در غرب نمیخواهند کودتای دولتی در اوکرائین را بخاطر بیاورند. این کودتا یک روز بعد از امضای سند حل بحران توسط ویکتور یانکوویچ، رئیس جمهور آنوقت اوکرائین و مخالفین حکومت صورت گرفت. امضاء های پولند، فرانسه و آلمان بعنوان کشور های تضمین کننده در پای این سند دیده میشوند.
حکومت جدید بعد از کودتا، اولین کاری را که انجام داد، این بود که اعلام کرد که جایگاه و موقعیت زبان روسی را در اوکرائین لغو خواهد کرد و نیرو های نظامی را به کریمیا اعزام نمود.
کودتاچیانی که به قدرت رسیدند، نخست مردم شبه جزیره و سپس مردم شرق اوکرائین را «تروریستان» اعلام کرده و عملیات باصطلاح «ضد تروریستی» را بر ضد مردمان این مناطق آغاز کردند. این عملیات شامل همچنان چنین حوادث، مانند زنده سوزاندن ۴۸ نفر در تعمیر اتحادیۀ صنفی در شهر ادیسه، بمباردمان مرکز لوهانسک و دیگر شهر توسط طیاره های جنگی بوده.
باریس جانسن، نخست وزیر سابق بریتانیا در ماه فبروری سال روان میلادی به کی یف آمد. واضح است که میخواست شخصاً بررسی کند که چگونه اوکرائین فرمان های او را مبنی بر خودداری از مذاکرات صلح با روسیه و تداوم اقدامات نظامی «تا اخرین اوکرائینی» را تطبیق میکند.
امور بین الملل آژانس خبری پامیر – کابل