• امروز : یکشنبه, ۱۸ سنبله ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 September - 2024
کل 3492 امروز 10

اخبار ویژه

دیدار علماء و بزرگان ولایات فاریاب و جوزجان با عبدالسلام حنفی امیر خان متقی: با وزیر امور خارجه ترکمنستان دیدار کرد وزارت صحت عامه: چهل کارمند صحی برای آموزش به ایران اعزام شدند وزارت خارجه:طالبان علیه گروه‌های تروریستی اقدامی نکرده است روسیه:تصمیم قرقیزستان برای حذف طالبان از فهرست گروه‌های ممنوعه یک ضرورت بود شکایت مردم پامیر بدخشان از کم‌بود خدمات صحی ۱۷ دانش‌آموز درکنیا بر اثر آتش سوزی جان باختند هبت‌الله آخندزاده: بر دوری از اختلاف و اتحاد تأکیدکرد برنامه جهانی غذا:بیش از دوازده میلیون نفر با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهندشد کمیسیون عالی مبارزه با مواد مخدر:جامعه جهانی به تعهدات خود در مبارزه با مواد مخدر عمل کند وزیر تحصیلات عالی: کاربران شبکه‌های اجتماعی از جمله ایکس و فیسبوک مرتد هستند دوازده کشور عضو شورای امنیت خواستار لغو قانون امر به معروف و نهی از منکر طالبان شدند فدراسیون فوتبال افغانستان: تیم ملی فوتسال فردا با پاراگوئه بازی دوستانه دارد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مناطق جنوبی لبنان را هدف قرار دادند شکست تیم ملی فوتسال افغانستان برابر تایلند

8

درخواست ۴۶ میلیارد دالری سازمان ملل برای رسیدگی به بحران بشری جهان در ۲۰۲۴

  • کد خبر : 51177
  • 23 قوس 1402 - 0:22
درخواست ۴۶ میلیارد دالری سازمان ملل برای رسیدگی به بحران بشری جهان در ۲۰۲۴

سازمان ملل متحد برای رسیدگی به بحران بشری در جهان، برای سال آینده‌ی میلادی، ۴۶ میلیارد دالر بودجه درخواست کرده است. دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشر دوستانه‌ی سازمان ملل گفته که افغانستان در میان پنج کشوری است که به کمک‌های بشری بیش‌تر نیاز دارد. سازمان ملل تصریح کرده است: «درخواست پول برای پنج کشور بزرگ، تعداد […]

سازمان ملل متحد برای رسیدگی به بحران بشری در جهان، برای سال آینده‌ی میلادی، ۴۶ میلیارد دالر بودجه درخواست کرده است.

دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشر دوستانه‌ی سازمان ملل گفته که افغانستان در میان پنج کشوری است که به کمک‌های بشری بیش‌تر نیاز دارد.

سازمان ملل تصریح کرده است: «درخواست پول برای پنج کشور بزرگ، تعداد افراد نیازمند و شدت نیازمندی آنان را در این کشور‌ها منعکس می‌کند. این درخواست شامل ۴. ۴ میلیارد دالر برای سوریه، ۳. ۱ میلیارد دالر برای اوکرایین، ۳ میلیارد دالر برای افغانستان، ۲. ۹ میلیارد دالر برای ‌اتیوپیا و ۲. ۸ میلیارد دالر برای یمن است.»

در پی افزایش نگرانی‌ها از سوی سازمان‌های مدد‌رسان از افزایش فقر در افغانستان، برخی از باشنده‌های کابل نیز در آستانه فصل زمستان، خواستار کمک‌رسانی به مردم نادار هستند.

محمد‌الله ۶۵ ساله، که سرپرستی هفت تن از اعضای خانواده خود را به دوش می‌کشد، می‌گوید که با تحمل چالش‌های فراوان روزانه بیش از ۱۰۰ افغانی کار نمی‌کند.

محمد الله به طلوع‌نیوز، گفت: «من تمام مخلوق خدا را مثل خودم میدانم که تمام شان گرسنگس میکشند.»

وزارت اقتصاد می‌گوید که مردم افغانستان به علت اعمال تحریم‌های مالی نیازمند کمک هستند و این وزارت در تأمین شفافیت توزیع کمک‌ها تلاش می‌کند.

عبداللطیف نظری، معین مسلکی وزارت اقتصاد، گفت: «منجمد بودن دارایی مردم افغانستان نیاز به کمک‌های بشر دوستانه دارند وزارت اقتصاد امارت اسلامی تلاش می‌کند تا کمک‌ها را با شفافیت تمام با نظارت به افراد نیازمند توزیع شود و تقاضایی ما از جامعه جهانی این است که کمک به مردم افغانستان تداوم داشته باشد.»

با این حال، برخی از آگاهان مسایل اقتصادی کمک‌های بشری را در شرایط سختی که مردم افغانستان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند مهم می‌دانند.

عبدالظهور مدبر، آگاه مسایل اقتصادی، گفت: «از این‌که مردم افغانستان در بحران اقتصادی بسر می‌برند رسالت اخلاقی و اجتماعی انسانی جامعه جهانی و نهادهای دونر است تا مردم افغانستان را تنها نگذاشته و به کمک‌های خود ادامه بدهند.»

اوچا در سال ۲۰۲۳ میلادی برای کمک‌رسانی به مردم افغانستان به علت کم‌بود بودجه برای ده میلیون نفر کمک‌های‌اش را از ماه می‌ تا نومبر کاهش داده است.

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=51177

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.