• امروز : جمعه, ۲ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل 4420 امروز 12

اخبار ویژه

هشدار مسکو درباره عواقب وخیم تحرکات آمریکا و ناتو علیه روسیه وزارت دفاع: ۲۰۰ اثر باستانی به موزیم ملی تحویل داده شد وزیر ترانسپورت و سفیر ترکیه در افغانستان درباره فعال‌سازی راه لاجورد گفتگو کردند وزیر دفاع طالبان و سفیر ایران در کابل بر گسترش همکاری تأکیدکردند به گفته رهبر جمعیت علمای اسلام پاکستان: از رویکرد پاکستان در برابر افغانستان انتقاد کرد در جنایت جدید رژیم صهیونیستی ۱۶۶ نفر در شمال غزه شهید و زخمی شدند مولوی عبدالکبیر: جامعه به عالمان دین و فارغین دانشگاه‌ها نیاز دارد اداره حفاظت از محیط زیست:انگلیس پروژه‌های تعلیق شده محیط زیستی در افغانستان را ازسر می‌گیرد معاون اقتصادی طالبان: مدیریت بهتر آب کشور مسئولیت امارت اسلامی است مجاهد: به حمایت از رسانه‌ها طبق اصول اسلامی ادامه می‌دهیم خشونت‌ نظامیان لهستانی با پناهجویان افغانستان تاکید سفیر جدید ازبکستان در کابل بر تقویت روابط با طالبان میرشفیع: ایران آماده است در بخش زیرساخت‌های حمل‌ونقل افغانستان ۶ میلیارد دالر سرمایه‌گذاری کند مولوی عبدالکبیر: امارت اسلامی سیاست متوازن و غیر وابسته دارد محمد یوسف مستری: تمام حقوق زندانیان در کشور رعایت می‌شود

11

پیشی گرفتن چین از امریکا در صنایع دفاعی و تسلیحات

  • کد خبر : 50922
  • 14 قوس 1402 - 0:07
پیشی گرفتن چین از امریکا در صنایع دفاعی و تسلیحات

پنتاگون در گزارش تازه‌ای هشدار می‌دهد که امریکا در تلاش است تا در زمینه صنایع دفاعی و رقابت تسلیحاتی پا به پای رقبایی نظیر چین پیش برود. به گزارش امور بین الملل آژانس خبری پامیر، اولین «استراتیژی صنعتی دفاع ملی» که قرار است در هفته‌های آینده توسط «ویلیام لاپلانت» معاون تدارکات و لجستیک وزیر دفاع […]

پنتاگون در گزارش تازه‌ای هشدار می‌دهد که امریکا در تلاش است تا در زمینه صنایع دفاعی و رقابت تسلیحاتی پا به پای رقبایی نظیر چین پیش برود.

به گزارش امور بین الملل آژانس خبری پامیر، اولین «استراتیژی صنعتی دفاع ملی» که قرار است در هفته‌های آینده توسط «ویلیام لاپلانت» معاون تدارکات و لجستیک وزیر دفاع امریکا منتشر شود، نگاهی جامع به آنچه پنتاگون برای بهره بردن از تخصص شرکت‌های کوچک فناوری نیاز دارد، می‌اندازد.

براساس نسخه پیش‌نویس این استراتیژی که توسط نشریه پالتیکو مشاهده شده است، پایگاه صنعتی دفاعی ایالات متحده از ظرفیت، توانایی، پاسخ‌دهی یا انعطاف‌پذیری لازم برای تحقق طیف کامل نیازهای مربوط به تولید نظامی در سرعت و مقیاس بالا برخوردار نیست.

این پیش‌نویس که در تاریخ ۲۷ نوامبر (۶ قوس) تنظیم شده است، می‌گوید که قراردادی های قدیمی که در پایگاه صنعتی دفاعی امریکا حضور دارند برای پاسخ دادن به درگیری‌های تازه در مقیاس و سرعت بالا به چالش کشیده می‌شوند.

این سند همچنین تاکید می‌کند: امریکا بهترین تسلیحات را در جهان می‌سازد اما توانایی تولید سریع آن‌ها را ندارد. همین عدم هماهنگی باعث خطر استراتیژیک فزاینده می‌شود.

این سند راهبردی خاطرنشان می‌کند: پس از جنگ سرد، صنعت دفاعی با ادغام شرکت‌ها کوچک شد. با این حال، چین ۳۰ سال گذشته را صرف تبدیل شدن به یک قدرت صنعتی جهانی در کشتی‌سازی، مواد معدنی حیاتی و میکروالکترونیک کرده است. صنعت چین نه تنها بسیار فراتر از ظرفیت ایالات متحده است، بلکه از مجموع تولید متحدان کلیدی اروپایی و آسیایی ما نیز فراتر رفته است.

این استراتیژی صنعتی دفاع ملی در پایان می‌گوید: شیوع کووید۱۹ باعث آسیب‌پذیری‌ زنجیره تامین شده است. همچنین جنگ روسیه-اوکراین و حماس-اسرائیل درخواست‌های صنعتی متفاوتی را ایجاد کرده و همزمان با این درگیری‌ها امریکا رقابت می‌کند تا تسلیحات بیشتری برای حمایت از اوکراین و تل‌آویو تولید کند.

 

امور بین الملل آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=50922

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.