آقای دوجاریک در یک نشست خبری گفته است: «هيات سازمان ملل بيم دارد كه سركوب فعلی، زنان را به دليل ترس از دستگيری خودسرانه به انزوای بيشتری بکشاند و محيطی را به مردان برای انجام اقدامهای سرکوبگرانه زنان ایجاد کند. یوناما این موضوعات را با مقام حاکم از جمله وزارت امر به معروف و نهی از منکر در میان گذاشته و خواهان آزادی فوری همه کسانی است که بازداشت شدهاند.»
اما امارت اسلامی با رد بازداشت زنان در افغانستان میگوید که امارت اسلامی متعهد به جلوگیری از انجام خشونتهای خانوادگی در برابر زنان در کشور است.
ذبیحالله مجاهد سخنگوی امارت اسلامی گفت: «در افغانستان کدام خشونت را اگر حس کنیم، ارگانهای مربوط اقدام میکنند و همه خواهران از هر نوع تجاوز مصوون هستند. خانوادهها هم باید متوجه باشند، قوانین وجود دارد و ارگانهای مجریه هم وجود دارد.»
ذکیالله محمدی استاد دانشگاه در این باره میگوید: «از وظایف یک دولت و حکومت این است که امنیت فزیکی و روحی چه در جامعه و چه در خانواده را برای تمام شهروندانش تامین بکند، چه اناث باشد یا ذکور.»
محمد خالد حنفی سرپرست وزارت امر به معروف و نهی از منکر پیش از این بازداشت زنان را در کشور رد کرده و گفته بود که ادعای بازداشت زنان تبلیغ در برابر امارت اسلامی است.
آژانس خبری پامیر