• امروز : چهارشنبه, ۹ عقرب ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 30 October - 2024
کل 4138 امروز 12

اخبار ویژه

دیدار مولوی نور جلال جلالی با رئیس صلیب سرخ حقانی: مهاجرین افغانستان به قوانین کشور میزبان احترام بگذارند طالبان: پروژه‌های سازمان ملل در افغانستان مؤثر نیست نماینده فلسطین خطاب به شورای امنیت: نسل کشی فلسطینیان را متوقف کنید رئیس حزب جماعت اسلامی پاکستان بر بهبود روابط میان اسلام آباد و کابل تأکیدکرد دبیرکل جدید حزب‌الله انتخاب شد پروژه فایبرنوری در ولایت سرپل تا پنج ماه آینده تکمیل می‌شود مجاهد: از کشورهای منطقه خواست علیه قاچاق انسان اقدام کنند تاشکند و کابل کمیسیونی را درباره ساخت کانال قوش‌تپه ایجاد کردند وزارت اقتصاد:نشست به منظور تقویت و شفافیت در فعالیت‌‌نهادها برگزارشد کارشناس پاکستانی: طالبان دیگر به پاکستان نیازمند نیستند تأکید روسیه به تعهد برای تقویت صلح در افغانستان اعتراض بازنشستگان مقابل دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در کابل وزیر زراعت: برحل مشکل دهاقین و مالداران تأکیدکرد وزارت معادن قرارداد تولید سمنت در ولایت جوزجان را با یک شرکت ترکی امضا کرد

6

نشست بین‌المللی مهار آب در کابل برگزار می‌شود

  • کد خبر : 55572
  • 07 حمل 1403 - 2:31
نشست بین‌المللی مهار آب در کابل برگزار می‌شود

نخستین کنفرانس بین‌المللی مهار آب تا کم‌تر از شش ماه دیگر در کشور برگزار می‌شود. عبدالرشید اقبال رییس دانشگاه پولی تخنیک کابل گفته است که آموزگاران و دانش‌مندانی از چندین کشور از جمله روسیه، هند، پاکستان و ایران برای شرکت در این کنفرانس علاقه‌مند هستند. آقای اقبال در برنامه کارزار نهال‌شانی گفت: «ما در نظر داریم […]

نخستین کنفرانس بین‌المللی مهار آب تا کم‌تر از شش ماه دیگر در کشور برگزار می‌شود.

عبدالرشید اقبال رییس دانشگاه پولی تخنیک کابل گفته است که آموزگاران و دانش‌مندانی از چندین کشور از جمله روسیه، هند، پاکستان و ایران برای شرکت در این کنفرانس علاقه‌مند هستند.

آقای اقبال در برنامه کارزار نهال‌شانی گفت: «ما در نظر داریم که در اخیر ماه سپتمبر ۲۰۲۴ کنفرانس بین‌المللی آب را در پوهنتون پولی تخنیک کابل تدویر نماییم و این اولین کنفرانس بین‌المللی آب در کابل خواهد بود.»

هم‌زمان صدراعظم عثمانی معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری گفته است که افغانستان در حال حاضر در بخش‌های تغییر اقلیم، مهار آب و انکشاف جنگلات، به کمک‌های جهانی نیاز دارد.

او از سازمان‌های بین‌المللی و اتحادیه اروپا خواست تا افغانستان را در راستای جلوگیری از آسیب‌های تغییر اقلیم یاری رسانند.

صدراعظم عثمانی افزود: «کشور ما بسیار متضرر است و علت آن هم این است که گازهای گل‌خانه‌ای در افغانستان تولیدش کم و آسیب‌پذیری‌اش زیاد است.»

رزا اوتونبایوا نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد و نماینده اتحادیه اروپا برای افغانستان که در این برنامه حضور داشتند، اطمینان دادند که حکومت و مردم افغانستان را در بخش‌های گوناگون همکاری خواهند کرد.

خانم اوتونبایوا گفت: «افغانسنان با چالش‌های زیاد تغییر اقلیمی مواجه است و ما تلاش داریم که در هماهنگی با اتحادیه اروپا و سایر سازمان‌های بین‌المللی در بخش تغییر اقلیم و ایجاد ساحات سبز و انکشاف با افغانستان همکاری کنیم.»

رافایلا ایودیس کاردار نمایندگی اتحادیه اروپا برای افغانستان در این برنامه گفته است: «می‌پذیریم با آن‌که افغانستان نقش کمی در انتشار گاز گل‌خانه‌ای دارد ولی بسیار زیاد متضرر است. جنگ و ناامنی در سال‌های پیسن در جامعه افغانی مشکلاتی را خلق کرده است. ما اطمینان می‌دهیم که اتحادیه اروپا با سازمان ملل به‌گونه مشترک در این بخش‌ها کار می‌کند.»

پیش از این مقام‌های امارت اسلامی گفته‌اند که افغانستان جایگاه ششم را در میان کشورهای که بیشترین آسیب تغییر اقلیمی را دیده‌اند، گرفته و کمک‌های بین‌المللی نیز در این بخش در افغانستان کاهش داشته است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=55572

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.