غزنی کشته شدند نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات در رأس هیئتی از مقامات گروه طالبان، به ایران سفر کرد محب‌الله میرزاد بندری، عضو پیشین شورای ولایتی فاریاب ترور شد استاد سیاف در واکنش به بازداشت شماری از زنان توسط گروه طالبان: «طالب از خدا بترس!»

6

رئیس‌جمهور ترکمنستان: ثبات و توسعه اقتصادی افغانستان به سود جامعه جهانی است

  • کد خبر : 75271
  • 11 جوزا 1404 - 1:06
رئیس‌جمهور ترکمنستان: ثبات و توسعه اقتصادی افغانستان به سود جامعه جهانی است

به گزارش آژانس خبری پامیر، سردار بردی‌محمدوف، رئیس‌جمهور ترکمنستان، در جریان نخستین نشست آسیای مرکزی–ایتالیا اظهار داشت که وضعیت افغانستان در بحث امنیت منطقه‌ای قابل چشم‌پوشی نیست. وی افزود که برقراری ثبات و توسعه اقتصادی در افغانستان نه‌تنها برای منطقه، بلکه برای کل جامعه جهانی مفید و سودمند است. وزارت امور خارجه ترکمنستان در خبرنامه‌ای […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، سردار بردی‌محمدوف، رئیس‌جمهور ترکمنستان، در جریان نخستین نشست آسیای مرکزی–ایتالیا اظهار داشت که وضعیت افغانستان در بحث امنیت منطقه‌ای قابل چشم‌پوشی نیست.

وی افزود که برقراری ثبات و توسعه اقتصادی در افغانستان نه‌تنها برای منطقه، بلکه برای کل جامعه جهانی مفید و سودمند است.
وزارت امور خارجه ترکمنستان در خبرنامه‌ای به نقل از بردی‌محمدوف نوشته است که عشق‌آباد بر اهمیت تداوم اقدام‌های عملی برای برقراری گفت‌وگوهای بین‌المللی با مقام‌های طالبان تأکید دارد.
رئیس‌جمهور ترکمنستان همچنین خاطرنشان کرد که کشورش به تلاش‌های خود برای اجرای پروژه‌های بزرگ منطقه‌ای ادامه خواهد داد.
از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پروژه خط لوله گاز تاپی (ترکمنستان-افغانستان-پاکستان-هند)، خط انتقال برق ترکمنستان-افغانستان-پاکستان و همچنین ساخت خطوط راه‌آهن به سمت افغانستان اشاره کرد.
این پروژه‌ها به‌عنوان گام‌های مهمی در راستای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و توسعه زیرساخت‌های اقتصادی در افغانستان تلقی می‌شوند.
آقای بردی‌محمدوف در این نشست که با حضور نمایندگان کشورهای آسیای مرکزی و ایتالیا برگزار شد، بر نقش کلیدی افغانستان در امنیت و ثبات منطقه تأکید کرد و از جامعه جهانی خواست تا در این راستا همکاری‌های خود را گسترش دهند.
آژانس خبری پامیر
لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=75271

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.