• امروز : دوشنبه, ۲۳ سرطان ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 14 July - 2025
کل 7028 امروز 15

اخبار ویژه

۱۸ هزار قیراط سنگ زمرد از معادن ولایت پنجشیر به فروش رسید مردی در ولایت کنر همسر و فرزند خود را با شلیک گلوله به قتل رساند گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین در آسمان قندهار هجوم حشره «خرک خاکی» به ولسوالی حضرت‌سلطان سمنگان، آرامش را از مردم محلی گرفته است پروژه ساخت یک سرک خامه سه کیلومتری در ولایت پروان آغاز شد مسئولان محلی ولایت بلخ: بیش از یک هزار مهاجر به این ولایت بازگشته‌اند سرقت مسلحانه از یک زرگری در شبرغان باعث تعطیلی بازار زرگران شد وزیر اقتصاد طالبان از نهادهای غیرطالب خواست تا با بازگشت‌کنندگان همکاری بیشتر کنند اورا اقتصادي کمیسیون د اورا- آسیا اقتصادي اتحادیې په هېوادونوکې د دینامیزم جدیت بدلون لمانځي از ازدواج دختر ۱۴ ساله با مرد ۷۰ ساله در فاریاب جلوگیری شد وزارت داخله طالبان از موضع خود در قبال محدودیت علیه زبان فارسی عقب‌نشینی کرد سیلاب در کاپیسا و پنجشیر؛ علاوه بر خسارات زیاد، جان یک نفر را هم گرفت طالبان دو نفر را در ولایت بلخ شلاق زدند در ولایت بدخشان، افراد ناشناس سه عضو یک خانواده را به قتل رساندند پیش‌بینی وضعیت آب و هوای کشور؛ بارندگی شدید و سیلاب‌های آنی در ۱۹ ولایت

3

سیلاب در بدخشان خسارات سنگین بجا گذاشت

  • کد خبر : 75646
  • 22 جوزا 1404 - 13:26
سیلاب در بدخشان خسارات سنگین بجا گذاشت
مسوولان محلی در بدخشان می‌گویند که در نتیجهٔ بارندگی‌های شدید سه روز گذشته و جاری شدن سیلاب در ولسوالی‌های تیشکان، خاش و تگاب این ولایت، ده‌ها خانه، صدها جریب زمین زراعتی و هزاران رأس احشام نابود شده است.

به گزارش خبرگزاری صدای پامیر، مولوی محمد اکرم اکبری، رییس ادارهٔ مبارزه با حوادث طبیعی ولایت بدخشان گفت که بر بنیاد گزارش ابتدایی، تاکنون بیش از ۱۲ خانهٔ مسکونی به‌طور کامل تخریب شده، حدود ۱۵۰۰ جریب زمین زراعتی از بین رفته و نزدیک به ۲۵۰۰ رأس احشام تلف شده است.

وی افزود که این ارقام ابتدایی بوده و احتمال افزایش آن وجود دارد، چرا که هیأتی جهت بررسی دقیق خسارات به مناطق آسیب‌دیده اعزام شده است. اکبری از نهادهای امدادرسان داخلی و بین‌المللی خواست تا برای کمک فوری به آسیب‌دیده‌گان، با ادارهٔ محلی همکاری کنند.

تا زمان تنظیم این گزارش، جزئیات بیشتری درباره تلفات انسانی گزارش نشده، اما نهادهای محلی و امدادی هشدار داده‌اند که ادامهٔ بارندگی ممکن است به افزایش خسارات منجر شود. گفته می‌شود که برخی راه‌های مواصلاتی نیز در این ولسوالی‌ها تخریب شده و روند کمک‌رسانی را دشوار ساخته است.

افزایش حوادث طبیعی به‌ویژه سیلاب‌ها در مناطق کوهستانی شمال‌شرق کشور، زنگ خطری برای آمادگی نهادهای محلی و ملی است.

نبود زیرساخت‌های مؤثر برای مدیریت بحران، ضعف در سیستم هشداردهی و محدودیت منابع، سبب شده که باشنده‌گان مناطق دورافتاده به شدت آسیب‌پذیر باشند.

اگرچه نهادهای مسئول از ارایهٔ کمک‌های فوری سخن می‌گویند، اما نیاز جدی به برنامه‌ریزی درازمدت برای جلوگیری از تکرار چنین فاجعه‌هایی حس می‌شود.

 

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=75646

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.