• امروز : چهارشنبه, ۱۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 7 October - 2026
کل 11908 امروز 21

اخبار ویژه

ادامه تخلیه اجباری خانه‌ها در شهرک امید سبز کابل توسط طالبان پزشکیان و پوتین بر تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و مسکو تأکید کردند کابلوف: روسیه برای میانجی‌گری میان طالبان و پاکستان آماده است متقی و نماینده وزارت خارجه ایران درباره گسترش همکاری‌های کابل و تهران گفت‌وگو کردند هشدار سازمان ملل درباره درخواست‌های جعلی اسکان مجدد پناهجویان در بریتانیا پنجمین نمایشگاه ابوحنیفه با حضور شرکت‌هایی از بیش از ۲۰ کشور در کابل گشایش می‌یابد ورود قانونی اتباع افغانستان به ایران از مرز دوغارون ۱۸ درصد کاهش یافت مقام ایرانی افغانستان را در آستانه جهش اقتصادی دانست هیئت پارلمانی ایران از شرکت توسعه ملی و زیربنایی افغانستان بازدید کرد افغانستان و ازبیکستان درباره تجارت و سرمایه‌گذاری در بخش زراعت رایزنی کردند طالبان احکام بازداشت رهبران این گروه از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی اساسنامه رم را رد کرد مقام استخبارات طالبان به اظهارات حکمتیار واکنش نشان داد وزیر نیروی ایران برای گفت‌وگو درباره آب و انرژی وارد کابل شد پانزدهم میزان : طوفان ‌الاقصی و ضرورت بازتعریف مقاومت اسلامی در افغانستان انفجار در نزدیکی فرماندهی پولیس طالبان در فیض‌آباد

♥30

وزارت کشور فرانسه:ائتلاف چپگرایان پیروز انتخابات پارلمان شد

  • کد خبر : 60776
  • 18 سرطان 1403 - 13:39
وزارت کشور فرانسه:ائتلاف چپگرایان پیروز انتخابات پارلمان شد

وزارت کشور فرانسه با انتشار نتایج نهایی دور دوم انتخابات پارلمانی این کشور اعلام کرد که ائتلاف چپگرایان بیشترین چوکی ها را به دست آورده و راست‌های افراطی در تکرار پیروزی دور اول ناکام ماندند. بنابر گزارش سی. ان. ان؛ وزارت کشور فرانسه آمار مشارکت در دور دوم انتخابات پارلمانی را ۶۶.۶۳ درصد اعلام کرد. […]

وزارت کشور فرانسه با انتشار نتایج نهایی دور دوم انتخابات پارلمانی این کشور اعلام کرد که ائتلاف چپگرایان بیشترین چوکی ها را به دست آورده و راست‌های افراطی در تکرار پیروزی دور اول ناکام ماندند.

بنابر گزارش سی. ان. ان؛ وزارت کشور فرانسه آمار مشارکت در دور دوم انتخابات پارلمانی را ۶۶.۶۳ درصد اعلام کرد. بر این اساس «جبهه جدید مردمی» که ائتلافی از احزاب چپگراست، ۱۸۲ چوکی و ائتلاف میانه‌روها «به سوی جمهوری» به رهبری امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه ۱۶۳ چوکی به دست آورده‌اند.

در این بین ائتلاف راست‌های افراطی به رهبری حزب اجتماع ملی وابسته به مارین لوپن ۱۴۳ چوکی را از آن خود کرد.

«حزب جمهوری‌خواه» نیز با کسب ۴۵ چوکی در جایگاه چهارم قرار دارد و بقیه احزاب نیز با کسب ۳۹ چوکی در جایگاه بعدی قرار دارند.

مجلس نمایندگان فرانسه ۵۷۷ چوکی دارد و بدین ترتیب، هیچ یک از ائتلاف‌ها نتوانسته‌اند حداقل ۲۸۹ چوکی که برای کسب اکثریت مطلق پارلمان نیاز است، دست پیدا کنند.

از این رو، برای تشکیل دولت لازم است که احزاب و ائتلاف‌های راه‌یافته به پارلمان ائتلاف کنند. ائتلاف جبهه جدید مردمی که بیشترین چوکی ها را تصاحب کرده، برای تشکیل دولت اعلام آمادگی کرده است.

نخست وزیر استعفا داد
گابریل آتال، نخست وزیر فرانسه پس از اعلام نتایج نهایی مبنی بر پیروزی ائتلاف چپ‌گرای «جبهه مردمی نو» در دور دوم انتخابات پارلمانی این کشور، گفت که استعفا خواهد کرد.

آتال گفت: فردا صبح استعفای خود را به امانوئل مکرون (رئیس جمهور فرانسه) تحویل می‌دهم و تا هر زمان که نیاز باشد، به وظایفم عمل خواهم کرد. از ابتدای این کارزار درباره سه خطر هشدار دادم؛ خطر اکثریت مطلق حزب چپ‌گرای فرانسه تسلیم‌ناپذیر، خطر اکثریت مطلق حزب رالی مالی و خطر ناپدیدشدن جنبشی که تجلی ارزش‌ها و اصول ماست.

در این انتخابات، سه بلوک سیاسی بزرگ رقابت کردند که عبارت بودند از «اجتماع ملی» وابسته به جریان راست افراطی، ائتلاف میانه‌روی «ائتلاف با هم» به رهبری «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه و ائتلاف «جبهه مردمی جدید» متشکل از نیروهای چپ، چپ میانه و سبز.

 

آژانس خبری پامیر – اموربین الملل

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=60776

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.