• امروز : چهارشنبه, ۱۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 7 October - 2026
کل 11887 امروز 0

اخبار ویژه

هیأت تجاری ۱۸۰ نفری ایران برای اشتراک نمایشگاه ملی وارد کابل شدند کابل و ریاض بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند سازمان ملل ۱۸ میلیون دالر برای رسیدگی به بحران بشردوستانه افغانستان اختصاص داد عقب‌نشینی نورالله نوری از موضع قبلی: طالبان دیگر نیازی به مذاکره با مخالفان نمی‌بیند متقی و شویگو درباره گسترش همکاری‌های امنیتی میان طالبان و روسیه گفت‌وگو کردند حکمتیار خواستار انتقال قدرت به مردم و تعیین نظام آینده افغانستان شد نورالله نوری خواستار احترام پاکستان به حاکمیت افغانستان شد پایان نام آمایش و کارت موقت: کارت‌های جدید شناسایی اتباع خارجی با عنوانی متفاوت صادر می‌شوند خاطره یک خبرنگار: روایت ژورنالیستی و ادبی یک شب و یک ملاقات غیرمنتظره زنجیره انسانی «دانشگاه ایران» با حضور دانشجویان و مردم در مشهد برگزار شد علمای شیعه در هرات حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کردند سرک ترانزیتی افغانستان ـ چین با هزینه ۳۶۵ میلیون افغانی به بهره‌برداری رسید تهران و کابل درباره احداث راه‌آهن هرات–مزارشریف رایزنی کردند بنون سیوان، نماینده پیشین سازمان ملل در افغانستان و پاکستان، درگذشت افغانستان و ایران برای افزایش تجارت تا ۱۰ میلیارد دالر گفت‌وگو کردند

♥51

آیت الله خامنه‌ای:رژیم صهیونیستی به زوال و انهدام نزدیک خواهد شد

  • کد خبر : 56096
  • 16 حمل 1403 - 4:13
آیت الله خامنه‌ای:رژیم صهیونیستی به زوال و انهدام نزدیک خواهد شد

رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی بیان کردند: شکست رژیم صهیونیستی در غزه ادامه پیدا خواهد کرد و این رژیم به زوال و انهدام نزدیک خواهد شد. تلاش‌های مذبوحانه همچون اقدامی که در سوریه مرتکب شدند آنها را از شکست نجات نخواهد داد. به گزارش آژانس خبری پامیر، در بیست و سومین روز از […]

رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی بیان کردند: شکست رژیم صهیونیستی در غزه ادامه پیدا خواهد کرد و این رژیم به زوال و انهدام نزدیک خواهد شد. تلاش‌های مذبوحانه همچون اقدامی که در سوریه مرتکب شدند آنها را از شکست نجات نخواهد داد.

به گزارش آژانس خبری پامیر، در بیست و سومین روز از ماه رمضان، سران نظام جمهوری اسلامی ایران، نمایندگان پارلمان و فعالان اجتماعی و فرهنگی، عصر روز چهارشنبه با حضور در حسینیه امام خمینی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر آن کشور دیدار کردند.

ایشان ابتدا در فضیلت ماه رمضان بیان داشتند: ماه مبارک رمضان به معنای جامع کلمه ماه مبارکی است. یعنی از جوانب مختلف این ماه قابلیت های معنوی درونی انسان را رشد میدهد و ارتقاء میدهد. انسان را در جنبه‌ی انسانیت خود و الهیت خود بالا می برد فرد را. ارتقاء افراد در جامعه به ارتقاء جامعه می‌انجامد. روزه‌ی ماه رمضان قدرت خویشتنداری انسان را در مقابل خواهش های نفسانی بالا میبرد. هر چه انسان پاسخ به این خواهش ها بدهد، میل و توقع و انتظار نفس انسان بیشتر می شود. توان متوقف‌کردن این خواهش ها در انسان باید وجود داشته باشد. روزه این را به انسان می دهد. تمرین تقویت اراده، تقویت روح، مهارکردن خواهش های تمام‌نشدنی نفس.

رهبر جمهوری اسلامی ایران همچنین در واکنش به تجاوزات رژیم اسرائیل علیه مردم غزه، سوریه و حمله اخیر بر کنسولگری ایران در دمشق گفتند: شکست رژیم صهیونیستی در غزه ادامه پیدا خواهد کرد و این رژیم به زوال و انهدام نزدیک خواهد شد. تلاش‌های مذبوحانه همچون اقدامی که در سوریه مرتکب شدند آنها را از شکست نجات نخواهد داد. البته سیلی این اقدام را هم خواهند خورد.

ایشان درباره روز قدس نیز بیان داشتند: روز قدس امسال یک خروش بین المللی علیه رژیم غاصب صهیونیستی خواهد بود. اگر سال های قبل روز قدس فقط در کشورهای اسلامی برگزار میشد، امسال به احتمال زیاد در کشورهای غیر اسلامی هم با عظمت برگزار خواهد شد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=56096

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.