• امروز : جمعه, ۲۷ میزان ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 18 October - 2024
کل 3987 امروز 10

اخبار ویژه

جنبش اعتراضی چمن: پاکستان در صدد غصب و تصرف خاک چمن است روسیه: آمریکا بر اقدامات اسرائیل سرپوش می‌گذارد غلامی ستاره تیم ملی فوتسال افغانستان به باشگاه (limones 5 agency) اسپانیا پیوست اوچا:دولت آلمان ۱۱٫۲ میلیون دالر به افغانستان کمک کرده است شهادت یحیی سنوار در نبرد با ارتش رژیم صهیونیستی فرماندهی پلیس نیمروز: ۱۲ تن مواد مخدر در این ولایت کشف و امحا شد در دو ماه گذشته ۹۵۰۰ تُن پیاز از قندهار به کشورهای پاکستان و هند صادر شده است وزارت صنعت:در شش ماه نخست سال جاری به ارزش ۸۰ میلیون دالر زعفران از افغانستان صادر شده است بازگشایی راه تورخم پس از دو ماه معاون سیاسی ریاست‌الوزرا:دو عضو دائم شورای امنیت با امارت اسلامی همکاری می‌کنند بازگشت بیش از ۵۷۴ هزار پناهجوی افغانستان از ایران و پاکستان یوناما: خواستار حضور افغانستان در نشست آتی تغییرات اقلیمی شد رهبر جنبش تحفظ پشتون‌‌ها: خواستار حمایت اقوام غیر پشتون افغانستان از این جنبش شد ملاعبدالغنی برادر:کشت خشخاش به صفر رسیده است وزارت صنعت: افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی ترکیه شرکت می‌کند

5

اوچا:از افزایش کمک‌ رسانی به مهاجران اخراج شده از پاکستان در تورخم خبر داد

  • کد خبر : 56261
  • 18 حمل 1403 - 1:23
اوچا:از افزایش کمک‌ رسانی به مهاجران اخراج شده از پاکستان در تورخم خبر داد

اداره هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) از افزایش فعالیت‌های نهادهای مددرسان در گذرگاه‌های تورخم و سپین بولدک برای کمک‌رسانی به مهاجران اخراج‌شده از پاکستان خبر می‌دهد. این نهاد در یک گزارش تازه‌اش نوشته که ۸۸ درصد اخراج‌شدگان، می‌خواهند به شهرهای اصلی خود در ولایت‌های ننگرهار، قندهار، کنر، کابل و کندز بازگردند. قطب‌الدین یعقوبی […]

اداره هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) از افزایش فعالیت‌های نهادهای مددرسان در گذرگاه‌های تورخم و سپین بولدک برای کمک‌رسانی به مهاجران اخراج‌شده از پاکستان خبر می‌دهد.

این نهاد در یک گزارش تازه‌اش نوشته که ۸۸ درصد اخراج‌شدگان، می‌خواهند به شهرهای اصلی خود در ولایت‌های ننگرهار، قندهار، کنر، کابل و کندز بازگردند.

قطب‌الدین یعقوبی آگاه مسایل اقتصادی گفت: «افزون بر کمک‌های فوری باید فرصت‌های کاری نیز برای مهاجران ایجاد شود تا آنان بتوانند به شکل درست و دوامدار زندگی خود را ادامه بدهند.»

هم‌زمان با این، وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان از گفت‌وگوی معین این وزارت با جنید وزیری معاون سفیر پاکستان در کابل، در باره حل چالش‌های مهاجران افغان در پاکستان و عودت تدریجی آنان خبر داده است.

عبدالمطلب حقانی سخنگوی این وزارت در این باره گفت: «معین وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان از معاون سفیر پاکستان خواست که موضوع مهاجرین که یک مساله دوجانبه است، تصمیم یک‌طرفه در این باره به نفع پاکستان هم نیست و به نفع افغانستان هم نیست. بنابرین روی حل این چالش یک میکانیزم مشترک ساخته شود.»

از سویی هم، وزارت اقتصاد کمک‌های سازمان‌های مددرسان را در کنار همکاری‌های امارت اسلامی به مهاجران، اثرگذار عنوان می‌کند.

عبداللطیف نظری معین مسلکی وزارت اقتصاد گفت: «کمک‌های سازمان ملل متحد و سایر سازمان‌های امدادی به مهاجرین مان که به وطن بر می‌گردند، در کنار کمک‌های امارت اسلامی موثر است و ما از این کمک‌ها استقبال می‌کنیم.»

اخراج مهاجران افغان از پاکستان و ایران از مسایل  بحث برانگیز به شمار می‌رود که از ماه‌ها بدینسو امارت اسلامی و سازمان‌های مددرسان را به خود مشغول ساخته است.

مهاجران اخراج‌شده از پاکستان و ایران همواره از چالش‌های اقتصادی شکایت کرده و خواستار دستگیری و فراهم شدن سرپناه شده‌اند.

ذکیه مهاجر اخراج شده از ایران گفت: «جای ما خراب است، می‌خواهیم که برای ما خانه بدهند، کمک بدهند. هر کمکی که باشد می‌خواهیم.»

بر بنیاد آمارهای وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان، از آغاز اخراج مهاجران افغان از پاکستان تا اکنون، ۹۲ هزار و ۲۸۶ خانواده که حدود ۵۳۵ هزار تن می‌شود، به کشور برگشته‌اند.

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=56261

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.