• امروز : سه شنبه, ۲۱ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 13 October - 2026
کل 12025 امروز 16

اخبار ویژه

طالبان قیمت زمین در پارک‌ های صنعتی را تعیین کرد؛ از ۵۰ تا ۱۵۰ افغانی در هر متر مربع فرماندار خیبرپختونخوا: تصمیم‌ها از کابل و قتدهار گرفته می‌شد قراردادهای تجارتی به ارزش بیش از ۹۳۴ میلیون دالر در نمایشگاه ابوحنیفه امضا شد والی‌های هفت ولایت افغانستان درباره مسائل امنیتی و اقتصادی گفت‌وگو کردند ملا برادر خواستار کمک‌های مالی و فنی جهان برای مقابله با تغییرات اقلیمی در افغانستان شد طالبان پخش رادیو بی‌بی‌سی روی موج اف‌ام در افغانستان را متوقف کردند هیأت ۵۰ نفری بازرگانان افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی اندونزیا اشتراک می‌کند وزیر آب و انرژی طالبان از نمایشگاه بین‌المللی انرژی در ریاض دیدار کرد ۱۳ کارگر در پروان از سوی طالبان بازداشت شده‌اند؛ سرنوشت آنان پس از ۲۷ روز نامعلوم است روزانه تا ۳۰۰ واگن باری از مسیر خط آهن حیرتان وارد افغانستان می‌شود متقی: جامعه جهانی برای تأمین معیشت بدیل کشاورزان افغانستان اقدام کافی نکرده است ​انتقاد تند مولوی حبیب‌الله حسام از پادشاهان عرب: شما مایه شرم و ذلت امت اسلامی هستید درانی: ادامه دشمنی طالبان با پاکستان به زیان افغانستان تمام می‌شود مهاجر فراهی: تلاش برای کشاندن افغانستان به جنگ با پاکستان پروژه خارجی‌ها است مقام امنیتی روسیه: بازگشت پایگاه‌های نظامی امریکا به افغانستان تهدیدی برای منطقه است

♥53

بایدن در سخنرانی سالانه خود باردیگر از اقدامات اسرائیل دفاع کرد

  • کد خبر : 54534
  • 19 حوت 1402 - 2:22
بایدن در سخنرانی سالانه خود باردیگر از اقدامات اسرائیل دفاع کرد

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی سالانه موسوم به «وضعیت کشور» بار دیگر از اقدامات اسرائیل در غزه دفاع کرد و مدعی شد که اسرائیل حق دارد به مقابله با حماس برود. بایدن گفت: «اسرائیل حق دارد به مقابله با حماس برود. حماس می‌تواند این درگیری را با آزاد کردن گروگان‌ها، کنار گذاشتن سلاح و […]

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی سالانه موسوم به «وضعیت کشور» بار دیگر از اقدامات اسرائیل در غزه دفاع کرد و مدعی شد که اسرائیل حق دارد به مقابله با حماس برود.

بایدن گفت: «اسرائیل حق دارد به مقابله با حماس برود. حماس می‌تواند این درگیری را با آزاد کردن گروگان‌ها، کنار گذاشتن سلاح و تسلیم کردن عاملان ۵ اکتبر پایان دهد.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه به تکرار ادعاهای اثبات‌نشده علیه حماس پرداخت و گفت: «با توجه به اینکه حماس مثل بزدل‌ها در میان جمعیت غیرنظامیان، زیر بیمارستان‌ها، مراکز مراقبتی و جاهایی از این قبیل پناه می‌گیرد اسرائیل وظیفه اضافه‌ای بر دوش دارد.»

وی گفت: «اما اسرائیل یک مسئولیت بنیادین برای محافظت از غیرنظامیان بی‌گناه در غزه بر عهده دارد.»

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که در تلاش برای برقراری آتش‌بس موقت ۶ هفته‌ای در غزه است. او مدعی شد: «من به صورت بی‌وقفه برای برقراری آتش‌بسی که ۶ هفته دوام داشته باشد تلاش کرده‌ام تا همه گروگان‌ها را به خانه برگردانم و این رنج تحمل‌ناپذیر انسانی را تسکین داده و به سمت چیزی بادوام‌تر حرکت کنیم.»

وی همچنین ادعا کرد دستور احداث یک اسکله موقت در ساحل غزه برای افزایش کمک‌رسانی‌ها به این منطقه را داده است. او گفت: «امشب من به ارتش آمریکا دستور دادم مأموریتی اضطراری را برای احداث یک اسکله موقت در دریای مدیترانه در ساحل غزه به عهده بگیرد. این اسکه قادر به دریافت کشتی‌های بزرگ حامل غذا، آب، دارو و پناه‌گاه‌های موقت خواهد بود.»

جو بایدن تأکید کرد که هیچ نیروی نظامی آمریکایی در منطقه مستقر نخواهد شد. او گفت: «این اسکله موقت باعث می شود تا میزان کمک های بشردوستانه هر روز به غزه افزایش یابد. اما اسرائیل باید به سهم خود عمل کند. اسرائیل باید کمک بیشتری به غزه بدهد و اطمینان حاصل کند که کارکنان بشردوستانه در تبادل آتش گرفتار نخواهند شد. … به سران اسرائیل این را می گویم: حفاظت و نجات جان بیگناهان باید در اولویت باشد.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه اظهاراتش تأکید کرد که راهکار دو دولتی تنها راهکاری است که باید در آینده به آن فکر کرد. او گفت: «با نگاهی به آینده تنها راه حل واقعی راهکار دو دولتی در گذر زمان خواهد بود. هیچ مسیر دیگری غیر از راهکار دو دولتی وجود ندارد که امنیت اسرائیل و دموکراسی آن را تضمین کند.»

بایدن در بخش دیگری از ادعاهایش گفت: «ایجاد ثبات در خاورمیانه (غرب آسیا) به معنی مهار تهدیدها از سوی ایران است. به همین دلیل ائتلافی از ۱۲ کشور برای دفاع از کشتیرانی بین‌المللی و آزادی تردد دریایی در دریای سرخ تشکیل داده‌ام.»

رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد: «دستور انجام حملاتی به منظور تضعیف توانمندی‌های حوثی‌ها (ارتش یمن) و دفاع از نیروهای آمریکایی در منطقه را داده‌ام و  به عنوان فرمانده کل قوا برای انجام اقدامات بیشتر برای محافظت از مردم و نیروهای نظامی مان تردید نخواهم کرد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=54534

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.