• امروز : یکشنبه, ۱۸ سنبله ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 September - 2024
کل 3492 امروز 10

اخبار ویژه

دیدار علماء و بزرگان ولایات فاریاب و جوزجان با عبدالسلام حنفی امیر خان متقی: با وزیر امور خارجه ترکمنستان دیدار کرد وزارت صحت عامه: چهل کارمند صحی برای آموزش به ایران اعزام شدند وزارت خارجه:طالبان علیه گروه‌های تروریستی اقدامی نکرده است روسیه:تصمیم قرقیزستان برای حذف طالبان از فهرست گروه‌های ممنوعه یک ضرورت بود شکایت مردم پامیر بدخشان از کم‌بود خدمات صحی ۱۷ دانش‌آموز درکنیا بر اثر آتش سوزی جان باختند هبت‌الله آخندزاده: بر دوری از اختلاف و اتحاد تأکیدکرد برنامه جهانی غذا:بیش از دوازده میلیون نفر با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهندشد کمیسیون عالی مبارزه با مواد مخدر:جامعه جهانی به تعهدات خود در مبارزه با مواد مخدر عمل کند وزیر تحصیلات عالی: کاربران شبکه‌های اجتماعی از جمله ایکس و فیسبوک مرتد هستند دوازده کشور عضو شورای امنیت خواستار لغو قانون امر به معروف و نهی از منکر طالبان شدند فدراسیون فوتبال افغانستان: تیم ملی فوتسال فردا با پاراگوئه بازی دوستانه دارد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مناطق جنوبی لبنان را هدف قرار دادند شکست تیم ملی فوتسال افغانستان برابر تایلند

8

پیشی گرفتن چین از امریکا در صنایع دفاعی و تسلیحات

  • کد خبر : 50922
  • 14 قوس 1402 - 0:07
پیشی گرفتن چین از امریکا در صنایع دفاعی و تسلیحات

پنتاگون در گزارش تازه‌ای هشدار می‌دهد که امریکا در تلاش است تا در زمینه صنایع دفاعی و رقابت تسلیحاتی پا به پای رقبایی نظیر چین پیش برود. به گزارش امور بین الملل آژانس خبری پامیر، اولین «استراتیژی صنعتی دفاع ملی» که قرار است در هفته‌های آینده توسط «ویلیام لاپلانت» معاون تدارکات و لجستیک وزیر دفاع […]

پنتاگون در گزارش تازه‌ای هشدار می‌دهد که امریکا در تلاش است تا در زمینه صنایع دفاعی و رقابت تسلیحاتی پا به پای رقبایی نظیر چین پیش برود.

به گزارش امور بین الملل آژانس خبری پامیر، اولین «استراتیژی صنعتی دفاع ملی» که قرار است در هفته‌های آینده توسط «ویلیام لاپلانت» معاون تدارکات و لجستیک وزیر دفاع امریکا منتشر شود، نگاهی جامع به آنچه پنتاگون برای بهره بردن از تخصص شرکت‌های کوچک فناوری نیاز دارد، می‌اندازد.

براساس نسخه پیش‌نویس این استراتیژی که توسط نشریه پالتیکو مشاهده شده است، پایگاه صنعتی دفاعی ایالات متحده از ظرفیت، توانایی، پاسخ‌دهی یا انعطاف‌پذیری لازم برای تحقق طیف کامل نیازهای مربوط به تولید نظامی در سرعت و مقیاس بالا برخوردار نیست.

این پیش‌نویس که در تاریخ ۲۷ نوامبر (۶ قوس) تنظیم شده است، می‌گوید که قراردادی های قدیمی که در پایگاه صنعتی دفاعی امریکا حضور دارند برای پاسخ دادن به درگیری‌های تازه در مقیاس و سرعت بالا به چالش کشیده می‌شوند.

این سند همچنین تاکید می‌کند: امریکا بهترین تسلیحات را در جهان می‌سازد اما توانایی تولید سریع آن‌ها را ندارد. همین عدم هماهنگی باعث خطر استراتیژیک فزاینده می‌شود.

این سند راهبردی خاطرنشان می‌کند: پس از جنگ سرد، صنعت دفاعی با ادغام شرکت‌ها کوچک شد. با این حال، چین ۳۰ سال گذشته را صرف تبدیل شدن به یک قدرت صنعتی جهانی در کشتی‌سازی، مواد معدنی حیاتی و میکروالکترونیک کرده است. صنعت چین نه تنها بسیار فراتر از ظرفیت ایالات متحده است، بلکه از مجموع تولید متحدان کلیدی اروپایی و آسیایی ما نیز فراتر رفته است.

این استراتیژی صنعتی دفاع ملی در پایان می‌گوید: شیوع کووید۱۹ باعث آسیب‌پذیری‌ زنجیره تامین شده است. همچنین جنگ روسیه-اوکراین و حماس-اسرائیل درخواست‌های صنعتی متفاوتی را ایجاد کرده و همزمان با این درگیری‌ها امریکا رقابت می‌کند تا تسلیحات بیشتری برای حمایت از اوکراین و تل‌آویو تولید کند.

 

امور بین الملل آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=50922

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.